- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Konuyu bana tekrar açıklamak istersen msn deyim.ordan yaz.Forumda karsılıklı tartısma olmasın
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
biz bunları konustuk sfa abi istersen bidaha konusalım istersen hakkını helal istersen etme ama o silah la bana ne kdr bi iyilik ettiğinin farkında bile değilsin siz inanmıyorsunuz ama annem suanda hastane we yüksek miktarda hastaneye borcumuz war!!!
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
seninle o zaman tartismak istemedim seni dogru söyledigime ikna ettirmek .. bide moralim 0000 a inikti..
Yada kısaca nasıl bi yalan uyduracagımı dusunuyordum o sırada desene..
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ya iyi tmmm ya allah benim belamı versin tmmmııı bidahada böyle bi işe kalkısırsam ya yeter ya her taraftan bişeyler oluyo ya öffffffffffffffffffffff sonunda intihar edecem yda kaçacam burlardannnnnnn
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
İyilik edebilmiş isek ne mutlu bize.
Fazla uzatmaya gerek yok BaB i da benide az cok tanıdın dediğim gibi,Bizim neyi önemsiceğimizi neyi önemsmiyeceğimizi biliyorsun.Bilmiyorsan ben soyliyim:
Sen bizim kral zırhımızı +9zehirimizi +9kin imizi +9yarı insanlarımızı vs vs. oyundaki itemlerimizi çalmışşın etmişsin umurumuzda olmaz.değeri 100liradır 200liradır olsa olsa.
Ama bize yalan söylemen,bizim arkamızdan iş çevirmen bize kazık atman o umurumuzda olur.
2mizinde kafasında 2 farklı ihtimal var,hangisi doğru karar veremiyoruz.
1.)Annen hasta dediklerin doğru,para lazımdı sattın karakterini annen için.
Bu doğruysa seninle gurur duyarım,elimden geldiğince yardımcı olurum sana.
2.)Bi yalan uydurdun bizimlede aranı bozmak istemedin sonucta daha zehirler var kin var sirus var o var bu var alabilceğin.
Annem hasta yalanıda en uç noktadaki yalan,ya doğruysa ne kadar acı bir olay diye insan dusunmeden edemiyor.
Bu doğruysa sadece acırım sana 25tl lik bir kılıc için böyle bir yalan soyleyip anneni buna oyuncak ettiğin için.
Gönlümüz 1. ihtimalin doğru olmasından yana.
Mantığımız 2. ihtimalin doğru olduğunu söylüyor.
Konunun açılmasındaki amaç insanların dikkat etmesi aynı hataya düşmemesini sağlamaktı.Karşılıklı muhabbete donusturmeyelim konuyu...
Umarım dediklerin doğrdurda bizde iyi bişey yapmısız sana yardımcı olmuşuzdur.
Fazla uzatmaya gerek yok BaB i da benide az cok tanıdın dediğim gibi,Bizim neyi önemsiceğimizi neyi önemsmiyeceğimizi biliyorsun.Bilmiyorsan ben soyliyim:
Sen bizim kral zırhımızı +9zehirimizi +9kin imizi +9yarı insanlarımızı vs vs. oyundaki itemlerimizi çalmışşın etmişsin umurumuzda olmaz.değeri 100liradır 200liradır olsa olsa.
Ama bize yalan söylemen,bizim arkamızdan iş çevirmen bize kazık atman o umurumuzda olur.
2mizinde kafasında 2 farklı ihtimal var,hangisi doğru karar veremiyoruz.
1.)Annen hasta dediklerin doğru,para lazımdı sattın karakterini annen için.
Bu doğruysa seninle gurur duyarım,elimden geldiğince yardımcı olurum sana.
2.)Bi yalan uydurdun bizimlede aranı bozmak istemedin sonucta daha zehirler var kin var sirus var o var bu var alabilceğin.
Annem hasta yalanıda en uç noktadaki yalan,ya doğruysa ne kadar acı bir olay diye insan dusunmeden edemiyor.
Bu doğruysa sadece acırım sana 25tl lik bir kılıc için böyle bir yalan soyleyip anneni buna oyuncak ettiğin için.
Gönlümüz 1. ihtimalin doğru olmasından yana.
Mantığımız 2. ihtimalin doğru olduğunu söylüyor.
Konunun açılmasındaki amaç insanların dikkat etmesi aynı hataya düşmemesini sağlamaktı.Karşılıklı muhabbete donusturmeyelim konuyu...
Umarım dediklerin doğrdurda bizde iyi bişey yapmısız sana yardımcı olmuşuzdur.