Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi uber hack çok yayıldı. Herkes kullanıyor. Ben de kullanıom
Neyse konumuza geçelim. Arkadaşlar uber hack harika bi hile bu hileye sabit başlıklardan ulaşabilirsiniz. Ben link falan vermiycem. Sadece uber hackda tek atmayı öğreticem. KurtAvıC girişde tek atma hilesini açın coşun kimse yaklaşamaz size.
Hileyi sölemicem vazgeçtim bb.
Şaka şaka sölicem tabi yoksa boş konu açmam ben
Önce uber hackı açın nası yapıldığını ve nerden indirildiğini sabit başlıklardan bulabilirsiniz oraya sabitlenmiş bi arkadaşımızın konusu.
Şimdi hackı açıyoruz. Bütün ayarları yapıyoruz. Sonra en altta ExcQ diye bi bölüm var o bölümün yanındaki 2 tane seçenek var. Onların tuşlarını istediğiniz gibi ayarlayın sonra aktifleştirin. Oyuna girin, aa 1 vuruş
Bildiğim kadarıyla sadece Kurtavında çalışıyor. Hızlı olmalısınız. Birisi kurda 10 vuruş falan yaptığı zaman tek atamazsınız.
İyi hileleeeer
Bi repi çok görme TURKMMO!
Neyse konumuza geçelim. Arkadaşlar uber hack harika bi hile bu hileye sabit başlıklardan ulaşabilirsiniz. Ben link falan vermiycem. Sadece uber hackda tek atmayı öğreticem. KurtAvıC girişde tek atma hilesini açın coşun kimse yaklaşamaz size.Hileyi sölemicem vazgeçtim bb.
Şaka şaka sölicem tabi yoksa boş konu açmam ben

Önce uber hackı açın nası yapıldığını ve nerden indirildiğini sabit başlıklardan bulabilirsiniz oraya sabitlenmiş bi arkadaşımızın konusu.
Şimdi hackı açıyoruz. Bütün ayarları yapıyoruz. Sonra en altta ExcQ diye bi bölüm var o bölümün yanındaki 2 tane seçenek var. Onların tuşlarını istediğiniz gibi ayarlayın sonra aktifleştirin. Oyuna girin, aa 1 vuruş
Bildiğim kadarıyla sadece Kurtavında çalışıyor. Hızlı olmalısınız. Birisi kurda 10 vuruş falan yaptığı zaman tek atamazsınız.İyi hileleeeer

Bi repi çok görme TURKMMO!
Hileden herzaman nefret ederim.İllahaki oyundan sogutcaksınız bizi.
Ben bıktım aeria'ya geçtim kemikte ec. gl kemikte ops kemikte sz 550 at kemikk havada

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)