TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Sizce Hangisi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Novels
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Server Alıcam.Sizce Hangisi Daha iyi ? Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

• EksenBilisim

• VpsTurk.Net

• AksHost

• AkilliBilisim

• ErciyesBilisim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Ben ERciyesden açtırdım cokda memnunum suanda serverim açıkda zaten hiç bir sorun yok 7/24 destegi war.

w w w. d o k t o r m t 2 . m e t i n 2 p v p . i n f o

Siz Link Birletştirirsnz bekleriz.

kardeşim akshost dan sakın alma bana dün öğlende akşam kurulur dedilir bugün akşam oldu 1 ticketime bile cevap vermediler.destek çok kötü neredeyse 20 saat oldu ticket cevabı aldığım yok [SAKIN AKSHOST'DAN ALMA] sadece pack kaldı bitiyo diyolar 20 saat oldu siteyi verdiler sadece.serverı alamadım bile daha.

İyi Erdeme söyliycem sana sagladıgı hizmeti iptal etsin madem begenmiyosun.Batu Evini taşıdı interneti yok 1 gün sonra aldında öldünmü.

Kardesim benim tavsiyem akshost benimde sunucum war 350 online kaldırıyor 1 gb. O alacagın sunucularn hepsinden aldım 200 online da swde lagdan geçemezsin benim tavsiem sana yakında fileste yapiyorlar yeni yer altı kalesi sur dibi harikalar diyarı vb. Benim sana tavsiyem akshost gerisini sen bilirsin.

Akshost ;) Canavar vdsler uygun fiyat . Yep Yeni Files geliştiriyorlar. Bende bi müşteriyim.

Tanıtım Konusu: Akshost Tanıtım Konusu
WebSite : Akshost
Satıs Msn : satis@akshost.net
Destek Msn : destek@akshost.net

Arkadaşlar kimin ne oldugunu biliyoruz çoğu erciyes bilişim ipler ayni
diğerleride akhost birbirinizi kandırmayin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri