- Konular
- 247
- Reaksiyon Skoru
- 115
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Süper Bir Paylaşım
))
))- Katılım
- 2 Şub 2011
- Konular
- 878
- Reaksiyon Skoru
- 655
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 200
- MmoLira
- -298
- DevLira
- 0
Süper Bir Paylaşım))
tsklr doganım o sızlerın guzellıgı kardesım ıyı oyunlar yokum artık

- Konular
- 304
- Online süresi
- 2h 36m
- Reaksiyon Skoru
- 250
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 164
- MmoLira
- 10
- DevLira
- 0
Hayirli aksamlar 4gündür yoktum saglik sorunlari nedeniyle bakiyorumda yine arkamdan atıp tutulmaya baslanmis wiewsonic senle basliyalim canım benim
bana yag cekiyor diyorsun sen kimsinde bana bu sekilde konusuyorsun aramizdaki Dylogu bilmeden ? senmisin benmiyim bi bakalim
)))) samete yaklasmayacalisiyorsun
özür dileyip ettigin küfürlerden ve birkactane daha sayayim ? yakamozdan atılıp bambaska ? LordSineq - TiFane xPoSx '+ gecmis döneme bakalim bir ? can ciger abi abi deyipte murata simdi atildikdan yada ayrıldıkdan herneyse sorunlardan sonra gelipde burda laf atip briyann ? deyip dalga gecme ve konu acip kestim kestim demesi ben pm atayimda murata sen bu kadar seviniyosan 1kesmeye
söyleyimde bari takılarını falan cıkarsın sen sevin diye hergun gelsin biz oyuna bu kadar asiri düsmüyoruz merak etme sen eglence sinirlari icerisinde zaman gecirip 3 5sohbet oyun icin burdayiz senin gibi hirs yapipta ordan mılletı soyup EaglePaW LoshosT Cengaver06 Cenwagerr CengaweRR06 xBusTeRsx xSamueLx kovulupta yada atilipda oyundan dislanip orda ülke degistirip samete yaklasmaya calisiyorsunuz sametde kendi gibi görüyor affediyor ? ettiginiz küfürleri vb bu sekilde devam edersen alicagin cezalar cok olur emin ol onun bunun adini kullanma bana adolfhit ? diyorsun yok ortada ben yokken arkamdan laf yapma biraz delikanli ol ben gelince konus . konusabiliyosan konuyuda kirletmenin alemi yok kendi actigin konuya ? BRiaNN'i kestim diye yorumlarina baksan o kadar asiri heyecan hırs yapmıssınkı bu yaptıgın hırsı real hayatda göstersen umuyorum iyi noktalara gelirdin ama is isten gecmis agac yasken egilir birdaha bana kisisel yada deger verdigim insanlara laf ederken 9.kere düsün 1kere söyle 10olsun biliyosun sen beni kanıtla konustugumu sonra üzülüyorsun pm atiyorsun kantaj üstüme gelemsin cok üzülüyorum ben yipratiyor beni diye oyundakılere yada loncada butür konusuyorsun kendini masum gösterip acitasyon yapıyorsun bence OLDUGUN GİBİ GÖRÜN YADA GÖRÜNDÜGÜN GİBİ OL iyi forumlar KaNTaJ 
1.cisi murati oyunbasindan beri tanirim aramizda 2yas kucuktur benden oyun ici ''muro'' derim forumdada brian ? benim yazdigim konuyu sen farkli yerlerden anlamissin orda yazdigim konu sudur ''sen yakamozdayken xBusTeRsx ? le xSamueLx ' ?le pesinden ayrilmazdin dedim murat abi murat abi diye . diye. ? simdi tekrar alalim konuyu senin amacin farkli yine ortalık karıstırma derdindesın yedigin ban yetmemis galiba sana + adolhfitin adini kullanıp kullanıp duruyosunda ? adolfhit ? nerde onu göremiyorumda ben yok oyunda hakaret etmem kufur etmem ? demıstı o sslerden sonra onun sesi cıkmıyor omu söyledi sana konus diyeki sen benimle muhatap olucak seviyeye gelmen gerek önce
kantaj senın murat abimmm dedığın kisinın loncasında deyilmi adole :m08::m08::m08::m08: soyle murat abine seni kıramaz adoleyi reinayi koyar :m08::m08::m08::m08: ya sen nasıl yanan döner bir insansın alah askına haygi bayrağa slm verıyonsoylede seni anliyak ya birde kendın ol kendin emin ol kantaj daha gecen murat benım abim diye bir yerlerı yırtıyordun eeeeeeeeeee
yakamozun kurucusu murat abin var atsın aduleyle reineyi senın hiçmi hatırın yok abimin yanında :m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08:senın lafın kantaj :ka19: iyi forumlar not yalan dersen alıntı alır gine verırım :m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08: senın murat abin var bizim se alahımız kantaj :m08::m08::m08::m08: gercekten bak abicim sen milete diyonya git doktura gorun diyon ya
sence miletmi yoksa senmı gitmelisın :m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08: iyi forumlar kantaj
![]()
bana yag cekiyor diyorsun sen kimsinde bana bu sekilde konusuyorsun aramizdaki Dylogu bilmeden ? senmisin benmiyim bi bakalim
Vay Samet İYİ ÇIKMIŞIMama Emegine Sonsuz Saygım var
Emre Sende iyi Çıkmısın![]()
)))) samete yaklasmayacalisiyorsun
özür dileyip ettigin küfürlerden ve birkactane daha sayayim ? yakamozdan atılıp bambaska ? LordSineq - TiFane xPoSx '+ gecmis döneme bakalim bir ? can ciger abi abi deyipte murata simdi atildikdan yada ayrıldıkdan herneyse sorunlardan sonra gelipde burda laf atip briyann ? deyip dalga gecme ve konu acip kestim kestim demesi ben pm atayimda murata sen bu kadar seviniyosan 1kesmeye
söyleyimde bari takılarını falan cıkarsın sen sevin diye hergun gelsin biz oyuna bu kadar asiri düsmüyoruz merak etme sen eglence sinirlari icerisinde zaman gecirip 3 5sohbet oyun icin burdayiz senin gibi hirs yapipta ordan mılletı soyup EaglePaW LoshosT Cengaver06 Cenwagerr CengaweRR06 xBusTeRsx xSamueLx kovulupta yada atilipda oyundan dislanip orda ülke degistirip samete yaklasmaya calisiyorsunuz sametde kendi gibi görüyor affediyor ? ettiginiz küfürleri vb bu sekilde devam edersen alicagin cezalar cok olur emin ol onun bunun adini kullanma bana adolfhit ? diyorsun yok ortada ben yokken arkamdan laf yapma biraz delikanli ol ben gelince konus . konusabiliyosan konuyuda kirletmenin alemi yok kendi actigin konuya ? BRiaNN'i kestim diye yorumlarina baksan o kadar asiri heyecan hırs yapmıssınkı bu yaptıgın hırsı real hayatda göstersen umuyorum iyi noktalara gelirdin ama is isten gecmis agac yasken egilir birdaha bana kisisel yada deger verdigim insanlara laf ederken 9.kere düsün 1kere söyle 10olsun biliyosun sen beni kanıtla konustugumu sonra üzülüyorsun pm atiyorsun kantaj üstüme gelemsin cok üzülüyorum ben yipratiyor beni diye oyundakılere yada loncada butür konusuyorsun kendini masum gösterip acitasyon yapıyorsun bence OLDUGUN GİBİ GÖRÜN YADA GÖRÜNDÜGÜN GİBİ OL iyi forumlar KaNTaJ 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)