mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
metin2008 1
metin2008
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Scarlet 1
Scarlet
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Sizce Hangisi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Novels
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Server Alıcam.Sizce Hangisi Daha iyi ? Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

• EksenBilisim

• VpsTurk.Net

• AksHost

• AkilliBilisim

• ErciyesBilisim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

ErciyesBilisim , Msnde Konusuyoruz Adam Espirili. Sevdim ErciyesBilisimi, ordan alıcam galiba.Yorumlar İçin Sağolun.

kardeşim akshost dan sakın alma bana dün öğlende akşam kurulur dedilir bugün akşam oldu 1 ticketime bile cevap vermediler.destek çok kötü neredeyse 20 saat oldu ticket cevabı aldığım yok [SAKIN AKSHOST'DAN ALMA] sadece pack kaldı bitiyo diyolar 20 saat oldu siteyi verdiler sadece.serverı alamadım bile daha.

Son düzenleme:
kardeşim akshost dan sakın alma bana dün öğlende akşam kurulur dedilir bugün akşam oldu 1 ticketime bile cevap vermedi adi herifler.destek çok kötü neredeyse 20 saat oldu ticket cevabı aldığım yok [SAKIN AKSHOST'DAN ALMA] sadece pack kaldı bitiyo diyolar 20 saat oldu siteyi verdiler sadece.serverı alamadım bile daha

Yorum İçin Teşekkürler,Ama Zaten Ordan Almıyıcam (:

Ben ErciyesBilisimden Aldım Bir Kötülüğü 1Saatte Teslim Ederiz Dediler 2saatte Teslim Ettiler Fakat Site Paneli Arkadaşın Dediği Gibi Güzel specialwar paneli fln seçme hakkı sunuyorlar sonra oyunda npcler sabit giriş levelini fln ne istersek yapmışlar tavsiye erciyesbilisim bu erciyesbilisimle 3. ayımız olcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri