noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oyunda sorunlar Var !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sinan0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

sinan0

Level 4
TM Üye
Konular
59
Reaksiyon Skoru
21
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
100
MmoLira
3
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Oyunda sorunlar Var !

Başlıktada dediğim gibi oyunda sorun var

Oyuna giriş yaparken giriş işlemi yapılıyorda 10dk bekliyor.Çoğu zamanda hiç gelmıyor.

Işınlanmalarda kalıyor, ışınlanmyor

Oyundan sık sık atıyor.

Ve son olarak da bazı saatler iyice artan bir lag mevcut oyunda

Lütfen ilgilenilsin bu sorunlarla

Son düzenleme:
Katılıyorum arkadasa bir çözüm bulunmalı ..

Admin Sunucuları Bekliyor..
Yakında Hepsi Halledilicek.

Oyunda sorunlar Var !

Başlıktada dediğim gibi oyunda sorun var

Oyuna giriş yaparken giriş işlemi yapılıyorda 10dk bekliyor.Çoğu zamanda hiç gelmıyor.

Işınlanmalarda kalıyor, ışınlanmyor

Oyundan sık sık atıyor.

Ve son olarak da bazı saatler iyice artan bir lag mevcut oyunda

Lütfen ilgilenilsin bu sorunlarla

Öncelikle kardeşim, bu PvP Server'i bir çok kişi seviyor ve oynuyor. 3 farklı serverde bir çok farklı hesap ve karakter var. Online sayısı da çok fazla. Bu nedenle Lag oluşması gayet normal.
O ışınlanma sorunu dediğin ışınlanırken takılması ve ışınlanmaması gibi durumların sebebi Lag'dır.
Oyundan atılmanın sebebi yine Lag'dır ama beni oyundan nadiren atıyor. Sen fazla atılıyorsan oyun dosyalarında sorun olabilir.

Bir konunun altında, oyuna girerken uzun süre beklemenin nedeni hakkındaki düşüncelerimi çok güzel bir biçimde belirtmiştim. Konu başlığını şuan hatırlayamıyorum. Eğer o yorumumu bulabilirsen sonuna kadar okumanı tavsiye ederim. Okuduktan sonra bana hak vereceğini düşünüyorum. İyi oyunlar. :)

Öncelikle kardeşim, bu PvP Server'i bir çok kişi seviyor ve oynuyor. 3 farklı serverde bir çok farklı hesap ve karakter var. Online sayısı da çok fazla. Bu nedenle Lag oluşması gayet normal.
O ışınlanma sorunu dediğin ışınlanırken takılması ve ışınlanmaması gibi durumların sebebi Lag'dır.
Oyundan atılmanın sebebi yine Lag'dır ama beni oyundan nadiren atıyor. Sen fazla atılıyorsan oyun dosyalarında sorun olabilir.

Bir konunun altında, oyuna girerken uzun süre beklemenin nedeni hakkındaki düşüncelerimi çok güzel bir biçimde belirtmiştim. Konu başlığını şuan hatırlayamıyorum. Eğer o yorumumu bulabilirsen sonuna kadar okumanı tavsiye ederim. Okuduktan sonra bana hak vereceğini düşünüyorum. İyi oyunlar. :)

Mmomt2 iyi biliyorum.Söylediğin gibi inşallah kısa zamanda bu lag problemi aşılır

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri