[DEV]AB 1
[DEV]AB
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
StackTrace 1
StackTrace
R 1
Roksam
Hikaye Ekle

Hay Yaşa Be

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MMoMT2yasasin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biliyoruz bizde gerekli açıklamalardan birini yazıyoruz konu açmak yasak deildir bilmelen kişiler belki bu konuyla bilgilendi herşeyye tek başına karar veremezsin;);)Şimdi sus;)Ve akıllı ol:ka19:
Forumun istediği paylaşımdır bunuda biL.;)

Sen beni susturabilecek ve akıl verebilecek kapasitede değilsin bu bir.
ikincisi ise doğru paylaşım formu ama internette her foruma bakabilirsin paylaşılan birşeyin tekrar paylaşılması yasaktır. Sen artık işi aştın sırf post kasmak için 2-3 kere konu açıyorsun. Üstelik herkezi bildiği şeyleri yazıyorsun. Konu gördüğün gibi sabitte. Diğer konunda yazdığın şeyde sitede zaten yazıyor. Bizde heycanla bekliyoruz ama herkez konu açsa bu forum 1 aya kadar db şişmesinden kapanır ;)

Ya anlamıyormusun bak benim konumda kötü yorum yapma bu haberi alır almaz gece ilk ben açtım bu serveri çok bekleyenlerden biriyim gece 2 lerde o aralarda açtım bu konuyu benim konumun aynısını tekrarlayanlara bak ama ilk ben açtım bunuda biL yeter benim konuma ilgilenme beğenmiyorsan gidersiN.

Ya anlamıyormusun bak benim konumda kötü yorum yapma bu haberi alır almaz gece ilk ben açtım bu serveri çok bekleyenlerden biriyim gece 2 lerde o aralarda açtım bu konuyu benim konumun aynısını tekrarlayanlara bak ama ilk ben açtım bunuda biL yeter benim konuma ilgilenme beğenmiyorsan gidersiN.

Konunu beğenmekle alakası yok bu işin. Bak dostum gördüğün gibi sayın adminimiz gerekli açıklamayı yapmış ve konuyuda sabitlemiş. ve konunda adminin konusuyla aynı. Yani niye 2. hatta 3. kere açma gereği duyuyorsun? Adminin konusunun altına istediğin kadar mesaj yaz. En çok bekleyenlerdenim diyorsun. Serverin açılmasını tam 3 gün 2 gecedir bekliyorum. Hiç uyumadım devamlı açık ve her 30 snde bir F5 yapıyorum ;)

Tabi tabi öyyledir bende yedim ya bak benim konumun aldtına bişiler yazma sen onu boş konu açanlara söyle bilgilendirme amaçla açanlara söyleme buda bilgilendirme amaçlıdır.Bi sus artık ya illaki kilitlendircen kapattırcan . Susda huzur bulalım.Ne herşeye karıyon ya bıktım.Hem aynı konuyu kimin açtıklarına bak sanki hepsini ben açmışım gibi konuşuyon Sen birazdaha kötü şeyler söyle seni şikayet ediceğim ADMİN e.

Konunu beğenmekle alakası yok bu işin. Bak dostum gördüğün gibi sayın adminimiz gerekli açıklamayı yapmış ve konuyuda sabitlemiş. ve konunda adminin konusuyla aynı. Yani niye 2. hatta 3. kere açma gereği duyuyorsun? Adminin konusunun altına istediğin kadar mesaj yaz. En çok bekleyenlerdenim diyorsun. Serverin açılmasını tam 3 gün 2 gecedir bekliyorum. Hiç uyumadım devamlı açık ve her 30 snde bir F5 yapıyorum ;)

Arkadaşım Sen 1440 Dakika Daha F5 Yab anca acilir sw :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri