mavzermete 1
mavzermete
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Hay Yaşa Be

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MMoMT2yasasin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi tabi öyyledir bende yedim ya bak benim konumun aldtına bişiler yazma sen onu boş konu açanlara söyle bilgilendirme amaçla açanlara söyleme buda bilgilendirme amaçlıdır.Bi sus artık ya illaki kilitlendircen kapattırcan . Susda huzur bulalım.Ne herşeye karıyon ya bıktım.Hem aynı konuyu kimin açtıklarına bak sanki hepsini ben açmışım gibi konuşuyon Sen birazdaha kötü şeyler söyle seni şikayet ediceğim ADMİN e.

Bilgilendirme amaçlı?

Peki bu bilgilendirme neden sana düşüyor? Senden önce zaten adminimiz gerekli bilgilendirme başlığını açmış. Benim söylediklerim arasında fark ettiysen şahsiyete hakaret vs. hiçbirşey yok. Asla o seviyelerede inmem. Admine şikayet edeceğim demişsin. Et tabii kim haklı o karar versin.

Bilgilendirme amaçlı?

Peki bu bilgilendirme neden sana düşüyor? Senden önce zaten adminimiz gerekli bilgilendirme başlığını açmış. Benim söylediklerim arasında fark ettiysen şahsiyete hakaret vs. hiçbirşey yok. Asla o seviyelerede inmem. Admine şikayet edeceğim demişsin. Et tabii kim haklı o karar versin.
Bir kere adminimizin yazdığına benim yazdıklarım hiç benzemiyor .Sen nasıl nsansın ya insanı aşağlıyorsun Peki bu bilgilendirme neden sana düşüyor? böyle soru sorulurmu ya biz insan değilmiyiz biz konu açamazmıyız artık susmanı rica ediyorum.Bu konuyla lgilenme illaki kapattırcan yok bilgilendirme amaçlı deilmiş yok öyle yok böyle çok istiyorsan başka konuları kapattır benle uğraşma.

Bir kere adminimizin yazdığına benim yazdıklarım hiç benzemiyor .Sen nasıl nsansın ya insanı aşağlıyorsun Peki bu bilgilendirme neden sana düşüyor? böyle soru sorulurmu ya biz insan değilmiyiz biz konu açamazmıyız artık susmanı rica ediyorum.Bu konuyla lgilenme illaki kapattırcan yok bilgilendirme amaçlı deilmiş yok öyle yok böyle çok istiyorsan başka konuları kapattır benle uğraşma.

Senin mesajın :
ŞErefsiz şerefsiz konuşanlar hemen hesap bilgilerini göndersinler bana nekadar yatırdılarsa geri ödeyeceğim bir dahada bu foruma ya da servera girmesinler.
Geri ödeme isteyenlerin hesap bilgilerini bekliyorum hemen ödeme yapacağım. Siz kimsiniz ulan dolandırıcılıkla suçluyorsunuz ? Adam olun kaç kişi server daha iyi çalışsın diye uğraşıyor ve sabaha kadar % 99 tamamlanacak. Ya adam gibi yorum yapın hakaret etmeyin yada paranızıda iade edelim defolun gidin forumdan ve serverdan.

Adminin mesajı :
Farkındayız biraz uzun sürdü bazı şeyler. Fakat dün bütün gün turkmmo.com un farklı servera taşınması sürdü. mmomt2 ise server değişikliği yapıldı farklı bir işletim sistemine kuruldu. Gecikmenin yaklaşım 16 saatlik bölümü datacenterdan kaynaklandı Oyun kurulumu yapıldı test ediyoruz. Yarın sabaha açılacak. Fakat saat vermek istemiyorum çünkü aksilik durumunda mahçup oluyoruz.

Burda dolandırıcılık yapıldığını söyleyen şerefsizlere aldırmayın. SErver kapanmayacak. Kendisi server açan mmomt2 nin büyümesini kıskanıp çamur atacak yer arıyor.

Beklediğinize değecek merak etmeyin. Yarın server açılacak ve takip eden hafta içinde de çok güzel yenilikler gelecek. Bizden başka fırsatçıların ortalığı boş bulup sallamalarına bakmayın dünden beri server ile uğraşıyoruz o yüzden foruma vakit ayıramadık.
Forumda yazılanları gördükçe boşa uğraştığımızı düşünmeye başladım. Bukadar anlayışsız olunmaması gerekli. Çok zor değil verilen paraların iadesini yapatıp serverı komple kapatmak.

Adminin Mesajı genel bir açıklama. Sen bu açıklamayı alıp kişisel yorumunu ekleyip bizlere "Bilgilendirme" adı altında sunmuşsun. Şimdi Neden Bilgilendirme sanamı düşer dedim.?

Bir Sitenin,Serverin,Kurumun,Projenin vs. Hakkındaki gelişmeler,önemli yada önemsiz duyurular,Haberler,Güncelleştirmeler,Yenilikler kısacası herşey o projenin,serverin artık her neyinse yetkilisi (admini,moderatörü,sözcüsü vs.) tarafından yapılır ve yapılmışta. eğer bizi bilgilendiriyorsan bize oyun yönetimindeki yetkini ve bu tez'in kaynağını göstermen gerekli. Yani şimdi sen bana bu serverdaki yetkini ve bu bilgiyi nerden aldığını söyle yada söyleme ben sana söyliyeyim.

Serverda oyuncusun, serveri seviyorsun kapanmasına üzüldün heyecanla bekliyorsun. Dayanağın adminin konusu. konuyu okudun ve hemen bu konuyu açtın.

Yine benim dediğime geliyoruz. Niye 2. bir konu açıyorsun? Yani sabırsızlığını anlıyoruz, bizde sabırsızlanıyoruz ama her sabırsızlanan böyle bir konu açacak olursa bu işin içinden çıkılmaz arkadaşlar
:rolleyes:

Son düzenleme:
Yoo kimdemiş çıkılmaz diye yaw bak senin yüzünden kimse mesaj yazamıyor belki konuya artık sus ya ne yüzsün insanmıisın be bi konumu ve beni bırakmadın illaki kötülüyecek ya editörlere illa kapattıracak söylediklerin hepsi aynı yönde konuyu kapattırmaya yönelik gidiyor hepsi .Yok çok kgereksiz konu yok admin varken sana nerden düşüyor yok herkez böyle açsa noolurmuş aakıllı herkezden önce ben açtım sonradan açanlara söyle bu adam delirtçek ya alalhını peygamberini seviyorsan bırak konumu ya bırak belki bir şeyi paylaşmak isteyen insanlar var onlarda bu ne biçim konu hep kavga ediyolar diyim girmicek konuya belki artık sus bi rahat bıraklmadın uhu gibi yapıştın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri