mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

"MUZZO" Bu Çocuğa dikkat edin; Hırsızdır.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LungKhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bende Çelik Peri ve diğer itemlerimi ReQuieM Loncasındaki Alemdara Haram zıkkım ediyorum İtemlerimi Keylogerle Çaldı Şerefsizin oğlu

Bunu bana daha açıkk bi şekilde özel mesaj'dan anlat veya kanıtla bu adamı banlıyım;)

LungHaN ile aramizdaki sorun kapanmistir..kendisine sorabilirsiniz..nedenini burda açıklamiyim..ayrica bir hirsiz değilim..beni Muzzy vs. sorabilirsiniz.

Ben PerfectLow beni nie karıştırıosunuz yaw ben duyduğumu söLedim

Emre teşekkürler banlanmasına gerek yok bu karakterin yalan söylüyorsa kendi ayıbı.Ben zaten konuştum gerekli kişilerle bu konuyu.Üstüne gitmemeye karar verdim daha sonra muzafferin aşada yazdıgım sebeplerden dolayı.

Muzzo karakterini annesi hasta olduğu için para lazım olduğu için karakterini kılıcımla beraber sattığını söyledi.Bende tamam dedim.Annesinin hastalığını yalan olarak söyleyebilcek bi çocuksa umarım değildir zaten yaptığı hiç bişey umurumda olmaz.

Aklıma takılan şeyler;
Muzzo45 e MrBaB muzaffer senmisin dediğinde hayır ben değilim nerden çıkardım demişti forumda:) Şuan o hesaptan gelmiş LunGhan la aramızdaki sorun çözüldü diyor:o

Muzaffer o gece bana ormandayım geliyorum ,kağıdım olmadığı için geçikiyorum abi vs. demiştin.Bu gun annem hastalandı o anda onun yanına gidip geldim surekli ondan gelemedim bir türlü dedin:rolleyes:

O gece Babam uyandı gormesın benı ayakta deyıp çıktın,bu gun de annemı hastaneye goturdum acilen dedin çıkmana sebep olarak.

Umarım senin bu gün dediklerin doğrudur :rolleyes:

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri