YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

///////..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fahrettinpala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 268
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fahrettinpala

Level 1
Üye
Konular
16
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 1 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

5 gün önce ticaretten keylogger yedim. gunden beri şifre değiştiremedim. Artık giden setin davasını yapmıyorum ama carı bi daha dizicektim ki çarların ıd şifre değişmiş tüm carlarımın. O kadar emeğim gitti hala da düzeltilmedi. Tmm keylogger yiyip setimin gitmesi kullanıcı hatası dediler. Ama artıkda bu kezde çarlarım gitti. Ama şöle bi mantık hatası var karakterlerin şifreleri 1 aydan beri değiştirilmiyor sorun oldugundan. Artık nasıl oluyorsa benim şifre değiştirilmiş. Ama buna bi mantıklı acıklama yapın...

Eğer acıklaması yoksa çarların şifrelerini yetkililer mi değiştiriyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şifrelerin değiştirilmeme sorunu yaklaşık 2-3 hafta önce düzeltildi ama sen haklı oldugunu dusunuyosan adresinden ticket yollayabilirsin.

kardes sen neyin kafasını yasıyorsun anasayfadan giriş yapınca hata geliyor...

5 gün önce ticaretten keylogger yedim. gunden beri şifre değiştiremedim. Artık giden setin davasını yapmıyorum ama carı bi daha dizicektim ki çarların ıd şifre değişmiş tüm carlarımın. O kadar emeğim gitti hala da düzeltilmedi. Tmm keylogger yiyip setimin gitmesi kullanıcı hatası dediler. Ama artıkda bu kezde çarlarım gitti. Ama şöle bi mantık hatası var karakterlerin şifreleri 1 aydan beri değiştirilmiyor sorun oldugundan. Artık nasıl oluyorsa benim şifre değiştirilmiş. Ama buna bi mantıklı acıklama yapın...

Eğer acıklaması yoksa çarların şifrelerini yetkililer mi değiştiriyor. Bilemem ama ALLAH HEPİNİZİN BELASINI VERSİN o kadar

1. Beddua okuyarak bı yere varamazssın burda sırf senın ısını halletmek zorunda degılız

2.şifreler 1 ay once oyun da bazı sorunlar karşılasınca cogu hesapların sıfrelerı 0 landı

3. mmomt2 sıtesınde logın kısmı sorun oldugundan ne yenı şifre alabılırsınız nede giriş yapabılırsınız

2. defasında konu ıcersınde ben ve yonetıme bu sekılde beddua yazarsanız agır ceza alırsınız

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri