noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
TuZaKK 1
TuZaKK
numan187 1
numan187
[DEV]AB 1
[DEV]AB
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Hay Yaşa Be

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MMoMT2yasasin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yoo kimdemiş çıkılmaz diye yaw bak senin yüzünden kimse mesaj yazamıyor belki konuya artık sus ya ne yüzsün insanmıisın be bi konumu ve beni bırakmadın illaki kötülüyecek ya editörlere illa kapattıracak söylediklerin hepsi aynı yönde konuyu kapattırmaya yönelik gidiyor hepsi .Yok çok kgereksiz konu yok admin varken sana nerden düşüyor yok herkez böyle açsa noolurmuş aakıllı herkezden önce ben açtım sonradan açanlara söyle bu adam delirtçek ya alalhını peygamberini seviyorsan bırak konumu ya bırak belki bir şeyi paylaşmak isteyen insanlar var onlarda bu ne biçim konu hep kavga ediyolar diyim girmicek konuya belki artık sus bi rahat bıraklmadın uhu gibi yapıştın.

Admin şu anda oyunla ilgileniyor. Bana yüzsün diyorsun ve hala bu denli gereksiz bir konuyu sanki forumun en önemli konusuymuş gibi bana savuna biliyorsun. Tebrik ederim.. Kimsenin yorum yazmamasının sebebi ise konu gerçekten çok gereksiz ve forumda bu konunun alternatifi yaklaşık 5-10 tane daha var.

Son düzenleme:
Bana edebini takın diyorsun ancak farkındaysan seninle gayet edep ve terbiye çerçevesinde konuşuyorum. Hiçbir şekilde terbiyesizlik ve edepsizlik etmedim. Konuya cevap yazmama gelince haklı olduğum şeyleri sonuna kadar savunurum ve bu konuda haklı olduğumun gayet ki farkındasın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri