Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GonuLAffetmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Türk insanı olduğumuz için genelde beleş işlere parmak sokmayız.Katılımın sonunda belirli bir ödül koyulursa düşünce ve fikirde patlama olacağına şahsen inanıyorum :smile:

Türk insanı olduğumuz için genelde beleş işlere parmak sokmayız.Katılımın sonunda belirli bir ödül koyulursa düşünce ve fikirde patlama olacağına şahsen inanıyorum :smile:

Ödül olarak zaten ofisdeki toplantıda 1000 Kristallik bir bütçe izni aldım. tabi bu 1000 Kristali tek bir oyuncuya verilmeyecek.

Önerilere katkı, Hata raporlamadaki dereceler kazanılacak ödülde de etkili olacak.

Ancak şöyle bir durumda var sırf kristal kazanmak için gelecek olan varsada gelmesin çünkü bize Pidge / Keith sunucusu için gerçekten yardımcı olabilecek bize destek olabilecek oyunculara ihtiyacımız var.

Ne kadar sorunsuz olursa o kadar iş yükümüz azalmış olucak.

Oyunda belli bi vakit geciren oyuncular zaten kimin ne yaptığını çözüyor.
Ts ye duzenli girdigim halde gelen oyuncularin cogu oyun bakima alindigi zaman olmuştur.
Problemi olan varsa gelsin dedigim halde tenezzur etmeyenler oldu.

Yapicaklari bi teamspeak indirip girmek dertlerini soylemek ama yaptiklari bagirma alanindan oyunculari galeyana getirmek sonrada banlandim mevzusu, yonetim suclu vb oluyor.

Oyunda belli bi vakit geciren oyuncular zaten kimin ne yaptığını çözüyor.
Ts ye duzenli girdigim halde gelen oyuncularin cogu oyun bakima alindigi zaman olmuştur.
Problemi olan varsa gelsin dedigim halde tenezzur etmeyenler oldu.

Yapicaklari bi teamspeak indirip girmek dertlerini soylemek ama yaptiklari bagirma alanindan oyunculari galeyana getirmek sonrada banlandim mevzusu, yonetim suclu vb oluyor.

Bu olay malesef sadece Pidge sunucusunda var ve ciddi anlamda iç parçalayıcı bir durum.

Bugun sunucuların 1 saat kapalı kalmasının sebebi kritik seviyede bir oyun hatasının bir oyuncumuz tarafından rapor edilmesiydi.

GM Bize ulaştığında hangi sunucu demeye korktum, Pidge sunucusu olsa mahfolduk bittik açıklaması yapılamaz, o an oyuncuların yanında olsak kafamıza taşı vurup bizi öldürürler, abartıyormuşum gibi gelebilir ancak emin olun pidge sunucusunda bu durum böyle.

Oyuncu dün gece Keith sunucusunda tesadüfen denk geldiği bir hatayı ancak ertesi gün GM bulabildiği için rapor etmiş, Problem çok büyük sınırsız şekilde yang yapılabilmesine neden oluyor ve tamamen iş yoğunluğunun stresinden kaynaklı test amaçlı kullandığımız bir alanın oyunculara açık kalmasından kaynaklanıyor.

Oyuncu rapor ettikten sonra incelediğimde olayı toplamda 6 defa denediğini ve ardından bize rapor ettiğini gördük ve gerçekten çok sevindirici bir durumdu, hatayı düzelttik ve oyuncuya 100 Kristal ödül verdik ve kendisine büyük bir minnet borcumuz olduğunu bildirdik teşekkür ettik.

Bugun ofisden geldiğimden beri bu konudaki mesajları okuyorum ve aynı zamanda düşünüyorum bu hatayı Pidge sunucusundan bir oyuncu bulsaydı acaba bunu rapor edermiydi? yoksa yoğun bir para kıtlığı olan sunucuda kendi çıkarları için kullanıp sunucudaki piyasayı daha da alt üst edermiydi?

Hala daha düşünüyorum ve iyiki Pidge sunucusunda bu farkedilmemiş :)

Genel hata , sorun , eksik , yenilik gibi konularda eksiklerin belirlenmesinin çok uzun bir süre alacağını sanmıyorum ondan sonra iş size düşücek

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri