HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
evet eskiden bu server i okadar met ederdimki türkten daha eğlenceli derdimki öleydi lonca savasları bayrak savasları dostluklar vs vs ama suanda eski MMOMT2 den malesef üzülerek bunu söylüyorum eser kalmamış bunun tek sorumlusu YÖNETİCİMİ?? tabiki hayır oyuncununda sucu var ama yönetici ilk üzerine düsen görevleri yapacakki oyuncuda haz alarak keyifle oynayabilsin benim zamanımda kendin yap kendin oyna statüsü vardı yani kendi editini kendin yap olayı MMOMT2 nin ilk hatası bu oldu marketi hazır edit siparişi yapmak oldu neden hata mı söyliyim herkes aynı editleri çekti ne oldu peki herkes standart oldu aynı editler savascı ninja saman karabüyü sura geriye ne kaldı standart olarak büyülü silah yani büyü çözme oldu neden bunlar oldu peki ?? söyliyim KILIÇ BIÇAK ÇİFT EL OK SAVUNMASI BÜYÜYE KARSI SAVUNMA ne oldu ?? bütün karakterler İPTAL oldu ee ne kaldı geriye dediğim gibi büyü çözme kaldı yönetici arkadaslar hatta oyun kurucu arkadaslar ilk hatanız bu oldu online market neye yaradı ilk zamanlarda hemen söyliyim oyundan anlamayan arkadaslarım bile filozof oldu arkadasının itemine bakarak doktor reçetesi gibi
edit aldı ciddi anlamda edit satışı patladı sonra oyun sarsaklanmaya umursamamaya başlandı etkinlikler yok denecek kadar azaltıldı GM ler çok az online olmaya basladı 4 yıl önce bug sorunu yokken ki server gelişmesi gerekirken gerilemeye basladı oyuna 2 dk girin 100 den fazla genel den GM carım bug ta kaldı nolur aç GM 1 ay oldu aç artık su carı diye yazıları mutlaka görürsünüz peki yöneticiler ne yapıyo bu konuda ne gibi bir açıklama ?? hiçbir zaman yönetici yada mod görmediğim hiçbir konuya tamamen emin cevap vermeyen UFKUMPRENSES diye bir arkadas derki yöneticiler calısıyo yöneticiler halledecek vs vs ama kesin bir cevap veremeyecek kadar bilgisiz olan arkadasımız her konuyada cevap yazabilecek kadar ilgili olması beni rahatsız ediyor ve kaç oyuncu var bilmiyorum suanda MMOMT2 e ama bildiğim tek sey hiçkimse oyunun gidisatından memnun değil sadece bu durumda taktir ettiğim tek kisi var oda XXQQAZAPQQXX tır yani burda kimseyi suclamak gibi de bir niyetim yok yanlıs anlasılmasın ama oyunun gidisatı ciddi anlamda MMOMT2 değilde sıradan basit bir pvp ye gittiğini söylemek istedimBAIKM diyor yönetici arkadaslar ama ne bakım var nede cezbedici bir açıklama pek inanasım yok ama insl MMOMT2 eski hailne döner sevgi ve saygıyla kalın hem yöneticiler hem oyuncular ..
edit aldı ciddi anlamda edit satışı patladı sonra oyun sarsaklanmaya umursamamaya başlandı etkinlikler yok denecek kadar azaltıldı GM ler çok az online olmaya basladı 4 yıl önce bug sorunu yokken ki server gelişmesi gerekirken gerilemeye basladı oyuna 2 dk girin 100 den fazla genel den GM carım bug ta kaldı nolur aç GM 1 ay oldu aç artık su carı diye yazıları mutlaka görürsünüz peki yöneticiler ne yapıyo bu konuda ne gibi bir açıklama ?? hiçbir zaman yönetici yada mod görmediğim hiçbir konuya tamamen emin cevap vermeyen UFKUMPRENSES diye bir arkadas derki yöneticiler calısıyo yöneticiler halledecek vs vs ama kesin bir cevap veremeyecek kadar bilgisiz olan arkadasımız her konuyada cevap yazabilecek kadar ilgili olması beni rahatsız ediyor ve kaç oyuncu var bilmiyorum suanda MMOMT2 e ama bildiğim tek sey hiçkimse oyunun gidisatından memnun değil sadece bu durumda taktir ettiğim tek kisi var oda XXQQAZAPQQXX tır yani burda kimseyi suclamak gibi de bir niyetim yok yanlıs anlasılmasın ama oyunun gidisatı ciddi anlamda MMOMT2 değilde sıradan basit bir pvp ye gittiğini söylemek istedimBAIKM diyor yönetici arkadaslar ama ne bakım var nede cezbedici bir açıklama pek inanasım yok ama insl MMOMT2 eski hailne döner sevgi ve saygıyla kalın hem yöneticiler hem oyuncular ..Kısmen katılıyorum , MMOMT2 baya gerileme sürecinde gibi .
Eskidende oyuncularla ilgilenilmezdi , simdide ilgilenilmiyor . GM'lerin görevi sadece drop günleri gelip dropları acmak heralde . Kimsenini günahını almayalım ama bir kaç Yönetici (GM) kardeşimiz dısında , cana yakın , oyuncularla güzel ilişkileri olan kimse yok . Herkesin amacı o Rank'ı almak heralde ...
Bu işi yapabilecek , oyuna varını yogunu verebilecek , GM adayları forumda inanın vardır , arasanız bulunur . Yani bu işi alıyorsanız zevkle yapmalısınız . Oyuna girmelisiniz , oyuncularla konusmalısınız , dertlerini dinlemelisiniz , gerekli bilgileri verip uyarılarda bulunarak oyunun refah seviyesini yükseltmelisiniz .
Oyun ve yönetim cok pasif . Neden buglara bir cözüm bulunmuyor . Onlarca insan günlerdir haftalardır forumlara konu acıp size yalvarıyor ama hiç bir yöneticide traşlamıyor .
Sevgili admin gelip oyunculara iyi kötü bir bilgi verse olayın ne zaman açıklıga kavuşup düzeltebilecegini söyle , herkeste ona göre hareket etse . Ama ne yazıkki bunları yapmıyorsunuz . İnsanları umursamaz , kale almaaz bir tavrınız var ve bir çokta oyuncunuzu kaybediyorsunuz .
Burada bir kaç yönetici arkadaşımız gelip sadece ''En kısa sürede halledilir , merak etmeyin ...'' gibisinden kendilerine bile artık inandırıcı gelmeyen , gülünç ifadelerde bulunup konuları kilitliyorlar ve insanlara hiç bir bilgi verilmiyor . Ben inanıyorum ki bu konuları yöneticiler veya adminler görüyor fakat umursamıyor .
Sizlerden ricamız MMOMT2 icin biraz daha ugraş verip , biz oyuncuları biraz daha ciddiye almanız . Bu umursamaz davranışlarınız bizleri oyundan sogutuyor . Her geçen gün onlarca insan daha bırakıyor . Oyunun güzelleşmesi , eski günlerine dönmesi icin radikal kararlar alıp , köklü degisiklikler yapmanız herkes icin iyi olabilir .
Umarım adminimiz dikkate alır ve yorum atma zahmeti gösterir .
İyi forumlar
Eskidende oyuncularla ilgilenilmezdi , simdide ilgilenilmiyor . GM'lerin görevi sadece drop günleri gelip dropları acmak heralde . Kimsenini günahını almayalım ama bir kaç Yönetici (GM) kardeşimiz dısında , cana yakın , oyuncularla güzel ilişkileri olan kimse yok . Herkesin amacı o Rank'ı almak heralde ...
Bu işi yapabilecek , oyuna varını yogunu verebilecek , GM adayları forumda inanın vardır , arasanız bulunur . Yani bu işi alıyorsanız zevkle yapmalısınız . Oyuna girmelisiniz , oyuncularla konusmalısınız , dertlerini dinlemelisiniz , gerekli bilgileri verip uyarılarda bulunarak oyunun refah seviyesini yükseltmelisiniz .
Oyun ve yönetim cok pasif . Neden buglara bir cözüm bulunmuyor . Onlarca insan günlerdir haftalardır forumlara konu acıp size yalvarıyor ama hiç bir yöneticide traşlamıyor .
Sevgili admin gelip oyunculara iyi kötü bir bilgi verse olayın ne zaman açıklıga kavuşup düzeltebilecegini söyle , herkeste ona göre hareket etse . Ama ne yazıkki bunları yapmıyorsunuz . İnsanları umursamaz , kale almaaz bir tavrınız var ve bir çokta oyuncunuzu kaybediyorsunuz .
Burada bir kaç yönetici arkadaşımız gelip sadece ''En kısa sürede halledilir , merak etmeyin ...'' gibisinden kendilerine bile artık inandırıcı gelmeyen , gülünç ifadelerde bulunup konuları kilitliyorlar ve insanlara hiç bir bilgi verilmiyor . Ben inanıyorum ki bu konuları yöneticiler veya adminler görüyor fakat umursamıyor .
Sizlerden ricamız MMOMT2 icin biraz daha ugraş verip , biz oyuncuları biraz daha ciddiye almanız . Bu umursamaz davranışlarınız bizleri oyundan sogutuyor . Her geçen gün onlarca insan daha bırakıyor . Oyunun güzelleşmesi , eski günlerine dönmesi icin radikal kararlar alıp , köklü degisiklikler yapmanız herkes icin iyi olabilir .
Umarım adminimiz dikkate alır ve yorum atma zahmeti gösterir .
İyi forumlar
Son düzenleme:
Yöneticilerin ellerinden gelenleri yaptıklarından emin olabilirsiniz. Sadece sunucu taşıma işlemlerinden dolayı oyun içerisinde biraz aksaklıklar oldu o kadar. MMOMT2 de hala oyuncu memnuniyeti ön planda ve bunun için çalışmalar yapıyor admin.
Yöneticilerin ellerinden gelenleri yaptıklarından emin olabilirsiniz. Sadece sunucu taşıma işlemlerinden dolayı oyun içerisinde biraz aksaklıklar oldu o kadar. MMOMT2 de hala oyuncu memnuniyeti ön planda ve bunun için çalışmalar yapıyor admin.
Oluşan aksaklıkları siz yöneticilerden degil , artık 1. kişilerin ; adminlerin agzından ögrenmek istiyoruz . Ama bize herhangi bir acıklama yapılmıyor , bilgi verilmiyor ve bunlarda oyuncu memnuniyetinine ne kadar önem verildiginin göstergesi olsa gerek .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)