mavzermete 1
mavzermete
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Serverın En İyi Şamanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nothing2Lose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 136
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse Emre dogur söylüyorsun uzatmayalım herkeze teşekkürler ve teşekkürler Emre mükemmel bi maç sunduk :D

Başka maçlarda GÖRÜŞMEMEK dileğiyle iyi günler :D

Ben Skil Atarım Tam Atarım Ama Ona Wsde Vuramıyorum Malesef Hız skili Büyü Hızı Veriyor İtemlerindede Büyü Hızı Var ondan kaynaklanıyor Sürekli Skil Vurması.Ben Bu Charı saman Kesmek Icın Yapmadım Sadece Savascıya Yonelık..Neden Uzattıgınızı Anlamıs Degilim Kesmedi Beni Dedigimide Hatırlamıyorum :) Neyse Herkesin Kendı Görüsü Ben burda zorla cigdem en iyi falan dein demiorum ben ne oldugumu bılıyorum kımsenın benı ovmesınede ıhtıyacım yok ben ne oldugumu bıldıkten sonra..

Ben Skil Atarım Tam Atarım Ama Ona Wsde Vuramıyorum Malesef Hız skili Büyü Hızı Veriyor İtemlerindede Büyü Hızı Var ondan kaynaklanıyor Sürekli Skil Vurması.Ben Bu Charı saman Kesmek Icın Yapmadım Sadece Savascıya Yonelık..Neden Uzattıgınızı Anlamıs Degilim Kesmedi Beni Dedigimide Hatırlamıyorum :) Neyse Herkesin Kendı Görüsü Ben burda zorla cigdem en iyi falan dein demiorum ben ne oldugumu bılıyorum kımsenın benı ovmesınede ıhtıyacım yok ben ne oldugumu bıldıkten sonra..

Ciqdem sen bana Kritiğinden ver ben Sura bile keserim yanında :D :D

yane be yengesi herkes kimin ne oldugunu biliyor bu tür konularla tartışmak anlamsız:rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri