Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Diğer video oyunlarından karakterlere dayalı en iyi özel süper yıldızları arayanlar, WWE 2K22'nin sunduğu şeylerden çok memnun olmalı.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
WWE oyunları, bazı akranlarıyla karşılaştırıldığında, güreşçi yaratma partisine biraz geç kaldı, ancak şimdi özelleştirme söz...
Artık WWE ile sözleşmeli olmasalar da, hayranların sevdiği güreşçilerin çoğu,
bu mükemmel özel yapımlar sayesinde 2K22'de oynanabilir durumda.
Gerçek bir güreşçi yaratma moduna sahip ilk WWE video oyunu , Acclaim tarafından yirminci yüzyılın sonlarına doğru...
Hemen yapınız.....
Arkadaşlar Bazı adamlar yurdışından serveriniz packet saldırısı yani
buffer exploit yapıyorlar. bu yüzden makine ram fazla kulanıyor ve oyun game.core verir.
@Luigina @cBaraN @hikmetaypek @TURKLOKASYON Teşekkür ederiz... ( Yardımcı oldular ).
@Luigina Ayrıyeten teşekkür...
Hemen yapınız.....
Arkadaşlar Bazı adamlar yurdışından serveriniz packet saldırısı yani
buffer exploit yapıyorlar. bu yüzden makine ram fazla kulanıyor ve oyun game.core verir.
Core bu
Çözüm
//input.cpp açılır ve aratılır
int...
Cython kullanan dosyalarım var ve onu kaldırmak istedim, cython'u client kaynağından çıkardıktan ve system.py'yi düzenledikten sonra, "client traceback trace" hatası ve komut satırı hatası veriyor, bu hatayı düzeltmeme yardım eder misiniz?
0327 17:50:08568 ...
Fazla uzatmaya gerek yok benim kendi kullanmış olduğum dosyanın bi 5 6 ay önceki hali diyebilirim. Arkadaşlar benden satın almadı bir müşterimin cahilliği yüzünden ellerine geçti sadece bende elden ele dolaşmasındansa eski halide olsa kimsenin prim kasmaması için paylaşım gereği duydum...