- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bravo Ali cim sana yürekten katılıyorum..
- Konular
- 162
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- -3
- DevLira
- 0
Venüsün en eskilerindenim 3haneden bu güne kadar kendi bileğiyle savaş almamıştır.
Ya user sayısı fazla oranda savaşa girmiştir, yada savaşa girdiğinde bayrak basarlar.
benim bildiğim içinde ne mucevherler varsa alırsın ortaya koyarsın. kendini övmiyecen hiçbir zaman seni millet övecek halk övecek!
Siz Mükemmel misiniz'de Millete Yorum Yapıyorsunuz... Yazık Gerçekten Yazık... :ka24:
- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
mmomt2 diyorum sadece 

- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu bir oyun salak salak şeyler söylemeyinbazıları burdaki karakterinizin sizi yansıtır falan filan ya abi geç bunları ben bu kadar parayı veriorsan amacım eğlenmek zaman geçirmek saçmalıkla uğraşmam bile, SAVROZ ve tayfası caresiz bir sekilde cirpinirken savas meydanında o 2 adam zevkten 4 köşe bi o yana bi bu yana dönüp göğüslerinden çıkardıkları kara şeyleri 3hanelere soktu vee oyunun zevkine vardılar:m08: eğlendiler ve güldülerr amaç bu zatennn tek amaç buu zaten gerisini düşünürsen oyndan haz alamazsın
Koçum biz Tokat'tan gelioruz Tokat tarihi boyunca hiç bir zaman düşman uğramamış birşey yhani melez die bir durum yok hep Türk'ün elindeyi Orta Asya'dan geldik biz buraya yerleştikk ve kimse gelip bize karışmaya cesaret edemedi yhnaiii şunu diorum hakiki saf kan bir Türk arıorsan Tokat'ta git Almus'un gençleriyle tanış :ka19:
Bende Bir Tokat-Almuslu Olarak Katiliyorum:ka19::ka19:

- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Beyaz Bayrağın Üzerinde '' Teslim Olmayı Gösterir'' Yazıyor.
Ona Bastıgında Zaten Ben Korkagım Kacıyorum Tamam Durun Diyip Arkadan Dalmak Oluyor Bu. Çünkü Bayragın Üstünde Yazan Teslim Olmayı Gösterir
Ona Bastıgında Zaten Ben Korkagım Kacıyorum Tamam Durun Diyip Arkadan Dalmak Oluyor Bu. Çünkü Bayragın Üstünde Yazan Teslim Olmayı Gösterir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)