Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Discord Geliştiricisi

iulian2014

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
1659s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
4
TM Yaşı
3 Ay 11 Gün
MmoLira
33
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Discord sunucuları oluşturma ve yapılandırma hizmetleri sunuyorum. Hizmetlerim yalnızca Metin sunucularıyla sınırlı değildir; her türlü Discord sunucusu için benimle iletişime geçebilirsiniz. Sıfırdan bir Discord sunucusu oluşturmanın yanı sıra, halihazırda sahip olduğunuz sunucularda düzenleme, geliştirme ve sorun giderme işlemleri de yapıyorum.

Basit veya çok dilli Discord sunucuları oluşturuyorum. Sunucular, düzenli, kullanıcı dostu ve ihtiyaçlarınıza uygun şekilde yapılandırılmaktadır. Teslim edilen tüm sunucular, tamamen yapılandırılmış botlar ile birlikte gelir ve davet linklerine karşı koruma sağlayan güvenlik botlarını da içerir.

Discord sunucularının oluşturulmasına ek olarak, talep üzerine özel (custom) Discord botları da geliştiriyorum. Botlar, teknik olarak mümkün olduğu sürece, neredeyse her türlü istenen özelliğe sahip olacak şekilde özelleştirilebilir. Ayrıca web developer olarak da hizmet veriyorum; ancak bu hizmet ayrı bir konu olarak değerlendirilir.

Fiyatlandırma şu şekildedir:
Basit Discord sunucusu: 10€
Çok dilli Discord sunucusu (genel kanallar + her dil için ayrı kanallar, minimum 2 dil): 15€ — dil sayısına bağlı olarak fiyat artabilir
Çok dilli tam paket Discord sunucusu (şablonlar, kurallar, gerekirse butonlar dahil): 20€

Çalışmalarıma ait görseller veya videolar talep edilmesi halinde paylaşılabilir.

Ödeme yöntemi yalnızca Revolut’tur. Teslim süresi, taleplere bağlı olarak maksimum 1–2 gündür.

İletişim için Discord üzerinden bana ulaşabilirsiniz: Madalin#7388

Belirtilen şartlar doğrultusunda hizmet vereceğimi kabul ediyorum ve bu şartlara uyulmaması durumunda hakkımda şikâyet oluşturulabileceğini anlıyorum.

d2348f371de51fa5a944148ba44e6d86.png
image.png
image (1).png
2d9e6208ec725cb6ecbd6d49c29fecbf.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri