Teşekkürler Emre 
Evet sevgili izleyiciler diyemiycem.. Okuyucular
Gördüğünüz gibi çok çekişmeli bir maç 1 e 1 gibi görünüyor fakat şu an bi durgunluk war durumu size bildiremeyecegim çünkü bende bilmiyorum artık oyun açılana kadar bu maç gider
Oyun açılınca bizi kaybettiniz diye üzülmeyin oyundanda özel olarak spikerlik yapıyoruz sevgili okuyucular 
Evet emre sanırım son durum böyle şimdi sendeyiz

Evet sevgili izleyiciler diyemiycem.. Okuyucular
Gördüğünüz gibi çok çekişmeli bir maç 1 e 1 gibi görünüyor fakat şu an bi durgunluk war durumu size bildiremeyecegim çünkü bende bilmiyorum artık oyun açılana kadar bu maç gider
Oyun açılınca bizi kaybettiniz diye üzülmeyin oyundanda özel olarak spikerlik yapıyoruz sevgili okuyucular 
Evet emre sanırım son durum böyle şimdi sendeyiz

Ow tanrım var canına maça bir oyuncu daha katıldı
Lithium
Evet bu oyuncuyu çok azimli görüyoruz bu artık bir futbol değil altta kalanın canı çıksın maçına döndü
Evet emre çok konuştum sanırım sendeyiz
Lithium Evet bu oyuncuyu çok azimli görüyoruz bu artık bir futbol değil altta kalanın canı çıksın maçına döndü

Evet emre çok konuştum sanırım sendeyiz

Bırı Yorumda Demıskı kıskanmayın onun sevgilisi yapıyor nothıng sende yap.Benım Charıma Kımsenın Item Yapmasına gerek Yok Ben Bu charı kımseden yardım almadan yaptım 99 lwle kadar kendım kastım itemlerimi kendım yaptım kımseye ıhtıyacım yok.LoLz un Benı Kesmesını İnkar Etmedım Kesmedı Dıye Bısey Demedım Sadece Kacarak Ws Atıyor Dedım İyilestirme Saman oldugu ıcın oun skilleri belli bi hedefe direk gidiyor benım skiller coklu hedefe saldırı onla ws attıgımda canının full olması normal buda skil atamamamdan kaynaklanıyor üzerimde 0 saman savunması olmasına ragmen bana 3k vuruyor =) asii sizinde sayfalarca LoLz cigdemi kesti demenize gerek yok herkes kendı yorumunu yapmakta ozgur =) Busede Cok sevdigim bi arkadasım Tebrk Ederım Ama Kacmadan Her ws ye beklerım kendısını =))
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)