xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplandı Karakterleri NPC olarak ekleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan g162600037
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

S.aleyküm hayırlı Ramazanlar

Arkadaşlar bir sorum var karakteri nasıl npc olarak ekleyebiliriz?
Öneğin Aeldra da skill öğretmenleri karakter olarak eklenmiş sura savaşçı şaman vs.

Yardımcı şaman sisteminden yola çıkarak eklemeye çalıştım client src üzerinden;

instancebase.cpp

if(c_rkCreateData.m_dwRace == 25036) //erkek savasci npc
{
SetInstanceType(CActorInstance::TYPE_NPC);
SetRace(0);
i=8;
}

if (IsPC() || i == 1 || i == 2 || i == 3 || i == 4 || i == 5 || i == 6 || i == 7 || i == 8 || i == 9 )
{
SetHair(c_rkCreateData.m_dwHair);
#ifdef ENABLE_SASH_SYSTEM
SetSash(c_rkCreateData.m_dwSash);
#endif
SetWeapon(c_rkCreateData.m_dwWeapon, c_rkCreateData.m_lWeaponRarity);
}

zırh ve saç gözükmüyor msm olarak editlemeye calistim boyutları büyüyor elleri v.s kayıyor
yardımcı olursanız çok sevinirim

Ekli dosyalar

• 0812_194013.jpg
    0812_194013.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 2
  • image.png
    image.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 2
Mavi ruh böyle bir çalışma yapmıştı geçen sene, öğretmenler için hazırlamış skill falan da atıyorlardı 😂

Biraz bilgilendirme ve mantığı anlatsa yeterli olacağını düşünüyorum

Mavi ruh böyle bir çalışma yapmıştı geçen sene, öğretmenler için hazırlamış skill falan da atıyorlardı 😂

Biraz bilgilendirme ve mantığı anlatsa yeterli olacağını düşünüyorum
evet konuları araştırdım bir örnek yüklemiş fakat link uçmuş erişemedim :/ aslında skill atmayı ayarladım sura örneğin büyülü keskinlik ve dehşet skilli açıyordu fakat normal bir wait animasyonu olmadığı için tekradan büyüyüp küçülüyordu npc :)

evet konuları araştırdım bir örnek yüklemiş fakat link uçmuş erişemedim :/ aslında skill atmayı ayarladım sura örneğin büyülü keskinlik ve dehşet skilli açıyordu fakat normal bir wait animasyonu olmadığı için tekradan büyüyüp küçülüyordu npc :)
Ücretli tek kişiye satmıştı zamanında belki yardımcı olabilir istersen etiketle bakalım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri