kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Maxus hanİ nerde hack hanİ yapicaktin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan:.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

! Yaa bi sabredemediniz... sabredin.. Kim tek başına hack çıkarabilmiş? Parası olan VIP alacak ve bende gereksiz; Ya da BENİM YAPTIĞIM GİBİ adam gibi oynamasını öğrenip oynayacak.. Utanmadan hakaret ediyosunuz bide.. O eski hackleri çok çabuk unutuyorsunuz.. Ne oldu? GİTTİ (!) O zaman sağol +rep şimdi Utanmaz Yalancı VS. Vs... Glicht mi istiyorsunuz? Google' a yaz CrossFire Glicht diye.. Yüzlerce var oradan da öğrenirsin..

:mad: :ka24:

1- BASKALARININ ARKAKASINDAN KONUSMA
2- SEN HAYATINDA HIC BI TURKUN HACK YAPTIGI GORMEDIGIN ICIN BENIM ICIN BASKA SITELERDEN ALIP BURAYA KOYDU DEME
3- ARTIK PUBLIC DEVRI BITTI KIMSE PUBLIC HACK CIKARMIO :eek: HERKEZ PARALI VIP HACK YAPIO :)
4- BENDE DXT DE KODLARI YAZDIGIM ICIN ISTEDIGIM YERDE YAYINLAMA HAKKIM VAR :)
5- IKI GUN ONCE HACK VARKEN NASILSIN KNK FLN YAZIODUN SIMDI YAPTIGI AYIP DIOSUN
6- YURTDISINDA BILGISAYAR YAZILIM VE PROGRAMCILIGI UZERINDE OKUYORUM BURDAKI BUTUN BENI YAKINDAN TANIYANLARA SORABILIRSIN!!
7- BANA GORE BU FORUM BEBE KAYNAMIS DIOSUN BENCE BU FORUMDA KIMSE O DEDIGIN LAFLARI HAKKETMIO ANCA SEN HAKKEDERSIN!!
8- SIMDI SEN HIC BISEYE INANMAN TABI DEDIGIM SEYLERIN AL SANA RESMI DXT DE KIM HACK YAPIO GORURUSUN DAHADA INANMADIN GEL BANA PM AT FORUMDA :)
9- GLITCHLER HAKKINDA SANSUR FLN DIOSUN BAK KOCUM BURDA GLITCH YAPTIGIM ARKADASLAR BENIM SANSUR FLN YAPMADIGIMI BILIOLAR SANA OLE VIDEOLAR GOSTERIRIM YAPTIGIM OYUNU BIRAKIRSIN
10- BU DEDIKLERIMI CEVAP YAZMADAN ONCE DIKKATLI OKU BAKALIM BISEY ANLIYABILCENMI

BUDA DXT DE GOREVLI OLDUGUMA DAIR RESIM INANMAYANLARA :)

1- Arkandan konuşmuyorum böyle bir konu açılmış ben de yorumumu yaptım ;)
2- Ben Türklerin yapığı çok hack gördüm ve hepsi Türkçeydi madem sen yapıyosun neden Türkçe değil (sadece Crossfire oynamıyorum o açıdan)
3- Konumuz hack değil senin yalan söylemen
4- DXT'de çalıştığını yeni öğrendim
5- Senin açtığın hiçbir hack konusuna mesaj atmadım! Attıysam da knk yazmamışımdır ;)
6- Bunu da yeni öğrendim Allah zihin açıklığı versin
7- Forumdakilerin çocuk olduğunu kullanılan Türkçe (!)ye bakarak sen de anlayabilirsin ;)
8- Kimin nerde hack yaptığı beni bağlamaz sen hack yapıyorum dedin mi? Dedin. Buraya o hacki koyacaksın!
9- Dikkatli bak ben "sansür" kelimesini kullanmadım. Ben "nasıl yapıldığını söylemiyosun" dedim ;)
10- Ben dikkatli okuyorum fakat sen dikkatli okumamışsın benimkileri yada gözünde problem var. ;)

1- arkandan konuşmuyorum böyle bir konu açılmış ben de yorumumu yaptım ;)
2- ben türklerin yapığı çok hack gördüm ve hepsi türkçeydi madem sen yapıyosun neden türkçe değil (sadece crossfire oynamıyorum o açıdan)
3- konumuz hack değil senin yalan söylemen
4- dxt'de çalıştığını yeni öğrendim
5- senin açtığın hiçbir hack konusuna mesaj atmadım! Attıysam da knk yazmamışımdır ;)
6- bunu da yeni öğrendim allah zihin açıklığı versin
7- forumdakilerin çocuk olduğunu kullanılan türkçe (!)ye bakarak sen de anlayabilirsin ;)
8- kimin nerde hack yaptığı beni bağlamaz sen hack yapıyorum dedin mi? Dedin. Buraya o hacki koyacaksın!
9- dikkatli bak ben "sansür" kelimesini kullanmadım. Ben "nasıl yapıldığını söylemiyosun" dedim ;)
10- ben dikkatli okuyorum fakat sen dikkatli okumamışsın benimkileri yada gözünde problem var. ;)

1-kocum dxt bi turkce site deil ve benim yaptigim hackler vip ve ingilizce ;)
2- kullanilan turkceye bakarak anliyamazsin cocuk oldugunu ben 20 yasindayim ve yillardir yurtdissinda yasiorum turkcem onun icin ii deil ;)
3- o kadar baska oyun oynamisin glitchin nasil yapildigini bilirsin ;)
4- ben buraya nie koymuyom video gm ler kapatmasin die o nu anliycak kadar dusun biraz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri