- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 16 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Oyunu falan bıraktığım yok arkadaşlar Konu Başlığı 'Oyun Kapanıyor' Dur ADMİN Kristal çekimlerinin azalacağını düşündüğü için ve oyuncu azalacağı için o karikatürü ve yorumu eklediğini düşünüyorum.
Eğer bu hesabım sebepsiz yere ceza alırsa siteyi şikayet edeceğim. Bu bir tehdit değil olması gerekendir . Herkes kendi düşüncesini paylaşabilir....
Bende kapanana kadar devam edeceğim.Oyunu bırakmıyorum . Yalan Yanlış bilgilendirilmeyin !
Bu yazıdan sonra Elym2 oyununda cezalandırılmak haksızlık olur oyun içi kötü davranış , kurala uyulmayan davranış altını çiziyorum 'oyun içi ' sonucunda oyunda hesaplar kapanır veya kısa süre ceza alır.
Kimseye akıl falan verdiğim yok en iyisini siz biliyorsunuz tabii ki de ben önceden söylemek istedim sadece.
İyi günler..
Eğer bu hesabım sebepsiz yere ceza alırsa siteyi şikayet edeceğim. Bu bir tehdit değil olması gerekendir . Herkes kendi düşüncesini paylaşabilir....
Bende kapanana kadar devam edeceğim.Oyunu bırakmıyorum . Yalan Yanlış bilgilendirilmeyin !
Bu yazıdan sonra Elym2 oyununda cezalandırılmak haksızlık olur oyun içi kötü davranış , kurala uyulmayan davranış altını çiziyorum 'oyun içi ' sonucunda oyunda hesaplar kapanır veya kısa süre ceza alır.
Kimseye akıl falan verdiğim yok en iyisini siz biliyorsunuz tabii ki de ben önceden söylemek istedim sadece.
İyi günler..

Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Küfür edenleri banla, hile kullananları banla bunlara bir şey diyen yok ama Çölde pazar açtı diye char banlayıyorsun. Bu mu hak?
Onu geçtim oyunu eleştirdim diye hesabımı sildin bu mu adalet
Bırak Allah aşkına Türkay bunları yeni başlayan oyunculara yedirirsin, biz kimin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. İşinize gelen adamların GM'ye hakaret etmesine bile ses çıkartmazsın ama biz eleştiri yapınca silersin. Çünkü sana konuşacak adam lazım değil yeni gelen oyunculara gerçeği anlatacak adamlardan haz etmezsiniz![]()
Her kurumda, organizasyonda belli dönemlerde uygulamalar, kurallar değişebilir. Örneğin;
Ülkemizde zina belli dönemlerde hapis cezası sebebiyken, belli bir dönemden sonra suç bile değil.
Veya futbol ligimizde eskiden teşvik primi suç kabul edilmiyorken, şu anda şike kapsamında değerlendirliyor ve cezaları büyük.
Bunu şu yüzden anlatıyorum;
Belli dönemin şartlarında biz duyurusunu defalarca yapıp, çölde pazar açmak yasaktır, banlanırsınız diyorsak ve bunu bile bile yapılıyorsa elbet o hesaplar kapatılır ( bu arada o hesapların çoğu da banlı değil şuan )
Oyunu eleştirmek suç değil. Ama oyun kapanacak, oyunun ömrü uzun değil veya gmler şunu yapıyor bunu yapıyor adam kayırıyor gibi artniyetli mesajlar, sırf oyuna zarar vermeye yönelik yazılara izin VERMİYORUZ. Çünkü burası canı yananın gelip at koşturacağı oyuna zarar vereceği mecra değil.
Oyunda istedikleri olmadı diye yaygara yapan loncaları da gördük, bu loncaların bu oyunda oyun kapanacak diye yaygara yapıp, ardından ben çakalmt2 de oynuyorum diye heryerde yazıp aklınca oraya oyuncu çekmeye çalışan ergenleri de gördük.
Bu oyunda iyi niyetli oyununa devam edip, oyunda bir açık, sorun görünce bize bildirenleri hiçbir şekilde banlamadık.
Mesela senim bu foruma yazdığın son mesajların kaçta kaçı iyi niyetli mesela bir oku tüm mesajlarını ? tam olarak bundan bahsediyorum. Ben eleştiri adı altında gmlere laf sokarım falan düşünce tarzıyla yürümez maalesef.
Ban affı başvurunda bile millet onu yapıyor bunu yapıyor falan diye giriyorsun konuya. Hadi biz hatalıyız diyelim ama önce bir kendine öz eleştiri yap lütfen
Oyunu falan bıraktığım yok arkadaşlar Konu Başlığı 'Oyun Kapanıyor' Dur ADMİN Kristal çekimlerinin azalacağını düşündüğü için ve oyuncu azalacağı için o karikatürü ve yorumu eklediğini düşünüyorum.
Eğer bu hesabım sebepsiz yere ceza alırsa siteyi şikayet edeceğim. Bu bir tehdit değil olması gerekendir . Herkes kendi düşüncesini paylaşabilir.Oyun Kısa sürede kapanacaktır.
İyi günler..![]()
Elym2, Heg Bilgisayar Yazılım Reklamcılık Bilişim Hiz. San. ve Tic. Ltd. Şti. Kuruluşunun Ticari markasıdır.
Elym2 ve şirket adımızı karalayan mesajlar, şirketimiz tarafından ticari itibarı zedelemek suçu olarak kabul edilir ve hakkınızda yasal işlem başlatma hakkımız olduğunu bildirmek isteriz.
Bu tutumunuzda devam ederseniz zararlı çıkan biz olmayacağız. Bu konuda 2014 yılından beri onlarca dava yüzlerce olay yaşadık ve hepsinde mahkemede özür dilemek/bilmiyordum demek ve dosya + avukat masraflarını ödeme durumunda kaldılar.
Oyunda belli bi vakit geciren oyuncular zaten kimin ne yaptığını çözüyor.
Ts ye duzenli girdigim halde gelen oyuncularin cogu oyun bakima alindigi zaman olmuştur.
Problemi olan varsa gelsin dedigim halde tenezzur etmeyenler oldu.
Yapicaklari bi teamspeak indirip girmek dertlerini soylemek ama yaptiklari bagirma alanindan oyunculari galeyana getirmek sonrada banlandim mevzusu, yonetim suclu vb oluyor.
Bu olay malesef sadece Pidge sunucusunda var ve ciddi anlamda iç parçalayıcı bir durum.
Bugun sunucuların 1 saat kapalı kalmasının sebebi kritik seviyede bir oyun hatasının bir oyuncumuz tarafından rapor edilmesiydi.
GM Bize ulaştığında hangi sunucu demeye korktum, Pidge sunucusu olsa mahfolduk bittik açıklaması yapılamaz, o an oyuncuların yanında olsak kafamıza taşı vurup bizi öldürürler, abartıyormuşum gibi gelebilir ancak emin olun pidge sunucusunda bu durum böyle.
Oyuncu dün gece Keith sunucusunda tesadüfen denk geldiği bir hatayı ancak ertesi gün GM bulabildiği için rapor etmiş, Problem çok büyük sınırsız şekilde yang yapılabilmesine neden oluyor ve tamamen iş yoğunluğunun stresinden kaynaklı test amaçlı kullandığımız bir alanın oyunculara açık kalmasından kaynaklanıyor.
Oyuncu rapor ettikten sonra incelediğimde olayı toplamda 6 defa denediğini ve ardından bize rapor ettiğini gördük ve gerçekten çok sevindirici bir durumdu, hatayı düzelttik ve oyuncuya 100 Kristal ödül verdik ve kendisine büyük bir minnet borcumuz olduğunu bildirdik teşekkür ettik.
Bugun ofisden geldiğimden beri bu konudaki mesajları okuyorum ve aynı zamanda düşünüyorum bu hatayı Pidge sunucusundan bir oyuncu bulsaydı acaba bunu rapor edermiydi? yoksa yoğun bir para kıtlığı olan sunucuda kendi çıkarları için kullanıp sunucudaki piyasayı daha da alt üst edermiydi?
Hala daha düşünüyorum ve iyiki Pidge sunucusunda bu farkedilmemiş
- Konular
- 202
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 138
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
Dikkatini çekerim oyun 6 yıldan Fazla Online Ve Bu kadar Emek varken Şimdi Neden Kapansın...
Ve Zaten Kapancagı Zamanda Bildirirler Ayrıca Böyle Konular Açıpta Milleti Kışkırtmanın manası Yok..
Yönetim veya Shorty İş birligi Sayesınde Mılletın Canı Sıkılmasın Ve Adam Gibi Bir Server Açılmış Oynasınlar Diye Sen gelmiş burda ne yazıyorsun..
Şuda Adam Size Silah Tutupta Gelin Oynayında Demedi...
Canı İsteyen oynar isteyen oynamaz Server Onun Biz Sadece Oyuncuyuz İstedigi Zaman İstedigi Vakitte Kapatır...
Bizim Oyun Kapanmıycak O dur,Bu dur , Şudur Diye Sözleşmemizde Yok...
Hee Diyceksin ki '''EMEKELR NE OLCAK''' onuda Shorty gayet iyi anlatyor..!
Server Açık neden ... Emekvar ve Kapanmasıda Söz Konusu Degildir..
Diyelim ki kapandı yapacak birsey yok DÜNAYNIN SONU degilya...
Birde Ne serverler var kapanan Düşün Neden Oyuna Bel bağlıyorsun ki ..
)
Ögle Kalkıpta Server Kapancak Oyun kapancak Yapma Böyle Şeyler ben Mod veya Super mod olsam Kapatırtım Konuyu BOş İşler Bunlar
SAYGILAR....
Ve Zaten Kapancagı Zamanda Bildirirler Ayrıca Böyle Konular Açıpta Milleti Kışkırtmanın manası Yok..
Yönetim veya Shorty İş birligi Sayesınde Mılletın Canı Sıkılmasın Ve Adam Gibi Bir Server Açılmış Oynasınlar Diye Sen gelmiş burda ne yazıyorsun..
Şuda Adam Size Silah Tutupta Gelin Oynayında Demedi...
Canı İsteyen oynar isteyen oynamaz Server Onun Biz Sadece Oyuncuyuz İstedigi Zaman İstedigi Vakitte Kapatır...
Bizim Oyun Kapanmıycak O dur,Bu dur , Şudur Diye Sözleşmemizde Yok...
Hee Diyceksin ki '''EMEKELR NE OLCAK''' onuda Shorty gayet iyi anlatyor..!
Server Açık neden ... Emekvar ve Kapanmasıda Söz Konusu Degildir..
Diyelim ki kapandı yapacak birsey yok DÜNAYNIN SONU degilya...
Birde Ne serverler var kapanan Düşün Neden Oyuna Bel bağlıyorsun ki ..
)Ögle Kalkıpta Server Kapancak Oyun kapancak Yapma Böyle Şeyler ben Mod veya Super mod olsam Kapatırtım Konuyu BOş İşler Bunlar
SAYGILAR....
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Eğer bu hesabım sebepsiz yere ceza alırsa siteyi şikayet edeceğim. Bu bir tehdit değil olması gerekendir . Herkes kendi düşüncesini paylaşabilir.Oyun Kısa sürede kapanacaktır.
İyi günler..![]()
Elym2, Heg Bilgisayar Yazılım Reklamcılık Bilişim Hiz. San. ve Tic. Ltd. Şti. Kuruluşunun Ticari markasıdır.
Elym2 ve şirket adımızı karalayan mesajlar, şirketimiz tarafından ticari itibarı zedelemek suçu olarak kabul edilir ve hakkınızda yasal işlem başlatma hakkımız olduğunu bildirmek isteriz.
Bu tutumunuzda devam ederseniz zararlı çıkan biz olmayacağız. Bu konuda 2014 yılından beri onlarca dava yüzlerce olay yaşadık ve hepsinde mahkemede özür dilemek/bilmiyordum demek ve dosya + avukat masraflarını ödeme durumunda kaldılar.
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 27 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bir öneri olarak ağır cezalardan ban yemiş oyuncuların hesaplarındaki nakiti temiz oyunculara dağıtıp, nakiti yoksa 2-3 itemini dağıtıp çarlarını geri açın belki oyuna geri dönebilirler. Oyuncu artışını sağlamak için sıkı takip altında denenebilir diye düşünüyorum.
Son düzenleme:
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Bir öneri olarak ağır cezalardan ban yemiş oyuncuların hesaplarındaki nakiti temiz oyunculara dağıtıp, nakiti yoksa 2-3 itemini dağıtıp çarlarını geri açın belki oyuna geri dönebilirler. Oyuncu artışını sağlamak için denenebilir diye düşünüyorum.
Pidge sunucusu ile ilgili Ay ışığı define sandığı ve Futbol topu etkinlikleri ile nakit konusundaki problemleri çözücez zaten.
Geçen hafta keith sunucusundan 5 kişilik bir ekip olusturduk suan kapalı beta sunucusunda testlerini yapıyoruz okulların kapanmasına yakın bir zamanda bu çalışmaları bitirmeyi hedefliyoruz.
Bu yeni etkinlikler dısındada nakit konusuna kesin çözüm getirebileceğimiz radikal değişiklikler üzerinde çalışıyoruz kapalı beta tamamlandıktan sonra açık beta da ki bu muhtemelen Haziran 10 dan önce sizlere sunulacak test edip geri bildirimleriniz ile sistemi daha da iyileştiricez.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)