- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sunucuda bu zamana kadar olan çoğu problemin tek nedeni oyuncu ile yöneticilerin yenilikler konusunda konuşup karar almaması oldu bence ki ipin ucu artık çok farklı yerlerde tutsan elinde kalıcak.Bu sorunları sadece karşılıklı birebir diyalog halinde olarak, oyunu oynayan oyunculardan fikirler alınarak yapılacak olan yenilikler düzeltebilir benim fikrim bu yönde.Haftanın belirli günlerinde Ts de görüşmeler olup fikir alışverişi yapılırsa nakit sorunu , hile sorunu , karakterler arası dağlar kadar farklar v.b sorunlar kısa bir süre içerisinde düzeltilecektir.
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Sunucuda bu zamana kadar olan çoğu problemin tek nedeni oyuncu ile yöneticilerin yenilikler konusunda konuşup karar almaması oldu bence ki ipin ucu artık çok farklı yerlerde tutsan elinde kalıcak.Bu sorunları sadece karşılıklı birebir diyalog halinde olarak, oyunu oynayan oyunculardan fikirler alınarak yapılacak olan yenilikler düzeltebilir benim fikrim bu yönde.Haftanın belirli günlerinde Ts de görüşmeler olup fikir alışverişi yapılırsa nakit sorunu , hile sorunu , karakterler arası dağlar kadar farklar v.b sorunlar kısa bir süre içerisinde düzeltilecektir.
Sanırım TS de sizinle görüşmüştüm?
- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Sanırım TS de sizinle görüşmüştüm?
evet,detaylı bir görüşme yapılabilir ilgilenen arkadaşlar olursa her kafadan ayrı bir fikir üretip çözüme daha çabuk ulaşırız
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Pidge sunucusuna gerçekten emek veren oyuncuların haklı serzenişini çok iyi anlıyorum bu bizim açımızdan çok üzücü bir durum geçtiğimiz hafta Teamspeak3 sunucusunda OutControl isimli oyuncumuzun bazı güzel önerileri oldu ki onları kesinlikle aktif etmek üzerine çalışmalara başladım.
Bu durumu Oyun yönetimi ve oyuncu işbirliği ile çok rahat bir şekilde atlatabiliriz, elimizde her türlü imkan var imkansızlara bu sunucuda hiçbir zaman yer olmadı oyuncularımız bize güvenir ve destek olursa önerilerini her zaman işbirliği halinde değerlendirebiliriz.
Eğer bu şekilde bir işbirliği halinde olursa ve herşeyi istediğiniz gibi başarabilirsek bu Pidge oyuncularının başarısı olur ve bize sadece destek taleplerine ve oyun yönetimi ile uğraşmak kalır.
Destek taleplerinin şu sıralar ilgilenilememe sebebi de sunucu üzerinde ne yapacağımıza karar veremediğimizden kaynaklanıyor.
Skype adresim: trky.shorty
Beta sunucusuna katılmanızı isterim önerilerinizi bir text dosyasına kayıt edip bana gönderebilirsiniz ben bunları değerlendirip size geri bildirimde bulunabilir ve bunu betada denemenizi isteyebilirim.
Bu şekilde bir yol izlersek hepimizin sorunu çözülmüş olacaktır.
Ancak iş birliği içerisinde olmayıp tek amacı serveri eleştirmek olan bir oyuncu kitlesi olursa olduğumuz yerde kürek çekmek durumunda kalırız bu ne bizim için bir kazanç olur ne oyuncular için
Biz daha keyifli oyun oynamak hiç yoktan günlük stresten kurtulmak peşindeyiz, eğer katkımız olacaksa serverin iyileşmesinde elbette ki yardımcı olmaya çabalarım. Umarım bu yaz daha keyifli bir oyun geçiririz. Yapılacak yeniliklerle katkı sağlamayı yeğleriz
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
evet,detaylı bir görüşme yapılabilir ilgilenen arkadaşlar olursa her kafadan ayrı bir fikir üretip çözüme daha çabuk ulaşırız
Bu konuda yakında bir duyuru hazırlıcam katılımcı olmak isteyenlerle ilgili başvuru alıp şartları ve talepleri sunucam bu konuda seninlede iletişime geçicem zaten senin desteğine ihtiyacım var.
Bu beta sürecinin işleyişi ile ilgili kısa bir özet geçmek istiyorum.
Normalde beta sürecini 15 Mayısda başlatmayı planlıyorduk ancak sunucularda çıkan ekstra durumlar 10 günlük gecikmelere neden oldu.
Muhtemelen Cuma günü beta sunucusu için ilk clienti yayınlamış olucam.
Beta sunucusu Elym2 serverlarda yazılımsal olarak tüm hataların düzeltildiği ham bir sunucu olarak açılacak içerisinde ne 1 görev ne 1 item nede efsun tipi ayarlı olucak.
Beta katılımcılarından isteğim ise şu.
1) Yeni bir metin2 server açmak isteseydiniz bu sunucuyu nasıl düzenlemek isterdiniz?
2) Daha önce başka bir metin2 sunucu oynadıysanız en çok beğendiğiniz özellikler nedir?
3) Hayalinizde sunucuda şu böyle olsaydı nasıl olurdu gibi bir fikir var mı?
Bunları oyuncularımızın bir text dosyasına yazmasını ve onları tek tek okuyup hepsinin ortak noktalarını bularak sunucu üzerinde aktif etmek.
Beta sunucusu açıldıktan sonra önümüzde yaklasık olarak 20 günlük bir süreç olucak 20 gün içerisinde hem yenilikleri aktif edicez hem de hataları düzelticez.
Bu süre içerisinde en çok hata bildirimi yapanlara ise tabiki karışılığı olarak oyun içerisinde [DEV] tagi ve kristal ile ödüllendiricez.
Turkmmo Flood Engelleme
Biz daha keyifli oyun oynamak hiç yoktan günlük stresten kurtulmak peşindeyiz, eğer katkımız olacaksa serverin iyileşmesinde elbette ki yardımcı olmaya çabalarım. Umarım bu yaz daha keyifli bir oyun geçiririz. Yapılacak yeniliklerle katkı sağlamayı yeğleriz
Sizlede görüşücem bu konuda ilginiz için çok teşekkür ediyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)