- Konular
- 250
- Online süresi
- 13m 42s
- Reaksiyon Skoru
- 51
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- 21
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
...
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 250
- Online süresi
- 13m 42s
- Reaksiyon Skoru
- 51
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- 21
- DevLira
- 0
Lütfen konu kapatılmasın en azından batuhan abi baksın konuya.
- Konular
- 250
- Online süresi
- 13m 42s
- Reaksiyon Skoru
- 51
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- 21
- DevLira
- 0
...
- Konular
- 278
- Reaksiyon Skoru
- 484
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 173
- MmoLira
- -48
- DevLira
- 0
Uzun süredir müşterimizsiniz ve dolayısıyla eski files kullanıyordunuz bundanda oyundan atma sorunu vardı.
Yeni files ise sadece yeni teslim edilen sunuculara kurulmakta, ben size belirttim aylık ödemenize 5-6 gün kaldı ödemenizde size kuralım dedim.
Böyle konu açarak bana karşı kötü düşündüğünüzü daha çok belli etmektesiniz, bende 3-5 kuruş para kazanıcam diye zor duruma giremem.
Yeni bir firma bulun onunla çalışın.
Ek olarak daha biraz önceye kadar 2 nisanda istanbuldayım ticketler ile ilgilenemeyeceğim yazmaktaydı.
Yeni files ise sadece yeni teslim edilen sunuculara kurulmakta, ben size belirttim aylık ödemenize 5-6 gün kaldı ödemenizde size kuralım dedim.
Böyle konu açarak bana karşı kötü düşündüğünüzü daha çok belli etmektesiniz, bende 3-5 kuruş para kazanıcam diye zor duruma giremem.
Yeni bir firma bulun onunla çalışın.
Ek olarak daha biraz önceye kadar 2 nisanda istanbuldayım ticketler ile ilgilenemeyeceğim yazmaktaydı.
- Konular
- 250
- Online süresi
- 13m 42s
- Reaksiyon Skoru
- 51
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- 21
- DevLira
- 0
Batuhan abi Yemin ediyorum 2 firma denedik arkaşlarla adamlar 170 tl mizi aldı Kapattılar firmaları.adlarını bilmiyom arkadaşlar aldı server.Vallahi billahi sizin işlerinizin kötüleşmesini istemiyorum vallahi diyorum ben sizle çalışmak istiyorum bana bi referans verin bakim tr tipi yeni kurulmuş bi server eğer atma sorunu varsa siden almak istiyorum ben kimsenin hakkına girmek istemiyorum eğer siz server satmak istemiyorsanız canınız sağolsun ben size güvendim güvenimide sarsmadınız.Hakkınızı helal edin benim hakkım helaldir.Başkada bişe istemem.Tek amacım serverimin olup bol userle taşması sanıyosunuz fakat ondan önce insanlığım geliyo..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)