[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Agresifizm 1
Agresifizm
StackTrace 1
StackTrace
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Mmomt2 Lütfen Bakın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan chuckkk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Onlar silah çıkarıp vuruyorlarsa siz de sura açın oynayın, ya da çift el savunması açığından yararlanın benim gibi :).

Kardeşim blok sadece vs içinmi kullanılıyor? kasılanlar napıcak bloksuz.

Yada oynuyan savaşcı veya ninjalar nasıl oynuyor?

Ben sana diyorumki madem merkürün bu durumundan şikayeticisn buyur marsda oyna.

Çünkü merkürde bu söylediğin değişiklikler yapılamaz.

öyle diyorsunda sen oyunu pek oynamamışssın galiba bloke %15 olsa bile süper kasılırsın.Sizde biliyorsunuzki hatalı oldugunu.Neyse konuyu kapatabilirsin.

Onlar silah çıkarıp vuruyorlarsa siz de sura açın oynayın, ya da çift el savunması açığından yararlanın benim gibi :).

katılıyorum kardeşim.

1.) Sizde beden blokalaması yapın. Daha az damage yersiniz.
2.) beden blok. olmadan kasılmak gerçekten çok zor.
3.) delici vuruş şansı, düşamanın savunması yokmuş gibi vurur. O efsunu kullanın.
4.) ninjalar hakkında; eğer suraları yenmek istiyorsanız en iyi avantajınız ninjalardır. Ninjalarda çeviklik ve delici efsunlarını oturttugunuzda, güçlü olursunuz.
5.) Venüs serverinde suralara karşı dayanabilen 2 ninja vardı ve bende bunların arasındaydım.En sonunda bende sura açtım.
6.) Savaşçı iseniz arkadaşımın dediği gibi suralarda genellikle çift el savunması yok. Ben ara sıra tek yiyebiliyorum çift ellerden.
7.) eğer oyunda kral olmak istiyorsanız sura açın.

ve son olarak ;
yazdıgınız mesajtaki üslübunuza dikkat edin lütfen

... Dediklerim umarım acıklayıcı olmustur.

katılıyorum kardeşim.

1.) Sizde beden blokalaması yapın. Daha az damage yersiniz.
2.) beden blok. olmadan kasılmak gerçekten çok zor.
3.) delici vuruş şansı, düşamanın savunması yokmuş gibi vurur. O efsunu kullanın.
4.) ninjalar hakkında; eğer suraları yenmek istiyorsanız en iyi avantajınız ninjalardır. Ninjalarda çeviklik ve delici efsunlarını oturttugunuzda, güçlü olursunuz.
5.) Venüs serverinde suralara karşı dayanabilen 2 ninja vardı ve bende bunların arasındaydım.En sonunda bende sura açtım.
6.) Savaşçı iseniz arkadaşımın dediği gibi suralarda genellikle çift el savunması yok. Ben ara sıra tek yiyebiliyorum çift ellerden.
7.) eğer oyunda kral olmak istiyorsanız sura açın.

ve son olarak ;
yazdıgınız mesajtaki üslübunuza dikkat edin lütfen

... Dediklerim umarım acıklayıcı olmustur.

bizim üslüblarımız gayet güzel ve sen hala delice diz bilmem ne diz diyorsun adamda %110 bloke oldugunda adama nasıl vuracaz.Mıss mıss delice olunca ne yarıycak sayısal değer olmadıgından yine miss :D

Dediklerin o kadar doğru ki söylenicek kelime yok ama bu geri dönüsü olmayan bişey buz zindanı 2. kattaki slotlar çok aşırı fazla vuruyor blok olmadan kasılmaz hiçbir çar. Marsta oynayabilirsin ama illa da merkürde oynayacağım diyorsan sonucuna katlanıcaksın baska yolu yok. Gülü seven dikenine katlanır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri