kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hash tag usage

1. nazox

K Envantere Envanter Düzenleme Eklentisi

I'm working in this fix, when i find something i put here :) : Öğeyi görmek için üye olmalısınız. #SOLVED The problem is comming from db source, in my case, i was add new skills and i forgot many things so, this give me this bug, the solution was add again this system and new skill again.
  2. *Alperen Sönmez*

65-250 1-1 Rina Karay Hisar Tipi ServerFiles Gelişim Günlüğü [DevLog]

#update 01/05/2022 Konun içine dahil etmiyorum rina karay hisarda olmayan birşey genel bu files için olduğu için yoruma not geçiyorum Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Fps optimizasyon
  3. olkan41

K Envantere Envanter Düzenleme Eklentisi

Diğer K envanteri için işte benim düzenlemem test ettim çalışıyor. Fakat ince test etmedim yüzeysel olarak çalışıyor iyi test edersiniz. char_item.cpp de değiştir dediği yerleride k envanterindekinde de değiştirin. uispecialstroge.py yada py'nize girin def SpecialInventoryItems(self)...
  4. *Alperen Sönmez*

65-250 1-1 Rina Karay Hisar Tipi ServerFiles Gelişim Günlüğü [DevLog]

#update 30 / 04 / 2022 Great offshop gui güncellemesi Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
  5. nyami

Fixli Alt Yapı Server(Sıfır Eklenti)
    5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme

Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Üstteki konunun sadece fixlenmiş full dosyalarıdır(Eklentisiz.). Boş olduğu için resim eklemiyorum. Client SRC: Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Client: Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Game + Mysql + Game SRC: Öğeyi görmek için üye olmalısınız. VS19...
Geri