- Konular
- 220
- Online süresi
- 30m 1s
- Reaksiyon Skoru
- 58
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 149
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Muzzo die bi cocuk,mavi ülkede savaşçıydı,oyunda aynı sınıfta olduğu bir sürü çocuk var,bilirsiniz yani çoğunuz.
MrBaB ve benimle takıldı biraz MrBaB buna itemler yaptı.
MrBaB sehir dısındayken bana dedi yarı insanını verirmisin yok dedim vermem ben o sekilde item MrBaB hep veriyodu ara sor isterse fln sonunda verdim buna 5dk. sonra getirdi geri.Savaş var bi daha verirmisin dedi verdim,10dk ya getircem dedi aradan 50dk geçti muzzo yok.Pm atıyorum ormandaydım geliyorum,5dk sonra dağdayım geliyorum 10dk sonra abi babam uyandı 5dk. ya geliyorum çıkma sakın.
Bu gun arkadası perfectlow diyorki annesi hastaymıs para lazımmış charını benim yarı insanımla beraber satmış.
Bu yalanları yemeyiz biz , sen babam uyandı dediğin an o kılıcın gittiğini anladım ben zaten.25liranın 30liranın lafını yapcak adamlarda değiliz MrBaB ile.Tek diyeceğimiz haram zıkkım olsun sana o silah,kul hakkının önemini bilen bilir,illaki biyerden çıkar bunun acısı.
Silahımın yonetim tarafından geri verilmesi zor bir sey uğraşmazlar zaten onunla.
Muzzo forumada üyesin oyunada farklı bi karakterle devam edeceksin yarı insanın hayrını hiç bi zaman goreme kul hakkının karşılığınıda gerçek hayatında en ağır şekilde çek inşaallah...
Muzzo ya güvenipte item vermeyin arkadaşlar benim tecrübem sizinde aynı hataya düşmenizi engeller umarım.
Fazla uzun yazdım buraya kadar okuyanlara teşekkür ederim.
İyi forumlar...
Bir oyun icin annesini babasini karistiriyorlar ya hayret ediyorum.25 tl ya nedir ki ? bi oyun için cidden kınamak lazım