- Konular
- 419
- Reaksiyon Skoru
- 110
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Noname böyle yapmaya devam et
. Saygı yaşla değil kişilikle kazanılır.Oyuzden SAVROZ a saygım büyük.İstersen babam yaşında ol yinede saygı duymam sana.Hee saygı duyarım ama sevmem.Bize ögretilen bu.Kendini çok kral sanıyorsun yüksek ihtimalle.Ayrıca kimse bana savasa 3 kişi giricek demedi.Hee Ben savas girdigmiz zamanda ben ve harun vardık sonra bizimkiler geldi.Sonuçta bu savaş!Bu şekilde afra tafra yaparak kendini büyükleştirme.Heee bide demişsin sen yokken biz vardık.Belki inanmazsın ama
ben merkürde oynarken bildirim geldi VENÜS serveri açııldı diye.VENÜS serveri açıldıgı o andan beri oynuyorum.Savascım vardı tabi o aralar sen bilmezsin ORMANCI nini loncası vardı alkafasını o loncadaydık sarıyken.Şimdi bana gelmiş efsane adam rolu çekme.Hee ayrıca şuda doruki bilmem hatırlarmısn ki hatırlasanda sölmiyeceksin siz lonca olarak köyü bastıgınızda yemiştin.Tabi hatırlasanda hatırlamak istemezsin.Ben kendimi kral görmiyorum hiçbir zamanda görmedim.Benim kim nasıl birisi oldugumu bilen bilir.Fazlada uzatmaya gerek yok.Ben gerekirse herşeyi geride bırakır tek başımada kalırım istersem toplarım her şeyi coşarım xP.Banada laf yetiştirmeye çalışma.Eger yetiştiriceksen gel yüzyüze yetiştir beklerim.Çayımı içersin...LwL ile ws ile adam olunmuyor kişiligini orataya koyarak adam olunuyor...Buda sana eger 17 yaşından büyüksen kardeş küçüksen abi tavsiyesi olsun...
. Saygı yaşla değil kişilikle kazanılır.Oyuzden SAVROZ a saygım büyük.İstersen babam yaşında ol yinede saygı duymam sana.Hee saygı duyarım ama sevmem.Bize ögretilen bu.Kendini çok kral sanıyorsun yüksek ihtimalle.Ayrıca kimse bana savasa 3 kişi giricek demedi.Hee Ben savas girdigmiz zamanda ben ve harun vardık sonra bizimkiler geldi.Sonuçta bu savaş!Bu şekilde afra tafra yaparak kendini büyükleştirme.Heee bide demişsin sen yokken biz vardık.Belki inanmazsın ama
ben merkürde oynarken bildirim geldi VENÜS serveri açııldı diye.VENÜS serveri açıldıgı o andan beri oynuyorum.Savascım vardı tabi o aralar sen bilmezsin ORMANCI nini loncası vardı alkafasını o loncadaydık sarıyken.Şimdi bana gelmiş efsane adam rolu çekme.Hee ayrıca şuda doruki bilmem hatırlarmısn ki hatırlasanda sölmiyeceksin siz lonca olarak köyü bastıgınızda yemiştin.Tabi hatırlasanda hatırlamak istemezsin.Ben kendimi kral görmiyorum hiçbir zamanda görmedim.Benim kim nasıl birisi oldugumu bilen bilir.Fazlada uzatmaya gerek yok.Ben gerekirse herşeyi geride bırakır tek başımada kalırım istersem toplarım her şeyi coşarım xP.Banada laf yetiştirmeye çalışma.Eger yetiştiriceksen gel yüzyüze yetiştir beklerim.Çayımı içersin...LwL ile ws ile adam olunmuyor kişiligini orataya koyarak adam olunuyor...Buda sana eger 17 yaşından büyüksen kardeş küçüksen abi tavsiyesi olsun...- Katılım
- 15 Tem 2009
- Konular
- 42
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Ne yaşımdan ne charın sağlamlığından söz ettim kendi kendine hayaller kuruyosun başlık altında bizene len bizi sevmiyosan sevmezsen sevme senin sevgin mi kalkındırıyor bizi yorumları iyi takip et hepsini oku bak bakalım neler yazmışlar adamlar söylemişler 3 kişiyiz diye harunla konuşulmuş bize öyle bişey söylenmedi falan deme seni kimse iplememiş söylememiş olabilir iyi takip et aslanım benim de kişiliğimi bilen bilir o saygı duyduğun insanlar neden abi der neden dostum der bana bi araştır bakalım neden bunca zamandır hep benimleler birazcık kurcala kişiliğim senin ölçüp tartabileceğin bişey değil aslanım yüzüme yetiştir demişsin ya istediğin herzaman yetiştiririm yüzüne bundan hiç şüphen olmasın yeğenimle yaşıtsın daha görelim bakalım neler yetiştiriyoruz!
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HARUN dün sana küçük bi hikaye anlattım dostlular nasıl düsmanlığa döner diye bikaç örnek vermistim dün geceki savas sadece bir sınamaydı kardesim VE HAKAN VE ONUR sizde ilk önce bana verdiginiz saygıdan dolayı tskr ederim ama bu açtıgınız konu tamamen yanlıs bi konu biz bilerek yenilgiyi kabullenerek savası kabul ettik saten 6 ya karsı 3 nekadar saglam olsakta kaybederdik biz sadece blue nin dedigi gibi sizi kırmamak içn ve konu açılmamaıs içn kabul ettik harun sana dedim 3-3 yaplm olmaz abi etiş savasmam sizinle dedin peki kardesim dedim onur zorladı yaplm yaplm diye onada peki dedik simdi gelmis kargaşa tartısma çıkarmaya hiç gerek yok PİON ve BLueDragooN EN YAKIN ARKADASLARIM YASITLARIM DOSTLARIMDIR bana ne kadar saygı duysanız dahi ki ben saygıya karsı sevgimi herzaman göstermişimdir onlara yapılan bu saygısızlık ve loncaya yapılan bu sözler bana da yapılmıs sayarım yani ilk yazıyı yazdıgım yere geldim sanırım anladın sen beni harun kardesim bo oyunu hem savasıp hemde seviyeli hakaretsiz bi şekilde oynamaya çalıssakta olmuyo iyi oyunlar herkese...
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Harun eğer erdal abinin deikleri bana ise yani şu dediği :
(HARUN dün sana küçük bi hikaye anlattım dostlular nasıl düsmanlığa döner diye bikaç örnek vermistim ) bni bilen biliyor kimse ile düşman olmaya çalısmam harunda iyi bilir kimsenin düşmanı deilimdir bnu herkes böyle bilsin DOSTUM dediğim insanların herzaman arkasndayımdır her türlü desteği veririm bu hiç bir zaman deişmez kimsenn yanında dost olrak gözüküpte başka yere gittiğimde düşmanı olmam neysem oyumdur bunu harunada söyledim bunu daha fazla uzatmaya gerek yok hersey oyunda çözülür kimsenin kalbini bir oyun davasına krmaya gerek yok
Sizden tek ricam saçma sapan yorumlarla birilerine laf sokma çabasına girmeyin girildikçe oyun başa çıkılmaz bi hal alır kimsenin krılmasını darılmasını istemem herkes adam gibi oynunu oynasın laga lugayı sevmyrm çok fzla övmüşsünüz kendinizi sır buna ayar oldğm için yaptım bu güne kdr oln yorumları herkez haddini bilicek burda kimse dünkü çocuk deil herkesin mt2 ile az çok geçmişi var bu oyun nasl oynanır biliyr dostklaıda düşmanlıklarıda bilir DOst oldğnuz kişi ilede svaşrsnız ama bu sdece savaşta kalır dostluk dedimi akan su durması lazım burdan demek istediğim DOSTLARIMIN HER ZAMAN ARKASINDAYIM HER TÜRLÜ YARDIMA GELİRİM SADECE BİR PM YETERLİDİR..
Herkese iyi oyunlar..
(HARUN dün sana küçük bi hikaye anlattım dostlular nasıl düsmanlığa döner diye bikaç örnek vermistim ) bni bilen biliyor kimse ile düşman olmaya çalısmam harunda iyi bilir kimsenin düşmanı deilimdir bnu herkes böyle bilsin DOSTUM dediğim insanların herzaman arkasndayımdır her türlü desteği veririm bu hiç bir zaman deişmez kimsenn yanında dost olrak gözüküpte başka yere gittiğimde düşmanı olmam neysem oyumdur bunu harunada söyledim bunu daha fazla uzatmaya gerek yok hersey oyunda çözülür kimsenin kalbini bir oyun davasına krmaya gerek yok
Sizden tek ricam saçma sapan yorumlarla birilerine laf sokma çabasına girmeyin girildikçe oyun başa çıkılmaz bi hal alır kimsenin krılmasını darılmasını istemem herkes adam gibi oynunu oynasın laga lugayı sevmyrm çok fzla övmüşsünüz kendinizi sır buna ayar oldğm için yaptım bu güne kdr oln yorumları herkez haddini bilicek burda kimse dünkü çocuk deil herkesin mt2 ile az çok geçmişi var bu oyun nasl oynanır biliyr dostklaıda düşmanlıklarıda bilir DOst oldğnuz kişi ilede svaşrsnız ama bu sdece savaşta kalır dostluk dedimi akan su durması lazım burdan demek istediğim DOSTLARIMIN HER ZAMAN ARKASINDAYIM HER TÜRLÜ YARDIMA GELİRİM SADECE BİR PM YETERLİDİR..
Herkese iyi oyunlar..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)