Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Admın kaç kisi sizin kadro ???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AYAS0FYA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 803
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

evet eskiden bu server i okadar met ederdimki türkten daha eğlenceli derdimki öleydi lonca savasları bayrak savasları dostluklar vs vs ama suanda eski MMOMT2 den malesef üzülerek bunu söylüyorum eser kalmamış bunun tek sorumlusu YÖNETİCİMİ?? tabiki hayır oyuncununda sucu var ama yönetici ilk üzerine düsen görevleri yapacakki oyuncuda haz alarak keyifle oynayabilsin benim zamanımda kendin yap kendin oyna statüsü vardı yani kendi editini kendin yap olayı MMOMT2 nin ilk hatası bu oldu marketi hazır edit siparişi yapmak oldu neden hata mı söyliyim herkes aynı editleri çekti ne oldu peki herkes standart oldu aynı editler savascı ninja saman karabüyü sura geriye ne kaldı standart olarak büyülü silah yani büyü çözme oldu neden bunlar oldu peki ?? söyliyim KILIÇ BIÇAK ÇİFT EL OK SAVUNMASI BÜYÜYE KARSI SAVUNMA ne oldu ?? bütün karakterler İPTAL oldu ee ne kaldı geriye dediğim gibi büyü çözme kaldı yönetici arkadaslar hatta oyun kurucu arkadaslar ilk hatanız bu oldu online market neye yaradı ilk zamanlarda hemen söyliyim oyundan anlamayan arkadaslarım bile filozof oldu arkadasının itemine bakarak doktor reçetesi gibi :) edit aldı ciddi anlamda edit satışı patladı sonra oyun sarsaklanmaya umursamamaya başlandı etkinlikler yok denecek kadar azaltıldı GM ler çok az online olmaya basladı 4 yıl önce bug sorunu yokken ki server gelişmesi gerekirken gerilemeye basladı oyuna 2 dk girin 100 den fazla genel den GM carım bug ta kaldı nolur aç GM 1 ay oldu aç artık su carı diye yazıları mutlaka görürsünüz peki yöneticiler ne yapıyo bu konuda ne gibi bir açıklama ?? hiçbir zaman yönetici yada mod görmediğim hiçbir konuya tamamen emin cevap vermeyen UFKUMPRENSES diye bir arkadas derki yöneticiler calısıyo yöneticiler halledecek vs vs ama kesin bir cevap veremeyecek kadar bilgisiz olan arkadasımız her konuyada cevap yazabilecek kadar ilgili olması beni rahatsız ediyor ve kaç oyuncu var bilmiyorum suanda MMOMT2 e ama bildiğim tek sey hiçkimse oyunun gidisatından memnun değil sadece bu durumda taktir ettiğim tek kisi var oda XXQQAZAPQQXX tır yani burda kimseyi suclamak gibi de bir niyetim yok yanlıs anlasılmasın ama oyunun gidisatı ciddi anlamda MMOMT2 değilde sıradan basit bir pvp ye gittiğini söylemek istedimBAIKM diyor yönetici arkadaslar ama ne bakım var nede cezbedici bir açıklama pek inanasım yok ama insl MMOMT2 eski hailne döner sevgi ve saygıyla kalın hem yöneticiler hem oyuncular ..

İlk olarak Onlinemarket sistemi herşeyden önce hızlı alışveriş için en önemli temelleri attı.Bu sisteme geçmeyen pvp kalmamıştır zaten.Bende merkür serverında yıllarca user olarak oynadım eski editle market editini bir tutmak olanaksız zaten fakat herşeyden önce gelişmek için market şarttı ve bu marketin daha da geliştirilmeyeceği anlamına gelmiyor.

Ayrıca bugla ilgili bir açıklama yok değil admin hafta içi yapılan bir bakımla bug sorununu düzelteceğini belirtmişti.

http://www.turkmmo.com/mmomt2-bug-v...erveri-balikci-barinagi-bug.html#post10151945

Diğer zamanlardaki gibi basit bir bug sorunu değil bu reset attığın zaman geçecek türden değil.Bu durumdan dolayı oyuncuların sıkıldığınında farkındayız ama herşey o kadar kolay yürümüyor forumun bakımı oyunun bakımı derken herşey üst üste bindi ve gm kadrosu ve destek sistemi kadrosu içinde alımlarımız var eksiklikleri gidereceğiz.

Son düzenleme:
market ile ilgili eleştirilere katılmıyorum yapacak başka birşey yok onunla iglili, belki ileride geliştirilebilir.
Etkinlik konusundada etkinlik yapılıyor fakat ekibimizin sayısının azlığından dolayı 2 aydır ara ara aksıyor.
Bununla ilgilide çalışmalar yapıyoruz. Eventların çoğunu otomatik hale getireceğiz belli saatlerde otomatik olarak başlayacak.
Zaten şuan gm alımı yapıyoruz gmler alınınca yine sorunsuz şekilde devam edecek eventlar.
Bug sorunu son bakımda düzeltildi, pek çok sorunuda çözdük. Öyle rebootluk bir sorun değildi bu bug sorunu çünkü.
Hala bazı sorunlar var oyunda onlar üzerinde de çalışıyoruz. Yaz aylarında sorunsuz bir oyun ortaya çıkarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Forumda yazdığın herşeyi takip ediyorum hepsine cevap yazmasamda çünkü hepsine cevap yazacak kadar vaktim yok.
Forumda yazdıklarımı takip ederseniz zaten her sorunla ilgili açılan konulara cevap yazıyorum fakat aynı soru 50 kere açılıyorsa 50sine de cevap yazmıyorum bir kaçtanesine yazabiliyorum. Mmomt2 online sayısı olarak son 3-4 aydır yükselişte daha öncesine göre. Elbette ilk açıldığı zaman gibi olamaz 1000 lerce pvp server var artık. Fakat ben yaz aylarında da yine çok yüksek onlinelara ulaşacağımızı düşünüyorum

oyuncularımızdan da ricam eleştiri yaparken dozunda yapılması. Bu konudaki gibi düzeyli eleştirilere herzamna açığız fakat artniyetli, hakaret içeren eleştiriler ya da mesajlar olduğunda genelde kaale bile almıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri