Öncelikle ben mmomt2 hayranıydım tabi eskiden.Sonra editler çıktı hee ben demiyorum edit fln cıksın daha güzel oldu aldık sonra baktıkki 5 tane fll editli savascı 1 fll editli savascıyı öldüremiyor nedenmi.BEDEN KARSISINDAKİ ATAKLARIN BLOKE EDİLMESİ GİBİ BOKTAN BİR EFSUN YÜZÜNDEN.Sonra dedik eyw bişey olmaz.Sonra büyülü silahlar cıktı silahlarını cıkartıp wurdular.VE GMLER SERBEST DEDİ eyw dedik sonra ulan ben neden sura olmiyim saten savascıda fll iken fll adama biz wuruyoruz işlemiyor skil atıyoruz işlemiyor.Ama surada sıktı nereye kadar sura sonra beyaz bayrak cıktı adam görünmez oluyor wuruyor görünmez oluyor wuruyor böyle sacmalık olurmu dedik.Ben bu konuyu kaç kez actım kimse anlamadı tabi.Saman yok savascı yok ninja yok sadece suramı war.Şimdi ben mmomt2 hayranıyım ama yeni pvp cıktı ismini vermiycem sonra banlarlar.Baktım beden bloke yok edit efsun oranları az beyaz bayrak yok.Sonra girdim oyuna baktım savascı surayı kesebiliyor sura savascıyı saman savascıyı kesebiliyor.Ninja saten oynak yakalamıyoruz.Sonra içimden dedimki neden beden bloke neden neden neden..Hiç bi anlamadınız.TMM neyse mars serveri acıldı merkür bozuldu.Ben oyunu bıraktım ve dier pwp fll editli bir savascı olarak cok mutluyum.Ve suan bu pwp 1 ayda 3 bin useri geçti.NDENMİ ÇÜNKİ EDİTLERİ boktan beden bloke yokEger adminim siz bunu düzenleseydiniz yeminederim o pwp bırakır buraya gelirim çünki bura daha kaliteli.Bir kez daha acmısdım bu konuyu 6 ay önce bir tane moderotor ne dedi biliyormusun:ZEHİR VAR DELİCE WAR ADAMI DÜZ KESERSİN.Karşdeşim zehirin götürdüğü can neki 1600 bir pot bas tmm bitti.Lütfen artık su editleri düzeltin çünki ben mmomt2 oynamak istiyorum
Beden bloklanması olmadıgı bir yerde oynadıgına emin misin ? Orada anka ayakkabı felan yok mu ? Beden bloklama efsunun olmadıgı bir yer metin2 degildir arkadaşım .
Ayrıca diz deliciyi al zehiri , bas fişegini 1500-2500 arası düz vurus vurur kritikle öldürürsn fişek dahil . Gerçekten dene .
Ayrıca diz deliciyi al zehiri , bas fişegini 1500-2500 arası düz vurus vurur kritikle öldürürsn fişek dahil . Gerçekten dene .
cok haklısın kardes katılıyorum sana bune ya surayı kesen yok sura herkezi kesiyor varmı böle sey cok güzel yazmısın + rep verıyorum
Efsunlarımı kaldıralım yani ?
Suraların büyü çözme savunması olmadıgı için bu kadar güçlü ve kullanılabilir.
Sırf bu yüzden mars serverı açıldı editsiz.Her karakterin eşit olduğu bir server.
Merkür ve venüs serverında yapılıcak bir şey yok mars serverına başlıyabilirsin.
Suraların büyü çözme savunması olmadıgı için bu kadar güçlü ve kullanılabilir.
Sırf bu yüzden mars serverı açıldı editsiz.Her karakterin eşit olduğu bir server.
Merkür ve venüs serverında yapılıcak bir şey yok mars serverına başlıyabilirsin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)