kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hash tag usage

1. TrC22

Client Sürüm Yükseltildiğinde Ortaya Çıkan afxres.h Hatası Çözümü

#include "windows.h" or #include<windows.h> :)
  2. hasanmacit™

Client Sürüm Yükseltildiğinde Ortaya Çıkan afxres.h Hatası Çözümü

Sürüm yükseltildiğinde karşınıza çıkıyor sadece. Yani aynı dosyayı 2013'te okurken 2019 ya da 2022 sürümünde okumuyor. Araştırdığımda dosyanın kullanılmadığını ileri sürenleri de gördüm. Dosyanın isminin değiştirilmesini gerektiğini savunanları da. Bunun için aşağıya basit bir çözüm bırakıyorum...
  3. P

system special storage (Ecrina)

system special storage Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. #define ENABLE_SPECIAL_STORAGE // K Envanteri Sistemi
  4. *Alperen Sönmez*

Alperen Sönmezden Denenmiş Sorunsuz&Hatasız 65-250/1-120/55-120/Saltanat Tipi Files

#update Client Src çift versiyon olarak konuya dahil edildi (vs2019) dileyen vs2019 hali ile de çalışabilir
  5. cerooor

Çevrimdışı Pazar Altyapı Server Files - Offline Shop - Güncel ve Sabitlik

Sorunsuz kurulum sağladım lakin srcler hiç bir değişiklik yapmamama rağmen build olmuyor. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. #include "stdafx.h" #include "constants.h" #include "config.h" #include "utils.h" #include "desc_client.h" #include "desc_manager.h" #include "buffer_manager.h" #include...
  6. R&K

Cevaplanmadı  in game wiki pazar sorunu

ÜSTTEKİ HATAYI ALIYORUM ÜSTEKİ KODU DEVRE DIŞI BIRAKINCA PAZAR RANDUMANLI ÇALIŞIYOR WİKİ SİSTEMİNİ KALDIRINCA PAZAR SORUNSUZ ÇALIŞIYOR YARDICI OLABİLCEK VARMI OFFLİNESHOP OVERFAL #ifdef ENABLE_OFFLINE_SHOP_SYSTEM ///////////////////////////////////////////////////////////////////////// //...
  7. JargonPhelia

Cevaplandı Filesten sistem nasıl sökülür?

Tüm dosyalarda arama yap #ifdef Mİtsi_Simya sonra x dosyasındaki satırı sendeki x dosyasına geçir üstünde veya altında olan satırları arat öyle eklemeni yap sistem ekler gibi
  8. M

Cevaplanmadı SANDIK AÇARKEN VE EFSUN ATARKEN LAG OLUYOR !

#ifdef ENABLE_SORT_INVENTORY_ITEMS if (item->GetOriginalVnum() == dwItemVnum && FN_check_item_socket(item)) #else if (item->GetVnum() == dwItemVnum && FN_check_item_socket(item)) #endif { if (IS_SET(p->dwFlags, ITEM_FLAG_MAKECOUNT))...
  9. B

Altın Konu Manji'deN Büyük Geri Dönüş! - 55-120 Geliştirilmiş Server Files | Tüm Dosyalar Sizlerle!

[Ryzen DB] Compiling -> NetBase.cpp In file included from NetBase.cpp:4: ClientManager.h:5:10: fatal error: boost/unordered_map.hpp: No such file or directory #include <boost/unordered_map.hpp> ^~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ compilation terminated. gmake: *** [Makefile:78: .obj/NetBase.o]...
Geri