- Konular
- 641
- Reaksiyon Skoru
- 148
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- -351
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
yav arkadaslar bu hack cıkmadıysa bu millet neyle oynuyor vip hack diyeceksiniz ama adamlar vip hackda kolay bulunan bisey degil dediler benim bu oyunda tanıdıgım sümüklünün biri var adam catır catır hackla oynuyor kanalın birinde denk geldik ki adamla tartısmıs olmasam nerden nasıl buldugunu soracam hani almıs olsa diyecem öle alacak durumu yok yani credi kartı falan da yok yabancı dilde bilmez diyim siteleri gezdi buldu ama hileli oynuyor cok belli etti kendini oynarken
VİP hack bulması hiç zor değil öğrende gel ufak.
Aylık 20$ a satılan BAN'lanma riski olmayan Z8GAMES ile anlaşmalı yapılan bir hacktır. İçinde herşey mevcuttur. Anti-KicK bile mevcut. Sen paran varsa ulaş bana.... gencfb_34@windowslive.com- Katılım
- 11 Ara 2009
- Konular
- 45
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hack Bekleyenler Siz Daha Çokkkkkkk Hack Beklersiniz... Gidin Kumda Oynayın Siz
Artislik yapma.Çalışan hacki severiz.Senin yaptığın hack 5-10 dk çalışıp x-trap yakalıyodu.Hack çkınca sakın teşekkür etme çünkü biz çok bekleriz ya...

- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 7 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Konu hack değil konu MaxUS'un yalan söylemesi.
Bu konuyu ben de açacaktım ama ayıp olur belki gerçekten uğraşıyodur diye açmadım. Hatta hep bir exe üzerinde çalışıyorum diyor geliyor bize yabancı sitelerden bulduğu hileleri koyuyor. Ayıp bu yaptığın MaxUS. Ayrıca birsürü glitch resmi koyuyor ama nasıl yapıldığını bile söylemiyor. Anlayan anladı ne diyeceğimi...
Bura bebe belik dolmuş belli ki.
Bu konuyu ben de açacaktım ama ayıp olur belki gerçekten uğraşıyodur diye açmadım. Hatta hep bir exe üzerinde çalışıyorum diyor geliyor bize yabancı sitelerden bulduğu hileleri koyuyor. Ayıp bu yaptığın MaxUS. Ayrıca birsürü glitch resmi koyuyor ama nasıl yapıldığını bile söylemiyor. Anlayan anladı ne diyeceğimi...
Bura bebe belik dolmuş belli ki.

- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 6 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben vip hack demiyorum parası olan gitsin alsın.
Bir allahın kulu yokki doğru duzgun hack yapmıyor.Birisi virüslü birisi eski hack.Foruma bisiler yazsalar adminler Online olsalar.
Bir allahın kulu yokki doğru duzgun hack yapmıyor.Birisi virüslü birisi eski hack.Foruma bisiler yazsalar adminler Online olsalar.
- Konular
- 124
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Konu hack değil konu MaxUS'un yalan söylemesi.
Bura bebe belik dolmuş belli ki.![]()
1- BASKALARININ ARKAKASINDAN KONUSMA
2- SEN HAYATINDA HIC BI TURKUN HACK YAPTIGI GORMEDIGIN ICIN BENIM ICIN BASKA SITELERDEN ALIP BURAYA KOYDU DEME
3- ARTIK PUBLIC DEVRI BITTI KIMSE PUBLIC HACK CIKARMIO
HERKEZ PARALI VIP HACK YAPIO 
4- BENDE DXT DE KODLARI YAZDIGIM ICIN ISTEDIGIM YERDE YAYINLAMA HAKKIM VAR
5- IKI GUN ONCE HACK VARKEN NASILSIN KNK FLN YAZIODUN SIMDI YAPTIGI AYIP DIOSUN
6- YURTDISINDA BILGISAYAR YAZILIM VE PROGRAMCILIGI UZERINDE OKUYORUM BURDAKI BUTUN BENI YAKINDAN TANIYANLARA SORABILIRSIN!!
7- BANA GORE BU FORUM BEBE KAYNAMIS DIOSUN BENCE BU FORUMDA KIMSE O DEDIGIN LAFLARI HAKKETMIO ANCA SEN HAKKEDERSIN!!
8- SIMDI SEN HIC BISEYE INANMAN TABI DEDIGIM SEYLERIN AL SANA RESMI DXT DE KIM HACK YAPIO GORURUSUN DAHADA INANMADIN GEL BANA PM AT FORUMDA

9- GLITCHLER HAKKINDA SANSUR FLN DIOSUN BAK KOCUM BURDA GLITCH YAPTIGIM ARKADASLAR BENIM SANSUR FLN YAPMADIGIMI BILIOLAR SANA OLE VIDEOLAR GOSTERIRIM YAPTIGIM OYUNU BIRAKIRSIN
10- BU DEDIKLERIMI CEVAP YAZMADAN ONCE DIKKATLI OKU BAKALIM BISEY ANLIYABILCENMI
BUDA DXT DE GOREVLI OLDUGUMA DAIR RESIM INANMAYANLARA

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)