- Konular
- 20
- Online süresi
- 3h 44m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bende Çelik Peri ve diğer itemlerimi ReQuieM Loncasındaki Alemdara Haram zıkkım ediyorum İtemlerimi Keylogerle Çaldı Şerefsizin oğlu
- Konular
- 285
- Reaksiyon Skoru
- 854
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 196
- MmoLira
- 39
- DevLira
- 0
Bunu bana daha açıkk bi şekilde özel mesaj'dan anlat veya kanıtla bu adamı banlıyım

- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
LungHaN ile aramizdaki sorun kapanmistir..kendisine sorabilirsiniz..nedenini burda açıklamiyim..ayrica bir hirsiz değilim..beni Muzzy vs. sorabilirsiniz.
- Konular
- 75
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben PerfectLow beni nie karıştırıosunuz yaw ben duyduğumu söLedim
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Emre teşekkürler banlanmasına gerek yok bu karakterin yalan söylüyorsa kendi ayıbı.Ben zaten konuştum gerekli kişilerle bu konuyu.Üstüne gitmemeye karar verdim daha sonra muzafferin aşada yazdıgım sebeplerden dolayı.
Muzzo karakterini annesi hasta olduğu için para lazım olduğu için karakterini kılıcımla beraber sattığını söyledi.Bende tamam dedim.Annesinin hastalığını yalan olarak söyleyebilcek bi çocuksa umarım değildir zaten yaptığı hiç bişey umurumda olmaz.
Aklıma takılan şeyler;
Muzzo45 e MrBaB muzaffer senmisin dediğinde hayır ben değilim nerden çıkardım demişti forumda
Şuan o hesaptan gelmiş LunGhan la aramızdaki sorun çözüldü diyor
Muzaffer o gece bana ormandayım geliyorum ,kağıdım olmadığı için geçikiyorum abi vs. demiştin.Bu gun annem hastalandı o anda onun yanına gidip geldim surekli ondan gelemedim bir türlü dedin
O gece Babam uyandı gormesın benı ayakta deyıp çıktın,bu gun de annemı hastaneye goturdum acilen dedin çıkmana sebep olarak.
Umarım senin bu gün dediklerin doğrudur
Muzzo karakterini annesi hasta olduğu için para lazım olduğu için karakterini kılıcımla beraber sattığını söyledi.Bende tamam dedim.Annesinin hastalığını yalan olarak söyleyebilcek bi çocuksa umarım değildir zaten yaptığı hiç bişey umurumda olmaz.
Aklıma takılan şeyler;
Muzzo45 e MrBaB muzaffer senmisin dediğinde hayır ben değilim nerden çıkardım demişti forumda
Şuan o hesaptan gelmiş LunGhan la aramızdaki sorun çözüldü diyor
Muzaffer o gece bana ormandayım geliyorum ,kağıdım olmadığı için geçikiyorum abi vs. demiştin.Bu gun annem hastalandı o anda onun yanına gidip geldim surekli ondan gelemedim bir türlü dedin

O gece Babam uyandı gormesın benı ayakta deyıp çıktın,bu gun de annemı hastaneye goturdum acilen dedin çıkmana sebep olarak.
Umarım senin bu gün dediklerin doğrudur

Son düzenleme: