Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sağlam Bir Projem İçin Mt2 Sunucusu Arıyorum!

adsa55

Level 6
TM Üye
Konular
185
Online süresi
11h 48m
Reaksiyon Skoru
151
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
161
MmoLira
123
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba, iyi forumlar.

Eski tarz Metin2 Server
kurmak istiyorum. Yeni eklenen petler vs saçma sapan şeyler olmadan 2010'da oynadığımız tarzda.
Eğer gerçekten çok sağlam hiçbir şekilde hilelerin çalışmayacağı, saldırı yemeyecek bir sunucu arıyorum.
En sağlam sunucu hangisidir? Gerçekten dürüstçe cevaplar bekliyorum.

Şuanda piyasada aktif ve sağlam serverlar hangi firmalarla çalışıyor ve aralarında en önereceğiniz yer neresi olur?

Şimdiden çok teşekkürler.

Merhaba, iyi forumlar.

Eski tarz Metin2 Server
kurmak istiyorum. Yeni eklenen petler vs saçma sapan şeyler olmadan 2010'da oynadığımız tarzda.
Eğer gerçekten çok sağlam hiçbir şekilde hilelerin çalışmayacağı, saldırı yemeyecek bir sunucu arıyorum.
En sağlam sunucu hangisidir? Gerçekten dürüstçe cevaplar bekliyorum.

Şuanda piyasada aktif ve sağlam serverlar hangi firmalarla çalışıyor ve aralarında en önereceğiniz yer neresi olur?

Şimdiden çok teşekkürler.
Merhabalar,

Sizlere profesyonel sunucularımız ve ücretsiz sunucu yönetimi konusunda destek sağlayabiiiriz. Ücretsiz olarak hem web üzerinde hemde sunucu üzerinde DDoS ataklarınızı engelleyebiliriz.

İletişim sağlamak için; 0 850 554 2270 - WhatsApp Bilgi Hattımıza yazabilirsiniz.

Saygılarımızla,
www.onelyahosting.com

www.dymtlost.com dün metin2 için bir sunucu aldım adamlar işini biliyor kurup veriyrlar hangi frebsd istyorsun sölüyorlar yanı herseyı sana göre düzenliyorlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri