HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet Arkadaşlar mercure soft a 15:00 da ödeme yaptım sürekli oyalanıyorum ben serverimi alamayacakmıyım ticket attım bol bol ödemeyi hesabıma geçrdiler sw aldım msn kapadılar bilgileri verin diye ticket attım hala ödeme bilgilerini tekrardan soruyorlar.
Birdaha düşünün derim ben server vermeyecekse Bilişim Suçlarına Delilli Olarak Şikayet Edilecekler.
Birdaha düşünün derim ben server vermeyecekse Bilişim Suçlarına Delilli Olarak Şikayet Edilecekler.
Evet mercuresoft ılgılenen bıyerde deyıldır acıkcası amaa sunucuları kalıtelıı.
Oradan sunucu alman ıcın cook ıyı torpıle ıhtıyacın war bence.Adamlar sızı takmıyor dıor parayı yatır tamam yatırdın ıslemlerı baslatıor sunucu bılgılerını 2-3 gune anca werıor mesala 1aylık sunucu aldın o 2-3 gun 1aydan gıttı...... Almadan once iyi dusun.
Oradan sunucu alman ıcın cook ıyı torpıle ıhtıyacın war bence.Adamlar sızı takmıyor dıor parayı yatır tamam yatırdın ıslemlerı baslatıor sunucu bılgılerını 2-3 gune anca werıor mesala 1aylık sunucu aldın o 2-3 gun 1aydan gıttı...... Almadan once iyi dusun.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)