onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

"MUZZO" Bu Çocuğa dikkat edin; Hırsızdır.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LungKhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Emre teşekkürler banlanmasına gerek yok bu karakterin yalan söylüyorsa kendi ayıbı.Ben zaten konuştum gerekli kişilerle bu konuyu.Üstüne gitmemeye karar verdim daha sonra muzafferin aşada yazdıgım sebeplerden dolayı.

Muzzo karakterini annesi hasta olduğu için para lazım olduğu için karakterini kılıcımla beraber sattığını söyledi.Bende tamam dedim.Annesinin hastalığını yalan olarak söyleyebilcek bi çocuksa umarım değildir zaten yaptığı hiç bişey umurumda olmaz.

Aklıma takılan şeyler;
Muzzo45 e MrBaB muzaffer senmisin dediğinde hayır ben değilim nerden çıkardım demişti forumda:) Şuan o hesaptan gelmiş LunGhan la aramızdaki sorun çözüldü diyor:o

Muzaffer o gece bana ormandayım geliyorum ,kağıdım olmadığı için geçikiyorum abi vs. demiştin.Bu gun annem hastalandı o anda onun yanına gidip geldim surekli ondan gelemedim bir türlü dedin:rolleyes:

Babam uyandı gormesın benı ayakta deyıp çıktın,bu gun de annemı hastaneye goturdum acilen dedin çıkmana sebep olarak.

Umarım senin bu gün dediklerin doğrudur :rolleyes:

Son derece katılıyorum..

pm de sana ne dedim ama ya orda babam falan çagırmadı dedim..5-6 bekle dedim o zaman annemi hastaneye ..

seninle o zaman tartismak istemedim seni dogru söyledigime ikna ettirmek .. bide moralim 0000 a inikti..

Muzaffer forumlar karşılıklı muhabbetin yeri değildir.Bana ne dediğini sende son derece iyi biliyorsun hatta 1e1 yazıyım:
ben:Muzoooo nerdesin
Ben:muzo hadiiiiiiii
Ben:muzoooooo adam beklio cabukkkkkk
ben:!!!!!!!:@@@@@@@
Sen:Abi bnm çıkmam lazm acil
sen:babam uyandı gormesin beni 5-6dk ya gelcem sakın cıkma
sen:sakın cıkma 5-6dk ya gelıorum abi

Bu gun ise abi annem hastalandıgı ıcın onu hastaneye goturmemız gerektı acıl dedın.

Neyse insan kendini kandıramaz.Dediğim gibi bana 25tl dokunmaz.
Annen gerçekten hasta ise allah sifa versin kılıç sana helal olsun.
Eğer değilse dediğin yalansa hakkım sana haram olsun:( illa biyerden çıkar acısı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri