Arkadaşlar sırf bu konu için hesap actım
Öncelikle selamlar beni destekleyenlerede selamlar
Bazı arkadaslar sacmalamıs onlara cevap bile vermiyecegim. Evet Ciqdemi kestim dogrudur cok sevdigim bir arkadaşım zaten
Fakat bazı arkadaslar eşimin bana item dizdigini one surerek acıklamalar yapmıstır dogrudur esim item yapmıstır fakat bundan afedersiniz ama size ne ? Bu arada bazıları hayali şeyler soylemis yok 10vs 1 falan yapiyor diye
En fazla 4 vs 1 yaptım. Ve kazandım
Levelim 86 oyun sürem henüz 500 dakika bile degil sırf eşimin istegi üzerine şaman actım saglam oldumu ? evet oldu bence . Rakiplerimin 1 Pm uzagındayım herkes vs teklif edebilir
Oyun acılsın 99 olunca zaten pek kimsenin rakip olma istegi kalmıyacaktır
Herkese İyi Oyunlar. Buse Esenlikler Diler
Öncelikle selamlar beni destekleyenlerede selamlar
Bazı arkadaslar sacmalamıs onlara cevap bile vermiyecegim. Evet Ciqdemi kestim dogrudur cok sevdigim bir arkadaşım zaten
Fakat bazı arkadaslar eşimin bana item dizdigini one surerek acıklamalar yapmıstır dogrudur esim item yapmıstır fakat bundan afedersiniz ama size ne ? Bu arada bazıları hayali şeyler soylemis yok 10vs 1 falan yapiyor diye
En fazla 4 vs 1 yaptım. Ve kazandım
Levelim 86 oyun sürem henüz 500 dakika bile degil sırf eşimin istegi üzerine şaman actım saglam oldumu ? evet oldu bence . Rakiplerimin 1 Pm uzagındayım herkes vs teklif edebilir
Oyun acılsın 99 olunca zaten pek kimsenin rakip olma istegi kalmıyacaktır
Herkese İyi Oyunlar. Buse Esenlikler Diler

Bu arada cigdem aynı levele geldigimiz zaman esit sartlarda o 3k nın yanına bir sıfır daha eklemen gerekebilir

Denerız Farketmez Ben 84 lwldeykende 15 k vuruyodum sımdıde buda benım ezıklıgım olsa gerek 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)