shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

TUGRA ws BLueRoZzz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BaskentViP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Davanızda Basarılar :D

Davayı kan davasına dönüştürmeye gerek yok krdesim :) o kadar büyütmeye gerek yok yani :)

Fazla uzatmaya gerek varmı? Bana göre gerek yok.Bizim loncadaki arkdaslarda sırf büyük konusmamk için çabalıyor.Ancak şu var.Elbette BLueRoZzz ve TUGRA çok yakn dost lonca değil.Sadece SAVROZ var yani erdal abi dierleri umrumda degil özellikle mydonoz :). nnjası zalimkn kestigim için garezi var xP ama yaptıgı şeylerin sonucunu tekrar grdü artık sesi çıkaramıor.Bzim loncadakilerde lütfen gögsünüz kabartarak söyleyin işte abi mrk etmeyin kan davası olmaz.TUGRA nın %80 BlueDragoon u sevmiyor.Yada mydonozu yada pion.Biz ndn bluedragon u sevmiyorz çekmemezlik değil xP aslada olaamaz çünkü ondan eksik bir yanımız yok şükür.ndn pion u sevmiyoruz kendini begenmiş.Savascm dan tek yynce bi afra bi tafra görsenz xP.o loncada abi olarak gördügüm erdal abi ve çok ykn arkdasım olan alonebyn var sadece.Heee bu arada bu konutuklarım 2 loncayı düşman etmesin ama bizim loncada sırf kırmamk için demsin.elbette TUGRA ve BLueRoZzz savas yapıcak.İki loncada ful edit + 100 LWL üstü adamı çok + Çoğnlk sura wsws.
Benm burda anlatmak istedigim en kısa şey biz TUGRA yı düşman olan görmeyin ama sıkı bir rakip olarak görün o bana yeter...

Aynen katılıyorum Hakanım arkandayım...

Helal olsn:ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri