Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Altın Konu Listesi
Forumumuzda oluşturulan ve altın konu olarak işaretlenen içeriklerin listesi.
Eğer sistemini hem performans hem de estetik açısından güçlendirmek istiyorsan, Corsair Vengeance RGB DDR5 32 GB (2×16 GB) 6400 MHz modeli tam sana göre. Yüksek frekans değerleri, gelişmiş...
Teknik Özellikler
Kapasite: 8 GB
Bellek tipi: DDR3L “L” harfi düşük voltajlı anlamına geliyor: 1.35 V çalışıyor. Bu da enerji verimliliği ve dizüstü bilgisayarlarda daha az ısınma demek.
Hız/bant genişliği...
Bu bellek kitiyle ilgili biraz uzun ama faydalı bir analiz yapmak istedim, sistem topluyor ya da mevcut sistemini yükseltmeyi düşünüyorsan, senin için adım adım değerlendirilecek bir rehber niteliğinde...
Teknik Özellikler
Kapasite: 4 GB: Günümüzde tek başına yüksek yoğunluklu kullanımlar için yeterli sayılmayabilir; ancak eski cihazlarda temel kullanım...
Samsung M471A1K43EB1-CWE, 8 GB kapasiteye sahip, DDR4 3200 MHz hızında çalışan bir dizüstü bilgisayar RAM modülüdür. Bu modül, özellikle günlük kullanım ve orta düzey uygulamalar için ideal bir seçenek sunar.
Samsung M471A1G43DB0-CPB, dizüstü bilgisayarlar için tasarlanmış, 8 GB kapasiteye sahip bir DDR4 RAM modülüdür. Bu modül, özellikle temel ofis uygulamaları, web tarayıcıları ve hafif multimedya işlemleri için yeterli performans sunar. Düşük...
Teknik Özellikler
Kapasite: 4 GB tek modül (tek parça RAM).
Bellek Tipi: DDR4, dizüstü bilgisayarlar için uygun olan SO-DIMM formunda.
Hız (Frekans)...
Teknik Özellikler
Kapasite: 8 GB tek modül.
Bellek Tipi: DDR3L yani düşük voltajlı DDR3 tipi bellek.
Frekans (Hız): 1600 MHz
Gerilim: 1.35 Volt düşük güç tüketimiyle çalışır, bu da daha az ısınma ve daha uzun...