Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar,Çok Yakında Serverimi Açıcam.Araştırdım 4-5 Tane Firma Belirledim. Sizce Hangileri İyi ? Hangi Şirketleri Tavsiye Edersiniz ?
Ben akshost'tan aldım ve çok memnunum.Ama destekleri biraz sorunlu.Bazen ticket attıktan 30 sn sonra cevap alıyorsun bazen 3 saat sonra.Eğer daha önce kurmuşluğun varsa bilgiliysen AksHost öneririm.Zaten bugüne kadar hiç şikayetlerini görmedim.VPSTürk'te iyi firmadır fakat fiyatları diğerlerine göre biraz fazla.Destekleri v.s iyi.Onlar ile ilgili bir şikayette bugüne kadar en fazla 1-2 tane görmüşümdür.Onlarda sonradan çözülen sorunlar zaten.
Ben akshost'tan aldım ve çok memnunum.Ama destekleri biraz sorunlu.Bazen ticket attıktan 30 sn sonra cevap alıyorsun bazen 3 saat sonra.Eğer daha önce kurmuşluğun varsa bilgiliysen AksHost öneririm.Zaten bugüne kadar hiç şikayetlerini görmedim.VPSTürk'te iyi firmadır fakat fiyatları diğerlerine göre biraz fazla.Destekleri v.s iyi.Onlar ile ilgili bir şikayette bugüne kadar en fazla 1-2 tane görmüşümdür.Onlarda sonradan çözülen sorunlar zaten.
Bu gidişle VPSTURK Yolu Gözüküyo. Değerli Yorumun İçin Teşekkürler.
Ben iki aydır erciyes bilişimden alıyorum.Adamlar siteyi harika yapıyor tek sorun destek yavas .
katılıyorum arkadasa

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)