kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hash tag usage

1. C

Altın Konu Manji'deN Büyük Geri Dönüş! - 55-120 Geliştirilmiş Server Files | Tüm Dosyalar Sizlerle!

maintanence.cpp #define MAINTENANCE_ADMIN_NAME "[FOUNDER]RiseOfGame" // Bakım yapabilecek yetkili kişinin ismi bu kısmı düzenle
  2. cerooor

Cevaplandı  SRC Build hata

herkese merhaba, günlerdir şu lanet won sistemini eklemeye çalışıyorum ama ne yazık ki bir türlü başaramıyorum defalarca baştan başladım ama sonuç nafile, kullandığım fileste yang limit sistemi ekli bu yüzden hata yapıyorum muhtemelen ama ben kendime inanıyorum başaracağım :)) yardımcı...
  3. C

Altın Konu Manji'deN Büyük Geri Dönüş! - 55-120 Geliştirilmiş Server Files | Tüm Dosyalar Sizlerle!

teşekkürler 3.9 sürümü vardı yanında bu sürümü de yükledim ve bilgisayara reboot attım şimdi ne yapmam gerekiyor? Muhtemelen #repack all.bat dosyasını çalıştırmam gerekiyor fakat ben bunu bu şekilde de çalıştıramadım.
  4. cerooor

Cevaplanmadı Pazar Kurulmuyor

ClientManagerPlayer.cpp de atladığım bir kaç kısım oldu acaba o yüzden mi oldu? atladığım kısımları farklı şekillerde arattım ama bulamadım. //ARA : "gold, " //Yoktu "gold, " //Yoktu "%d, " //Yoktu #include "stdafx.h" #include "ClientManager.h"...
  5. G

Cevaplandı  Karakterleri NPC olarak ekleme

S.aleyküm hayırlı Ramazanlar Arkadaşlar bir sorum var karakteri nasıl npc olarak ekleyebiliriz? Öneğin Aeldra da skill öğretmenleri karakter olarak eklenmiş sura savaşçı şaman vs. Yardımcı şaman sisteminden yola çıkarak eklemeye çalıştım client src üzerinden; instancebase.cpp...
  6. NaimSazak

Hızlı İletişim Linkleri Ücretsiz - Whatsapp - İnstagram vb.

Merhaba turkmmo Ailesi Web sitenizde Kullanmanız güzel görünüşüyle Göz yormayan iletişim Bölümü Kodları paylaşıyorum İyi Günlerde kullanın :) KOD İÇERİĞİ Öğeyi görmek için üye olmalısınız.TELEFON İLETİŞİM Öğeyi görmek için üye olmalısınız.WHATSAPP İLETİŞİM Öğeyi görmek için üye...
  7. nyami

K Envantere Envanter Düzenleme Eklentisi

#ifdef ENABLE_SPLIT_INVENTORY_SYSTEM const int CustomKSort() const { switch (m_pProto->bType) { case ITEM_USE: return 1; case ITEM_SKILLBOOK: case ITEM_SKILLFORGET: return 2; } return 3; }...
Geri