Saol bone ve sevgili okuyucular macda artık son anlar 4. hakem her an uzatmayı gösterebilir ve verdi +3Dk uzatma dkkası izliyecegiz.
Ve oyuna nothingin yerine eşi Ciqdem yengemiz katılıyor Ciqdem oyuna girer girmez muhtesem bir atakla tpu karsı alana sürüklüyor 1 ve 2. rakibini kolaylıkla gecdi artık Dklerlar 90+3 gösteriyor sevgili okuyucular Ciqdem önünü boşalttı uzakdan süper bir sut ve GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
İşde sayın seyirciler Ciqdemin harika golünü okudunuz
Ve hakem başlama vurusunun yapılmasına izin vermiyor ve Konuyu kapatıyor.
Yeter arkadaşlar bu kadar işin cıvıgını çıkarmadan bitsin oyunda en güçlü olan karakter herkesin kendi charıdır bunu sakın unutmayın.
Ve oyuna nothingin yerine eşi Ciqdem yengemiz katılıyor Ciqdem oyuna girer girmez muhtesem bir atakla tpu karsı alana sürüklüyor 1 ve 2. rakibini kolaylıkla gecdi artık Dklerlar 90+3 gösteriyor sevgili okuyucular Ciqdem önünü boşalttı uzakdan süper bir sut ve GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
İşde sayın seyirciler Ciqdemin harika golünü okudunuz

Ve hakem başlama vurusunun yapılmasına izin vermiyor ve Konuyu kapatıyor.
Yeter arkadaşlar bu kadar işin cıvıgını çıkarmadan bitsin oyunda en güçlü olan karakter herkesin kendi charıdır bunu sakın unutmayın.
bence LoLz ile nirvana ws yapsınlar ben nirvana keser diyorum 87 lwl iyileştirme şaman ben arkdşma güveniyorum 

Serverdaki İlk İyileştirme Şamanım İlk Açıldığı Günden İtibaren Kasmaya Başladım. Vakit Azlığından ve Sunucunun Kapalı zamanlarına denk geldiğimden bir türlü kasamadım adam gibi
Ama Ciqdem haklı bir noktada sabit durarak ws atmak bizim için ölümdür. Sonuçta ne kutsamamız var ne korumamız. Tek savunmamız HP basmak
Ama evet ardardsa skill fırlattığı doğrudur iyileştirmelerın. Hatta birisi bana sormuştu senin kaç atak skilin var diye 
Ama Ciqdem haklı bir noktada sabit durarak ws atmak bizim için ölümdür. Sonuçta ne kutsamamız var ne korumamız. Tek savunmamız HP basmak
Ama evet ardardsa skill fırlattığı doğrudur iyileştirmelerın. Hatta birisi bana sormuştu senin kaç atak skilin var diye 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)