- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 199
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bizlerle olumlu - olumsuz düşüncelerinizi paylaşırsanız minnettar kalırız.
Tanıtım konumuzda geçen bazı yorumlarıda sizlerle paylaşmak isterim

Teşekkürler :ka19:
Bende almanızı tavisye ederim arkadaşlar Genel özelliklere bakarsak Dier Şirketlere bakarak İyi bir hizmet veriyor Oyun Sunucularıda Gayet güzel.
Başarılar dilerim iyi satışlar.
Arkadaslar soledıklerı gibi 10 dk teslım ben aldım darısı size inşallah bi sorun cıkmaz bu arada neden optımus seçtim dersenız adamlara ıstedığım saat de ulaşıyorum artı diğer sıteler gıbı adamı zıvanadan cıkarmıyorlar Optimus tavsıye ederım ben memnun kaldım inşallah sizde menun kalırsınız
hayırlı satışlar ne diyeyim artıq sf files süper destek süper gerisini siz düşünün çoğu şirkette yok bu![]()
İçiniz rahat olsun En buyuk Referancıları benım Bu şirketten Vds alırken aklınıza bır soru takılmasın
Hizmet Süper. Sunucular Sorunsuz Gerçekten Birebir Her Bir Sorununuzla İlgileniyorlar![]()
sunucu aldım hemen teslim edildi teşekkürler
Arklar Bn Yeni Actırdım Cok Güzel destek veriyorlar oyunlarıda hızlı inş uzun süre acık kalmasını sağlıyacağım...
Herkese Öneririm 10 Saattir Bircok Forum Gezdim Herkes Baska Firmalardan Şikayetci .. Oda Yetmedi Müşterilerine Gttim Hepsi Cok Memnun .. Bende Alıcam Yarın . İyi Aksmlar
Bende alıcam ama bayramda daha serveri almadan bi kac soru sordum sw le ilgili hemen cevapladılar sabahtan aksama kdr acıklar ztn Cok iyi ilgeliniyorlar tesekkürler
ben livezilladan soru felan sordum hmn cevaplardır en ykaın surede alıcam tavsiye ederim
süper Wallaha Haran Kaldım
Swrımı teslim ettiler 10 dkada gerçekten süper bir şirket.
Güzel bir bilişime benziyor bütün sorulara cevap veriyorlar şimdi ödeme yaptım şuanda kuruyorlar.Tavsiye ederim.
Basarılı bir vps sirketi olmasının yanı sıra gerek 7/24 desteği olsun gerek sunucuları çok kaliteli bir sirket,tavsiye ediyorum...
Başka Firmadan Almayı Kesinlikle Düşünmeyin Heleki Oyun Bilginiz Üst Düzey Değilse... Msn Den Ne Sorsam Hemen Cevapladılar İstediğim Şeyleri Yapmaya Hemem Tamam Dediler Başka Firmalarda Bu Yokkkk...
Arkadaşlar Ben optimusdizayndan metin2 sunucu aldım Ddos saldırıları engellidir Hiçbi sorun Olmaz İnanmayanlar Deneme Yanılma yoluyla öğrenebilir
Fırsatı olan buradan alsın Her türlü yardımcı oluyorlar 1 tane'de biz aldık Her türlü desteğü sağlıyorlar / Teşekkürler Optimus![]()
Süper bi bilişim aldım hemen teslim edildi 10dk içinde
Bence herşeyiyle harika, Firmacık gibi durmuyor en azından. İlk defa bi şirketin ofis resmini görüyorum
Arkadaslar Dedicated Makine Aldim 8GB Yarin 2.SERVERİMİ kurduruyorum Yemin ederim Firmalardan ilk defa yüzüm güldü diye bilirim saydigi özelliqlerden daha da çok özellikler var buraya sıgdıramazlar hayatimda Gördügüm En güzel Firma Tebrk Eederim Tşk ederim 7 / 24 destek sistemleride Çalışıyor Dogukan bey Çok Teşk Ederiz.. CyprusMetin2.org
Şuanki müşterisi bulunduğum hosting firmasındaki vps süremin bitmesini bekliyorum önümüzdeki ay kesinlikle buraya gelicem hayırlı satışlar
Bende alıcam ama bayramda daha serveri almadan bi kac soru sordum sw le ilgili hemen cevapladılar sabahtan aksama kdr acıklar ztn Cok iyi ilgeliniyorlar tesekkürler
Arkadaşlar süper çok kaliteli sunucuları hacklenme olasılığı yok isterseniz deneyin http://kuvvetmiramt2.m2servers.com/
Bende Burdan Almayı Düşünüyorum![]()
hyltcasper;6287045[COLOR="Red"' Alıntı:]Ymir açığını kapattınız ya o kadar mutlu oldum ki anlatamam artık bizi kimse durduramaz gerekirse kendi packımizi oturup baştan yazarız. Turkmmo üyeleri olsun diğer forum üyeleri olsun olsun herkese çok teşekkür ediyorum. Metin2 Pvp ailesi yıkılamaz. Biz burda yardımlaşmayla, kardeşlikle buralara geldik. Bu aile yıkılamaz. Nayır olamazHer ne kadar serverim başka sebeblerden dolayı netinternette barınsa da optimus dizayn ve şans hosting hayranıyım. Adı geçen herkesi tebrik ediyorum içten kutluyorum. Tekrar tebrikler..[/COLOR].
sonunda serverimi aldım dedikleri gibi sunucu teslimatı 10 dk içinde her şeyi hazırlayıp eksiksiz veriyorlar idolum optimusdizayn
ben aldım gayet memnunum 7/24 destek referans:Www.wetin2.orG
süpersiniz 10 dkda teslim destek harika
sunucuyu aldım 02 eylul cuma 2011 de aldım ilginiz icin tessekur edeirm
Ödemeyi yaptığım gün içerisinde bende aldım serverimi,
Sizi seviyorum OPTİMUS DİZAYN <3
Vay Be 4 dk da teslim aldım serverimi ne bicim sirket süperrr
Gerçekten işini çok iyi yapan bir firma ben metin2 sunucusu aldım ve gayet memnunum.
10 dakikada teslim yaptılar gerçeten süper teşekkürler.
Arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim bu kadar ıyı olcagını tahmıt edemezdım! sv yı aldım bı kac sorularım oldu hepsını cevapladılar sorunlarım oldu bı kac programda onlarda yardımcı oldular resım atın yardımcı olayım dedıler attım olmaya calıstılar tabı ben yapamadım bunuda gecdım üşenmeden yok yapamadı banane demeden kalkıp teamviewer'dan baglanıp sorunlarımı cozduler bence cok guzel kacırmayın derım
Ben aldım arkadaşlar ve çok memnunum .. sizede kesinlikle tavsiye ederim..
%100 destek ve %100 kalite söz konusu
Kesinikle Burdan Alın Serverinizi
Arkadasım tavsiye etmişti zaten güzel bilişim bende tavsiye ediyorum..
çok saglam bir firma destekleri de çabuk
Bugün Serveri Aldım 10 Dk Gibi Kısa Sürede Evet Serveri Paneli Siteme Yüklediler.Dilerim Sorun Yaşamam Uzun Süre Bu Şirketle Calısırım..
süper şirket tavsiye ediyorum..!
Bende sw aldım ama memnumum.Suan Bir Sorun war sitelerinde ama düzelicek inş.
Gerçekten çok sağlam bir şirket.Paketler ve özellikler güzelmiş![]()
Güzel bir hosting şirkeri sv alıcaksanız burayı öneririm
Harikaa..)
Dün 1,5 GB ram bir sunucu hesabı açtırdım ve bugün ödemesini gönderdim 2 saat sonra serverim sorunsuz açıldı.. ticketlere cevap verilmiyor falan filan yazanları anlamıyorum.. ben yazıyorum ve hemen cevabı geliyor.. şimdilik sorun yok ancak ben oyundan anlamıyorum.. Oynamak isteyenler www.metin31.com server OttoMaN.. En az 6 ay açık kalacağını garanti ederim.. Gerisine 6 ay sonra karar vereceğim![]()
Aldm Bende Hizmet İyi Kalite Güzel (=
Süper bir host şaka gibi ama gerçek ya server kurdum resmen kral oldu ya arkadaşlar diyor sen bunları nasıl yaptın packları ekledıler bana super ya helal olsun
ya ben geçen buraya yorum attıydım nereye kayboldu![]()
şöyle bi yorumdu "eskidi bu ya yenisini yapın"
yapmışlar wallahaaaaaa.d
d:d: optimusdizaynı seviyrum kefilim kendilerine bir sorun olursa bneden de yardım isteyebilirsiniz
![]()
Evet aynen. Herkes çok memnuna benziyor.
1 numara ve kusursuz bir hizmet herşey için teşekkürler ....
Bu ismi çok duymaya başladım. Bende serverimi taşımayı düşünüyorum açıkçası.![]()
parayı yatırdım bildirim yaptım 15 dk içiinde site kuruldu ve elimde![]()
Tek Kelimeyle Harika Bir Firma Başarılarınızın Devamını Dilerim.
Gerçekten Başarılı Bir Firma Teknik destek Herzaman Var Tüm Optimusdizayn Ekibine Teşekkürler![]()
Gerçekten Başarlı bir Firma. Gayet Güzel.
Teknik destekleri mükkemmel.
Öneririm.
Hayırlı Satışlar
Bu bilişime güveniyorum bde cuma yada cumartesi alcam.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 36
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim bu kadar ıyı olcagını tahmıt edemezdım! sv yı aldım bı kac sorularım oldu hepsını cevapladılar sorunlarım oldu bı kac programda onlarda yardımcı oldular resım atın yardımcı olayım dedıler attım olmaya calıstılar tabı ben yapamadım bunuda gecdım üşenmeden yok yapamadı banane demeden kalkıp teamviewer'dan baglanıp sorunlarımı cozduler bence cok guzel kacırmayın derım
Gerçekten Başarılı Bir Firma Teknik destek Herzaman Var Tüm Optimusdizayn Ekibine Teşekkürler
Gerçekten Başarılı Bir Firma Teknik destek Herzaman Var Tüm Optimusdizayn Ekibine Teşekkürler

- Konular
- 162
- Reaksiyon Skoru
- 176
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Gayet İyi Bilirim Bayisi Olurum www.BEKOGAME.net 

- Konular
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Gayet Güzel 

- Konular
- 37
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
1. Uygun fıyat super kasma soz konusu degıl hangı pvp de acıklar falan kapalı oyun kurulu halde verıyorlar ben20 tane pack ıstedım adam usenmedı ekledı hemde yanı 1-2 kısının kafasına gore kurdugu bır sey degıl gayet resmı bıır sırket ben aldım gayet memnunumbence gelmıs gecmıs en ıyı hostpanellere zaten laf yok her sey muhtesem hangı pvp 3 yol calısıyor ınsallar daha ıyı yerlere gelebılırler ....
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)