kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hash tag usage

1. TrC22

Serverfiles Wonder 2 FULL !

Locale_inc.h
  2. qDESTAN

Cevaplanmadı vs 19 extern güncelleme

#include <string> Ekleyerek çözdüm
  3. Bizeps

Altın Konu C++ AELDRA BİYOLOG SİSTEMİ BİLDİRMELİ TAM SİSTEM

Just put a #pragma once at the bottom in utils.h (common/utils.h & if you have in game/src/utils.h)
  4. mum

'Tıp Fakülteleri Kapatılsın' Etiketi Twitter'ı Adeta Ele Geçirdi

Sağlık sektöründe bir süredir devam etmekte olan huzursuzluk durumuna bir yenisi daha eklendi. 'Tıp fakülteleri kapatılsın' etiketi, sosyal medyanın gündemine oturdu. Son zamanlarda artan sağlık çalışanlarına şiddet vakalarından ve aşırı çalışma şartlarından memnun olmadıklarını dile...
  5. LaniatusProduction

Ücretli Harita Tasarım

Hazırlamış Olduğum #Naga Toprakları #NagaKraliçe #Aigle Boss Odası Haritalar Özel İstek üzerine yapılmış bir tasarıma sahiptir... Sizlerinde hayal etmiş olduğu haritalar varsa sizler hayal edin ben sizin hayal etmiş olduğunuz Haritaları Tasarımını yapayım... Tüm izleyicilerimize iyi seyirler...
  6. Y

Cevaplandı  Kanat efekti eklediğim giydiğimde ch düşüyor.

Merhabalar, Animasyonlu kanat efekti ekledim, eklenen dosyalarda 4 iteme eklenecek şekilde yapmışlardı, bende aynı mantıkla onu çoğalttım 9 tane yaptım. Eklenen 9 kanatın 4 ünde sorun yok, ama geri kalanları giydiğimde oyunda internet kopmuş gibi hiç bir şey işlemiyor ve ch düşüyor. Bu konuda...
  7. zonszoon

Cevaplandı  Serverinfo hatası

iyi günler serverinfo.py düzenledim chler kapalı gözüküyor ama kullanıcı adı şifre girdiğim zaman yanlış şifre kullanıcı adı diyor kayıtlı kullanıcı ile giriş yapmaya çalıştığım zaman sunucuya bağlanırken hata diyor serverinfo.py yi editleme konusunda yardımcı olabilecek varmı acaba ? import app...
  8. LaniatusProduction

Ücretli Harita Tasarım

Hazırlamış Olduğum #MARADON Haritası Özel İstek üzerine yapılmış bir tasarıma sahiptir... Sizlerinde hayal etmiş olduğu haritalar varsa sizler hayal edin ben sizin hayal etmiş olduğunuz Haritaları Tasarımını yapayım... Tüm izleyicilerimize iyi seyirler Tekrardan Hatırlatmak isterim ki...
Geri