Neyse Emre dogur söylüyorsun uzatmayalım herkeze teşekkürler ve teşekkürler Emre mükemmel bi maç sunduk 
Başka maçlarda GÖRÜŞMEMEK dileğiyle iyi günler

Başka maçlarda GÖRÜŞMEMEK dileğiyle iyi günler

Ben Skil Atarım Tam Atarım Ama Ona Wsde Vuramıyorum Malesef Hız skili Büyü Hızı Veriyor İtemlerindede Büyü Hızı Var ondan kaynaklanıyor Sürekli Skil Vurması.Ben Bu Charı saman Kesmek Icın Yapmadım Sadece Savascıya Yonelık..Neden Uzattıgınızı Anlamıs Degilim Kesmedi Beni Dedigimide Hatırlamıyorum
Neyse Herkesin Kendı Görüsü Ben burda zorla cigdem en iyi falan dein demiorum ben ne oldugumu bılıyorum kımsenın benı ovmesınede ıhtıyacım yok ben ne oldugumu bıldıkten sonra..
Neyse Herkesin Kendı Görüsü Ben burda zorla cigdem en iyi falan dein demiorum ben ne oldugumu bılıyorum kımsenın benı ovmesınede ıhtıyacım yok ben ne oldugumu bıldıkten sonra..Ben Skil Atarım Tam Atarım Ama Ona Wsde Vuramıyorum Malesef Hız skili Büyü Hızı Veriyor İtemlerindede Büyü Hızı Var ondan kaynaklanıyor Sürekli Skil Vurması.Ben Bu Charı saman Kesmek Icın Yapmadım Sadece Savascıya Yonelık..Neden Uzattıgınızı Anlamıs Degilim Kesmedi Beni Dedigimide HatırlamıyorumNeyse Herkesin Kendı Görüsü Ben burda zorla cigdem en iyi falan dein demiorum ben ne oldugumu bılıyorum kımsenın benı ovmesınede ıhtıyacım yok ben ne oldugumu bıldıkten sonra..
Ciqdem sen bana Kritiğinden ver ben Sura bile keserim yanında

Ben Skil Atarım Tam Atarım Ama Ona Wsde Vuramıyorum Malesef Hız skili Büyü Hızı Veriyor İtemlerindede Büyü Hızı Var ondan kaynaklanıyor Sürekli Skil Vurması.Ben Bu Charı saman Kesmek Icın Yapmadım Sadece Savascıya Yonelık..Neden Uzattıgınızı Anlamıs Degilim Kesmedi Beni Dedigimide HatırlamıyorumNeyse Herkesin Kendı Görüsü Ben burda zorla cigdem en iyi falan dein demiorum ben ne oldugumu bılıyorum kımsenın benı ovmesınede ıhtıyacım yok ben ne oldugumu bıldıkten sonra..
yane be yengesi herkes kimin ne oldugunu biliyor bu tür konularla tartışmak anlamsız

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)