- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ya Arkadaşlar Yeter Artık Adminler Gmler Yeter !!!!!
Adamlar Sürekli Dalıp Duruyor birazcık takip edin lütfen ya dil kitabı okudun dalmayın diyorum aynı şeyleri sürekli yapıyorlar 3 günlük ban falan atın akılları başlarına gelsin bari daha az önce bize saldırdı birisi Adı: CemPasa'ydı galiba...
Lütfen Diyorum Ya Yetti Artık Lütfen..!
Saygılar Kingdamn
Adamlar Sürekli Dalıp Duruyor birazcık takip edin lütfen ya dil kitabı okudun dalmayın diyorum aynı şeyleri sürekli yapıyorlar 3 günlük ban falan atın akılları başlarına gelsin bari daha az önce bize saldırdı birisi Adı: CemPasa'ydı galiba...
Lütfen Diyorum Ya Yetti Artık Lütfen..!
Saygılar Kingdamn
- Konular
- 660
- Reaksiyon Skoru
- 1,060
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 270
- MmoLira
- -22
- DevLira
- 0
Bu nasıl bir konu?
Oyun 3 krallık üzerinden geçiyor,elbet sana saldırırlar..Çocukca muhabbetler yapmayın.Size gelipte dalıyorsa,kendinizi geliştirin,sizde dalın.Bunun hiçbir şekilde banlık veya cezalık bir kısmı yok.Katlanmalısınız.
Oyun 3 krallık üzerinden geçiyor,elbet sana saldırırlar..Çocukca muhabbetler yapmayın.Size gelipte dalıyorsa,kendinizi geliştirin,sizde dalın.Bunun hiçbir şekilde banlık veya cezalık bir kısmı yok.Katlanmalısınız.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...