- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
5 gün önce ticaretten keylogger yedim. gunden beri şifre değiştiremedim. Artık giden setin davasını yapmıyorum ama carı bi daha dizicektim ki çarların ıd şifre değişmiş tüm carlarımın. O kadar emeğim gitti hala da düzeltilmedi. Tmm keylogger yiyip setimin gitmesi kullanıcı hatası dediler. Ama artıkda bu kezde çarlarım gitti. Ama şöle bi mantık hatası var karakterlerin şifreleri 1 aydan beri değiştirilmiyor sorun oldugundan. Artık nasıl oluyorsa benim şifre değiştirilmiş. Ama buna bi mantıklı acıklama yapın...
Eğer acıklaması yoksa çarların şifrelerini yetkililer mi değiştiriyor.
Eğer acıklaması yoksa çarların şifrelerini yetkililer mi değiştiriyor.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kardes sen neyin kafasını yasıyorsun anasayfadan giriş yapınca hata geliyor...
- Konular
- 1,040
- Online süresi
- 15h 3m
- Reaksiyon Skoru
- 314
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 262
- MmoLira
- 801
- DevLira
- 0
5 gün önce ticaretten keylogger yedim. gunden beri şifre değiştiremedim. Artık giden setin davasını yapmıyorum ama carı bi daha dizicektim ki çarların ıd şifre değişmiş tüm carlarımın. O kadar emeğim gitti hala da düzeltilmedi. Tmm keylogger yiyip setimin gitmesi kullanıcı hatası dediler. Ama artıkda bu kezde çarlarım gitti. Ama şöle bi mantık hatası var karakterlerin şifreleri 1 aydan beri değiştirilmiyor sorun oldugundan. Artık nasıl oluyorsa benim şifre değiştirilmiş. Ama buna bi mantıklı acıklama yapın...
Eğer acıklaması yoksa çarların şifrelerini yetkililer mi değiştiriyor. Bilemem ama ALLAH HEPİNİZİN BELASINI VERSİN o kadar
1. Beddua okuyarak bı yere varamazssın burda sırf senın ısını halletmek zorunda degılız
2.şifreler 1 ay once oyun da bazı sorunlar karşılasınca cogu hesapların sıfrelerı 0 landı
3. mmomt2 sıtesınde logın kısmı sorun oldugundan ne yenı şifre alabılırsınız nede giriş yapabılırsınız
2. defasında konu ıcersınde ben ve yonetıme bu sekılde beddua yazarsanız agır ceza alırsınız
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)