Metin2 Üst Bar Reklam
Sevdamsın 1
Sevdamsın
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
berkmenoo 1
berkmenoo

aLSaNcAk26

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ReBeLLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
İlk önce böle başlamak istiyorum. "Dinime Küfreden Müslüman Olsa"

Sende bitane çocuğun editini "hatta söleyeyim 95 level lanetli kılıcını" denemek için diyerek "çaldın" ve geri vermedin.O çocuk ss den falan anlamıor die hala oyunda devam ediyorsun.Ne demiş büyüklerimiz "Dinsizin Hakkından İmansız Gelir"

Bu araada "alsancak26" bu kişinin bu işlerde olabileceğini oyunda bilmeyen yok !!!!!!!

jokerin dedigi gibi lanetliyi çalıosun sonra suöu baskasına atıosan yok çarı gökhan almış yok çarda bn yoktum die IFrodo nun da kalkanı çalımsın gene gokhan çaldı diorsun bu nasıl iş sonra suçu başkalarına atıosun yok bu bnm item mi çaldı yok bole yaptı diee sen bize terbiye fln wercegine biras kkendine baksa çok iyi olurrrr herkese hakaret etme bidaha

jokerin dedigi gibi lanetliyi çalıosun sonra suöu baskasına atıosan yok çarı gökhan almış yok çarda bn yoktum die IFrodo nun da kalkanı çalımsın gene gokhan çaldı diorsun bu nasıl iş sonra suçu başkalarına atıosun yok bu bnm item mi çaldı yok bole yaptı diee sen bize terbiye fln wercegine biras kkendine baksa çok iyi olurrrr herkese hakaret etme bidaha

Senle Sonra Konuşucaz Seni İnandırmak Mecbureytinde DEğilim herşey Ortada.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri