Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sametaga127
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sametaga127

Level 6
TM Üye
Konular
250
Online süresi
13m 42s
Reaksiyon Skoru
51
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 11 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
169
MmoLira
21
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Lütfen konu kapatılmasın en azından batuhan abi baksın konuya.

Uzun süredir müşterimizsiniz ve dolayısıyla eski files kullanıyordunuz bundanda oyundan atma sorunu vardı.
Yeni files ise sadece yeni teslim edilen sunuculara kurulmakta, ben size belirttim aylık ödemenize 5-6 gün kaldı ödemenizde size kuralım dedim.

Böyle konu açarak bana karşı kötü düşündüğünüzü daha çok belli etmektesiniz, bende 3-5 kuruş para kazanıcam diye zor duruma giremem.
Yeni bir firma bulun onunla çalışın.

Ek olarak daha biraz önceye kadar 2 nisanda istanbuldayım ticketler ile ilgilenemeyeceğim yazmaktaydı.

Batuhan abi Yemin ediyorum 2 firma denedik arkaşlarla adamlar 170 tl mizi aldı Kapattılar firmaları.adlarını bilmiyom arkadaşlar aldı server.Vallahi billahi sizin işlerinizin kötüleşmesini istemiyorum vallahi diyorum ben sizle çalışmak istiyorum bana bi referans verin bakim tr tipi yeni kurulmuş bi server eğer atma sorunu varsa siden almak istiyorum ben kimsenin hakkına girmek istemiyorum eğer siz server satmak istemiyorsanız canınız sağolsun ben size güvendim güvenimide sarsmadınız.Hakkınızı helal edin benim hakkım helaldir.Başkada bişe istemem.Tek amacım serverimin olup bol userle taşması sanıyosunuz fakat ondan önce insanlığım geliyo..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri