- Konular
- 42
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bizde hepinizin arkasındayız bazı şeyleri fırsat bilip çıkmış buraya konuşmuşsunuz 3'e karşı 6 ! bu size biz onu yaptık bunu yaptık deme hakkını ortadan kaldırır bir kere .. Meydan okuduk hala daha okuyoruz eşit olursak olacakları sizde biliyorsunuz bir tek hrn u dahil etmiyorum içinize gerinize gider ! Almışsınız lonca savaşından götürmüşsünüz yok onu sevmiyoz bunu sevmiyoruz onu şu sebepten sevmiyoruz karılar hamamına çevirmişsiniz burayı sizin abi olarak gördüğünüz insanın yaşındayız bizde dünkü bebeler sizi hiç biriniz yokken vardık biz bu oyunda kimseye afra tafra yapacak değiliz .. hangi savaşçıyla geldin bana tek attın da afra tafra yaptım sana kavun kendi kendine tribe girme bendeki edit sayısını bi çok insan bilir .. savaşçıyla gelirsen ona göre item takarım ninjanla iken ona göre sana söylüyorum chatlax sen hiç bir şeysin ki çıkmış burada millete bok atıyorsun Kime neyi ispatladın ki çıkıp konuşuyorsun burada kendini beğenmişmiş benim gerçeklerim ağır geliyor sana ufaklık bunun adı kendini beğenmişlik değil !
PioN
- Konular
- 42
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Elemana bak diğerleri umrumda değil diyor sanki manitamız beberuhi.. Sen çok mu umrumuzdasın eleman ? Bi Harun adam gibi bir yorum yapmış geriniz böbürlenmekten yere göğe sığamamışsınız emin olun size sığdıracaklarımızı görünce çok şaşıracaksınız
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bakın beyler apo sakin ol ayıp ediyorsun forumda
1.si k.bakma ama bu lonca savaşı sayı farketmez skora bak
2.si adamlar da hani yanlış bişi söylemediler
NEYSE ABARTMAYA GEREK YOK KENDİNİZE İYİ BAKIN BUNDAN SONRA!!!
1.si k.bakma ama bu lonca savaşı sayı farketmez skora bak
2.si adamlar da hani yanlış bişi söylemediler
NEYSE ABARTMAYA GEREK YOK KENDİNİZE İYİ BAKIN BUNDAN SONRA!!!
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 36
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben 3 3 dedim olmaz dedi harun eyw anlayısla karsıladım
Sahsen bende olsam benm ve arkadaslarım gıbı ksılerle esıt kosulda karsılasmak istemezdim... Sebebi Malum.
Dünki konusmalardan snra bız savası reddetsekde konu acılacagını bılyrduk kabul edip hezimete ugrayacagımızıda biliyrduk.sonuc olarak herkesin gönlü olsn dedik bile bile gekdik ne bi saygısızlık yaptık lonca savasında ne bayrak kullandık ne kactık nede baska bırsey.
Şimdi isin özü arkadasım kurdele sna gelelim 1 k bıle atamazken bızden kımseyı kesemedıgın halde bu kadar artsitce konusma sebebnı anlamak zor
Harun sana gelince haklıydım ve sanırım hep haklı kalıcam dünki özel konusmamızdan sonra ...
ONca yazı yazdım tek kotu söz tek igneleyıcı laf etmedım
Bu bir oyun teke tekde beklerım

Umarım birdahaki savasta ekibimiz en azından tamken bir savas yapmak isterım dunkı savas egonuzun tatmin olması icindi sanırım oldu.
Hadi iyi forumlar
Sahsen bende olsam benm ve arkadaslarım gıbı ksılerle esıt kosulda karsılasmak istemezdim... Sebebi Malum.Dünki konusmalardan snra bız savası reddetsekde konu acılacagını bılyrduk kabul edip hezimete ugrayacagımızıda biliyrduk.sonuc olarak herkesin gönlü olsn dedik bile bile gekdik ne bi saygısızlık yaptık lonca savasında ne bayrak kullandık ne kactık nede baska bırsey.
Şimdi isin özü arkadasım kurdele sna gelelim 1 k bıle atamazken bızden kımseyı kesemedıgın halde bu kadar artsitce konusma sebebnı anlamak zor
Harun sana gelince haklıydım ve sanırım hep haklı kalıcam dünki özel konusmamızdan sonra ...ONca yazı yazdım tek kotu söz tek igneleyıcı laf etmedım
Bu bir oyun teke tekde beklerım

Umarım birdahaki savasta ekibimiz en azından tamken bir savas yapmak isterım dunkı savas egonuzun tatmin olması icindi sanırım oldu.
Hadi iyi forumlar

- Konular
- 42
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Harun ne gibi bi kendini beğenmişlik gördün bende ki adamlar haklı diyorsun hangi adamlar senin dışında daha konuşan adam görmedim ben BLueDraGoon 'un söylediklerine kulak verin şimdi gözlerinizi iyice açıp okuyun çok manalı çok anlamlı konuşmuş sözüm kendisine pay çıkarması gerekenlere !
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)