Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Tek atma güncellendi [18.08.2011]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cankann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

cankann

Level 2
Üye
Konular
48
Reaksiyon Skoru
16
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 4 Gün
Başarım Puanı
76
MmoLira
14
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaslar uzun süreden beri herkezin bekledigi tek atma hackını sımdı sızlere sunmak ıstıyorum fakat ben sıze tek atma hackını verıyım ama uzun günlerce arıyıp bulamadıgım bır hack var ısmını bıle bılmıorum adam durdugu yerden herkezı öldürüyodu 200 300 kısı falan öldürüyo hıc hareket etmıyo bu ne hackı bılen arkadaslarımız varsa yorumlarınız esırgemesınler lutfen

Evet arkadaslar sımdı hilemize gecelim

1-Oyunumuza giriyoruz
2-Kanalımızı secıyoruz karakterımızı secıyoruz ve lobye geldık
3-Sımdı masa ustune dönüyoruz her hangı bı ınjector programı yardımı ile İndirmis oldugmuz DLL'yi secıyoruz.
4-Karsımıza evet hayıtlı bı soru cıkıcak
Size 5 tane evet hayırlı bı soru sorucak bunların cevaplarını su sekılde verın
1-Evet 2- Hayır 3-evet 4-evet 5-İ KESINLIKLE BOS BIRAKIN EGER 5.SORUYA CEVAP VERIRSENIZ HESABINIZ BAN YER

BUYRUN DLL'LEMİZ

5-Sorumuza cevap verdıkten sonra cıkan seye de tamam dıyoruz ve hılemız hazırdır
6-Oyunumuza giriyoruz geri diyoruz tekrar karakterımıze cıft tıklayıp envanterımıze gelıyoruz Ve bı bakmısız bu tun statlarımız 99999999

Siz 1 lvl olun 99 lvl herife tek atarsınız..

Arkadaslar lutfen sızden rıca edıyorum bı hack var bulamadıgım sızde bana yardımcı olun adam durdugu yerden 200 300 kısı öldürüyo ne hackı bu yardımm

TESEKKURLERINIZI ESIRGEMEYIN...

gm999 Arkadasımızda bu konuyu acmıs önceden galıba alıntı yaptıgım ıcın özür dilerim görmedım.. gm999 arkadasımız dogru söylüyosa alıntıdır arkadaslar..

ARKADASLAR HILE OLMUYO DIYE KESINLIKLE BISI YOKTUR HILE %200 CALISIYOR YAPAMAYAN ARKADASLARIMIZ VARSA BENI FACEDE EKLIYE BILIRLER FACEM:ONURCAN XİR

Son düzenleme:
başka bir siteye daha upload edermisin

ayrdım olmuoooo

kardes allah senden razı olsun allah ne muradın varsa versın hıle süper sana fulll rep verıyorum basarılarının devamını dılıyorum..senin sayende suan 57 lvlım cok sükür be..

alıntı yazdığın için teşekkür ederim düzgün kişilerde varmış turkmmo da :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri