- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,134
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,769,729
- DevLira
- -3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Küfür edenleri banla, hile kullananları banla bunlara bir şey diyen yok ama Çölde pazar açtı diye char banlayıyorsun. Bu mu hak?
Onu geçtim oyunu eleştirdim diye hesabımı sildin bu mu adalet
Bırak Allah aşkına Türkay bunları yeni başlayan oyunculara yedirirsin, biz kimin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. İşinize gelen adamların GM'ye hakaret etmesine bile ses çıkartmazsın ama biz eleştiri yapınca silersin. Çünkü sana konuşacak adam lazım değil yeni gelen oyunculara gerçeği anlatacak adamlardan haz etmezsiniz![]()
Her kurumda, organizasyonda belli dönemlerde uygulamalar, kurallar değişebilir. Örneğin;
Ülkemizde zina belli dönemlerde hapis cezası sebebiyken, belli bir dönemden sonra suç bile değil.
Veya futbol ligimizde eskiden teşvik primi suç kabul edilmiyorken, şu anda şike kapsamında değerlendirliyor ve cezaları büyük.
Bunu şu yüzden anlatıyorum;
Belli dönemin şartlarında biz duyurusunu defalarca yapıp, çölde pazar açmak yasaktır, banlanırsınız diyorsak ve bunu bile bile yapılıyorsa elbet o hesaplar kapatılır ( bu arada o hesapların çoğu da banlı değil şuan )
Oyunu eleştirmek suç değil. Ama oyun kapanacak, oyunun ömrü uzun değil veya gmler şunu yapıyor bunu yapıyor adam kayırıyor gibi artniyetli mesajlar, sırf oyuna zarar vermeye yönelik yazılara izin VERMİYORUZ. Çünkü burası canı yananın gelip at koşturacağı oyuna zarar vereceği mecra değil.
Oyunda istedikleri olmadı diye yaygara yapan loncaları da gördük, bu loncaların bu oyunda oyun kapanacak diye yaygara yapıp, ardından ben çakalmt2 de oynuyorum diye heryerde yazıp aklınca oraya oyuncu çekmeye çalışan ergenleri de gördük.
Bu oyunda iyi niyetli oyununa devam edip, oyunda bir açık, sorun görünce bize bildirenleri hiçbir şekilde banlamadık.
Mesela senim bu foruma yazdığın son mesajların kaçta kaçı iyi niyetli mesela bir oku tüm mesajlarını ? tam olarak bundan bahsediyorum. Ben eleştiri adı altında gmlere laf sokarım falan düşünce tarzıyla yürümez maalesef.
Ban affı başvurunda bile millet onu yapıyor bunu yapıyor falan diye giriyorsun konuya. Hadi biz hatalıyız diyelim ama önce bir kendine öz eleştiri yap lütfen
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Her kurumda, organizasyonda belli dönemlerde uygulamalar, kurallar değişebilir. Örneğin;
Ülkemizde zina belli dönemlerde hapis cezası sebebiyken, belli bir dönemden sonra suç bile değil.
Veya futbol ligimizde eskiden teşvik primi suç kabul edilmiyorken, şu anda şike kapsamında değerlendirliyor ve cezaları büyük.
Bunu şu yüzden anlatıyorum;
Belli dönemin şartlarında biz duyurusunu defalarca yapıp, çölde pazar açmak yasaktır, banlanırsınız diyorsak ve bunu bile bile yapılıyorsa elbet o hesaplar kapatılır ( bu arada o hesapların çoğu da banlı değil şuan )
Oyunu eleştirmek suç değil. Ama oyun kapanacak, oyunun ömrü uzun değil veya gmler şunu yapıyor bunu yapıyor adam kayırıyor gibi artniyetli mesajlar, sırf oyuna zarar vermeye yönelik yazılara izin VERMİYORUZ. Çünkü burası canı yananın gelip at koşturacağı oyuna zarar vereceği mecra değil.
Oyunda istedikleri olmadı diye yaygara yapan loncaları da gördük, bu loncaların bu oyunda oyun kapanacak diye yaygara yapıp, ardından ben çakalmt2 de oynuyorum diye heryerde yazıp aklınca oraya oyuncu çekmeye çalışan ergenleri de gördük.
Bu oyunda iyi niyetli oyununa devam edip, oyunda bir açık, sorun görünce bize bildirenleri hiçbir şekilde banlamadık.
Mesela senim bu foruma yazdığın son mesajların kaçta kaçı iyi niyetli mesela bir oku tüm mesajlarını ? tam olarak bundan bahsediyorum. Ben eleştiri adı altında gmlere laf sokarım falan düşünce tarzıyla yürümez maalesef.
Ban affı başvurunda bile millet onu yapıyor bunu yapıyor falan diye giriyorsun konuya. Hadi biz hatalıyız diyelim ama önce bir kendine öz eleştiri yap lütfen
Admin şimdi sana bi olay anlatayım, bundan uzun bir süre önce. Türkay kendisine skypeden 2 kişinin ettiği küfürle bir loncayı silip bütün charlarını banladı. Oyun kuralları içerisinde oyun içi hakaret ve küfürden oyuncu ban yer şeklinde bi kural varken. Bu kural o banlar atıldıktan 2 dk sonra değiştirildi. O zaman banlanan loncanın adı 1453 loncası.
Şimdi benim soracağım bi kaç şey var;
Durumlar uygulandıktan sonra mı kurallar değişiyor?
Yoksa kurallar yöneticilerin lehine olacak şekildemi değiştiriliyor?
Türkay arkadaşımıza o gün küfredildiğinde sırf lonca adı 1453 diye 1 haftadır oyuna girmeyen adam bile ban yemişti, bunun ne kadar mantıklı bi açıklaması olabilir?
Bakın arkadaşlar, ben burada Türkay'a küfür eden kişiyi haklı görmüyorum. Ancak küfür eden kimse tek tek ıp adresini bulursun onu banlarsın. Kuralların oyun içi hakaret ve küfürü mü içeriyor önce kuralı değiştirirsin sonra bu kural ihlal edilirse ban atarsın. He hiç bunlarla uğraşamam mı diyorsun. O zaman hiç kimsenin ulaşamayacağı bir skype adresin olur sızıntıyı engellersın arkadaş kabul etmezsin. Sana başka yerden ulaşamazlar. Bu yapılan muamele ne kadar doğruydu ? Yap sonra kuralı ona uyarla?
Biz o gün olanı bıteni unuttuk bir kısmı bıraktı bır kısmı sıfırdan char açtı tekrar oynadı vs vs, ancak yapılanları bu sv de 3-4 yıldır belki benim gibi en başından beri olanlar biliyor. Tamam zamanla herşey düzeltiliyor belki, ama siz yanlışlarınızla sizsiniz. Bunları inkar etmeyin. Sürekli sizi bilmeyen oyuncu kapasitesi varmış gibi davranmayın. Burada sizinle en başından beri bulunan insanlarda var.
Ben şöyle diyeyim Türkay'ın şu sözü var bu oyunda 1 kişi bile kalsa oyun kapanmayacak. Bu son kişi zaten muhtemel ben olurum. O yüzden oyunun kapanacağına felan inanmıyorum. Sağa döner sola döner başka sv ile birleşir ama yinede önceden m2-tr simdi elym2 belki ilerde başka bir isimle devam eder. Bunu biliyorum.
Ancak arkadaşlar size şunu diyeyim en temelde bu oyunda oyuncu kapasitesi düşüyorsa köklü değişimlerin yapılması örneğin yanlış nerden başladı, şaman çanlarına ort geldi, buradan başladı, sonra turkuazlar a b ve c iken tek tip oldu, sonra kule çıkılamaz hal aldı, piyasa arttı, bi ara 1 bucuk ay event yapılmadı, kostümler abartıldı yeni yeni kostümler geldi, sürekli yeni efsunlar yeni itemler yeni özellikler geldi,karakterlerın damage oranları değişti, maplarin exp oranları değişti, 2 ay oyuna girmeyen bir kişi 2 ay sonra itemlerinin 8 de 4 ünü değiştirmek zorunda kaldı. Yani oyunun damageleri itemleri vs vs bir zemin üzerine oturmadı. atiyorum bugun 1000 t eden silah 2 ay sonra 100 t etmez oldu. bugün 3 karakterleri güneş iş yaparken şimdi partizandan güneş çevirmeler başladı. Yani zemin yok sürekli değişim içinde. İnsanlar bu kadar değişime ayak uydurmaktansa oyunu bıraktı.
Ama oyun kapanacakmı derseniz. Bu oyun KAPANMAZ !!! @admin @Shorty
Son düzenleme:
- Konular
- 37
- Online süresi
- 1d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 78
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 578
- DevLira
- 0
Bir öneri olarak ağır cezalardan ban yemiş oyuncuların hesaplarındaki nakiti temiz oyunculara dağıtıp, nakiti yoksa 2-3 itemini dağıtıp çarlarını geri açın belki oyuna geri dönebilirler. Oyuncu artışını sağlamak için sıkı takip altında denenebilir diye düşünüyorum.
Banli carlar hakkinda acilmasini bende isterim ama benim hesabim banli oldugu halde itemleri dagitilicaksa bu o oyuncunun oyundan sogumasina neden olur.
Oyuncuyu oyuna kazandirmak yerine hep soğumasına neden olur.
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Admin şimdi sana bi olay anlatayım, bundan uzun bir süre önce. Türkay kendisine skypeden 2 kişinin ettiği küfürle bir loncayı silip bütün charlarını banladı. Oyun kuralları içerisinde oyun içi hakaret ve küfürden oyuncu ban yer şeklinde bi kural varken. Bu kural o banlar atıldıktan 2 dk sonra değiştirildi. O zaman banlanan loncanın adı 1453 loncası.
Şimdi benim soracağım bi kaç şey var;
Durumlar uygulandıktan sonra mı kurallar değişiyor?
Yoksa kurallar yöneticilerin lehine olacak şekildemi değiştiriliyor?
Türkay arkadaşımıza o gün küfredildiğinde sırf lonca adı 1453 diye 1 haftadır oyuna girmeyen adam bile ban yemişti, bunun ne kadar mantıklı bi açıklaması olabilir?
Bakın arkadaşlar, ben burada Türkay'a küfür eden kişiyi haklı görmüyorum. Ancak küfür eden kimse tek tek ıp adresini bulursun onu banlarsın. Kuralların oyun içi hakaret ve küfürü mü içeriyor önce kuralı değiştirirsin sonra bu kural ihlal edilirse ban atarsın. He hiç bunlarla uğraşamam mı diyorsun. O zaman hiç kimsenin ulaşamayacağı bir skype adresin olur sızıntıyı engellersın arkadaş kabul etmezsin. Sana başka yerden ulaşamazlar. Bu yapılan muamele ne kadar doğruydu ? Yap sonra kuralı ona uyarla?
Biz o gün olanı bıteni unuttuk bir kısmı bıraktı bır kısmı sıfırdan char açtı tekrar oynadı vs vs, ancak yapılanları bu sv de 3-4 yıldır belki benim gibi en başından beri olanlar biliyor. Tamam zamanla herşey düzeltiliyor belki, ama siz yanlışlarınızla sizsiniz. Bunları inkar etmeyin. Sürekli sizi bilmeyen oyuncu kapasitesi varmış gibi davranmayın. Burada sizinle en başından beri bulunan insanlarda var.
Ben şöyle diyeyim Türkay'ın şu sözü var bu oyunda 1 kişi bile kalsa oyun kapanmayacak. Bu son kişi zaten muhtemel ben olurum. O yüzden oyunun kapanacağına felan inanmıyorum. Sağa döner sola döner başka sv ile birleşir ama yinede önceden m2-tr simdi elym2 belki ilerde başka bir isimle devam eder. Bunu biliyorum.
Ancak arkadaşlar size şunu diyeyim en temelde bu oyunda oyuncu kapasitesi düşüyorsa köklü değişimlerin yapılması örneğin yanlış nerden başladı, şaman çanlarına ort geldi, buradan başladı, sonra turkuazlar a b ve c iken tek tip oldu, sonra kule çıkılamaz hal aldı, piyasa arttı, bi ara 1 bucuk ay event yapılmadı, kostümler abartıldı yeni yeni kostümler geldi, sürekli yeni efsunlar yeni itemler yeni özellikler geldi,karakterlerın damage oranları değişti, maplarin exp oranları değişti, 2 ay oyuna girmeyen bir kişi 2 ay sonra itemlerinin 8 de 4 ünü değiştirmek zorunda kaldı. Yani oyunun damageleri itemleri vs vs bir zemin üzerine oturmadı. atiyorum bugun 1000 t eden silah 2 ay sonra 100 t etmez oldu. bugün 3 karakterleri güneş iş yaparken şimdi partizandan güneş çevirmeler başladı. Yani zemin yok sürekli değişim içinde. İnsanlar bu kadar değişime ayak uydurmaktansa oyunu bıraktı.
Ama oyun kapanacakmı derseniz. Bu oyun KAPANMAZ !!! @admin @Shorty
Bahsettiğiniz olay benim aile olarak en sıkıntılı bir dönemimde yaşandı, hayatım boyunca benim için tek olan annemi kaybettiğim bir dönemde sırf olayları unutmak bazı şeylerden uzak kalmak için sizlere oyundan destek vermek amacıyla katıldığım bir skype konusmasında toplu şekilde sesliden en hassas olduğum konuda bana hakaret edilip gülünürse yerimde olsaydın aynı şeyi yapardın.
Bu mevzu M2-TR döneminde olan bir şey, bu oyun kurulduğundan beri tüm konuşmalar kayıt altında tutuluyor, lonca konusmasından "xxx kişi türkaya sövüyor

" skype gelin dediği anda oradaki konusmada yapma demeyen 1 kişi yoktu.Skype da ip adresi görünmediği için ve o görüşmede 1453 loncasındaki üyeler olduğu için 1453 loncası potansiyel olarak banlanma durumundaydı. İP adresinden tek tek bulursun gibi bir durum yok.
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bahsettiğiniz olay benim aile olarak en sıkıntılı bir dönemimde yaşandı, hayatım boyunca benim için tek olan annemi kaybettiğim bir dönemde sırf olayları unutmak bazı şeylerden uzak kalmak için sizlere oyundan destek vermek amacıyla katıldığım bir skype konusmasında toplu şekilde sesliden en hassas olduğum konuda bana hakaret edilip gülünürse yerimde olsaydın aynı şeyi yapardın.
Bu mevzu M2-TR döneminde olan bir şey, bu oyun kurulduğundan beri tüm konuşmalar kayıt altında tutuluyor, lonca konusmasından "xxx kişi türkaya sövüyor" skype gelin dediği anda oradaki konusmada yapma demeyen 1 kişi yoktu.
Skype da ip adresi görünmediği için ve o görüşmede 1453 loncasındaki üyeler olduğu için 1453 loncası potansiyel olarak banlanma durumundaydı. İP adresinden tek tek bulursun gibi bir durum yok.
Senin oyunu ilk açtıgın zamandan şu zamana kadar ben bu oyunu oynadım. Durumların her birini biliyorum. zamanın lonca olarak TUĞRA Brisbia'sından tutta alsancak 1453 vs vs şu zamanın oyuna damga vuran tüm oyun geçmişini tüm oyuncularını ve loncalarını gördüm. Evet şahsına bir sürü küfür edildi. Ancak sırf 1453 adı altında günahı olmayan belki 10 oyuncu ban yedi.
Bu bir örnek olarak anlatıldı. Muhtemelen bende senin yaptığını yapardım orada senin hassas olduğun durumlar vardı, zaten olay o değil. Temel olarak oyundaki genel problemlerden bahsediyorum zaten. Oyun içinde o kadar fazla değişikliğe gittiniz ki o kadar olay durum kurulu düzenler bozuldu ki, bundan 2 yıl önce chunjo bayrağında belkide 100-150 oyuncu varken potansiyel şimdi yan charlarla beraber 30 u geçmiyor. Zamanında aynı pc ile mavi krallığa girdiğimizde 200 pazar görürken şimdi svler birleştiği halde köy merkezinde pc miz bile kasmıyor 20-30 pazar görüyoruz. Depo önüne kadar pazar dolu olan map şimdi bi avuç pazarla duruyor.
En başta oyuna ne ekleme yaparsan yap, oyun içi hiç bir şekilde ticareti düzeltemezsiniz. Çünkü oyundaki kesimin büyük çoğunluğu gerçekten emek vermiş birşeyleri yerine oturtmuş adamlar. alt kesim oyuncu yani yeni başlayanlar artık göze görünmüyor yok denecek kadar az. Önceden 1 item arandığında yarım saat içinde bulunur alınırdı. Ben şimdi 2 item arıyorum 4 gündür itemler yok, satan yok. Belki önceden bug hile vs daha fazlaydı ama çok çok sohbet ve yapılacak şey vardı. Şimdi ise oyuna giren charı afk bırakıyor. O kadar sv birleşimleri oldu. Destan gitti başka sv ile birleşti şimdi pidge hunk birleşti ama bakıldığında eski kapasitenin yarısına ulaşılamıyor. Oyunda oyuncu artışı sıfırdan başlayan taze kan ile olur malesef ki şuan oyuna sıfırdan başlayan oyuncu yok... orta düzeyde veya iyi düzeyde oyuncuları aynı sv ye toplayarak oyuncu sayısı artmaz, sadece itemlerin reel para ile satışını kolaylaştırırsın. Adamlar charı veya itemleri elinden çıkarıp oyunu bırakma peşinde zaten. Sen onlara zemin hazırlıyorsun aynı ortama getirerek o kadar. Bu oyun sadece ve sadece yeni başlayan kişilerle can bulur. Bununda bir sürü politikası var buraya yazarken onlarca fikir sadece benim aklıma geldi. ancak yukarıdaki mesajda anlattığım ve sizin yaptığınız sürekli değişimlerle artık elym2 önceki adı m2-tr insanları cezbedmiyor.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)