- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
''Beyaz Bayrak savaş kandırdı''
gazetelerimizin manşet başlığı bu olması gerekior ... Savaşı başından sonuna izledim keyif verici bir savaş oldugunu söyleyemem ancak 3hanedan tüm tayfa ordaydı diebilirim yanılmıyorsam iyi kontrol ettim Returgofking 2 kişi pert etti 3hanedanı !! 3Hanedan üyeleri bunu bir korkaklık, savaştan kaçma, karı gibi bayrak basıor die yorumladılar okudum yazılarını, kabullenme duygusu hiç olmasi 3hanedan üyelerinde .. Sonuç olarak bu bir item deil mi bunu tasarımcı basın vslerde savaşlarda kullanın düşmanınızı yanıltın die üretmiş ve catty ablamız satıor yhanii bu kadarda olmaz yenmekte var yenilmekte hep yeniceginiz die birşey yok yhanii beyaz bayrakta bir itemdir kullanılırr ,, hiledir ancak şunu unutmayın ki savaş sanatları hile üzerine kurulmuştur .. :ka19:
KaYıp KuşLaR CenneTi
Oysa herkez öldürür sevdiğini
Kulak verin bu dediklerime,
Kimi bir bakışıyla yapar bunu,
Kimi dalkavukça sözlerle,
Korkaklar öpücük ile öldürür,
Yürekliler kılıç darbeleriyle!
Kimi gençken öldürür sevdiğini
Kimi yaşlı iken
Şehvetli ellerle boğar kimi
Kimi altından ellerle ;
Merhametli kişi bıçak kullanır
Çünkü bıçakla ölen çabuk soğur.
Kimi yeterince sevmez,kimi fazla sever
Kimi satar kimi de satın alır;
Kimi gözyaşı döker öldürürken,
Kimi kılı kıpırdamadan öldürür
Çünkü herkez öldürür sevdiğini
Ama herkes öldürdü diye ölmez.
Ramiz Karaeski
(Polemik istemiorum sadece kabullenmeyip sarı bayrağa laf atan arkadaşlar için konuyu paylaştım) TBR.. ReturnOfKing ) :ka19:
gazetelerimizin manşet başlığı bu olması gerekior ... Savaşı başından sonuna izledim keyif verici bir savaş oldugunu söyleyemem ancak 3hanedan tüm tayfa ordaydı diebilirim yanılmıyorsam iyi kontrol ettim Returgofking 2 kişi pert etti 3hanedanı !! 3Hanedan üyeleri bunu bir korkaklık, savaştan kaçma, karı gibi bayrak basıor die yorumladılar okudum yazılarını, kabullenme duygusu hiç olmasi 3hanedan üyelerinde .. Sonuç olarak bu bir item deil mi bunu tasarımcı basın vslerde savaşlarda kullanın düşmanınızı yanıltın die üretmiş ve catty ablamız satıor yhanii bu kadarda olmaz yenmekte var yenilmekte hep yeniceginiz die birşey yok yhanii beyaz bayrakta bir itemdir kullanılırr ,, hiledir ancak şunu unutmayın ki savaş sanatları hile üzerine kurulmuştur .. :ka19:KaYıp KuşLaR CenneTi
Oysa herkez öldürür sevdiğini
Kulak verin bu dediklerime,
Kimi bir bakışıyla yapar bunu,
Kimi dalkavukça sözlerle,
Korkaklar öpücük ile öldürür,
Yürekliler kılıç darbeleriyle!
Kimi gençken öldürür sevdiğini
Kimi yaşlı iken
Şehvetli ellerle boğar kimi
Kimi altından ellerle ;
Merhametli kişi bıçak kullanır
Çünkü bıçakla ölen çabuk soğur.
Kimi yeterince sevmez,kimi fazla sever
Kimi satar kimi de satın alır;
Kimi gözyaşı döker öldürürken,
Kimi kılı kıpırdamadan öldürür
Çünkü herkez öldürür sevdiğini
Ama herkes öldürdü diye ölmez.
Ramiz Karaeski
(Polemik istemiorum sadece kabullenmeyip sarı bayrağa laf atan arkadaşlar için konuyu paylaştım) TBR.. ReturnOfKing ) :ka19:
- Konular
- 282
- Online süresi
- 1h 33m
- Reaksiyon Skoru
- 181
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 179
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
Teşekkürler.
- Konular
- 1,464
- Reaksiyon Skoru
- 1,642
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Gün
- Başarım Puanı
- 295
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
geçmiş olsun çekemeyenler çanak alsin vestel olsun kurmaya ben gelirim 

- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu konuyu Ancak senin gibi bir bebe açar zaten kanka
bayrak basan adama vuramassınki öle kazanılan savaşa savaşmı dion sen
valla ilginç bi zafer anlayışınız var ALLAH'tan kurtuluş savaşı sizin zamanınızda yapılmamış.. okadar diorm.
bayrak basan adama vuramassınki öle kazanılan savaşa savaşmı dion sen
valla ilginç bi zafer anlayışınız var ALLAH'tan kurtuluş savaşı sizin zamanınızda yapılmamış.. okadar diorm.- Katılım
- 9 Ocak 2010
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu konuyu Ancak senin gibi bir bebe açar zaten kankabayrak basan adama vuramassınki öle kazanılan savaşa savaşmı dion sen
valla ilginç bi zafer anlayışınız var ALLAH'tan kurtuluş savaşı sizin zamanınızda yapılmamış.. okadar diorm.
Bu bir oyun salak salak şeyler söylemeyin
bazıları burdaki karakterinizin sizi yansıtır falan filan ya abi geç bunları ben bu kadar parayı veriorsan amacım eğlenmek zaman geçirmek saçmalıkla uğraşmam bile, SAVROZ ve tayfası caresiz bir sekilde cirpinirken savas meydanında o 2 adam zevkten 4 köşe bi o yana bi bu yana dönüp göğüslerinden çıkardıkları kara şeyleri 3hanelere soktu vee oyunun zevkine vardılar:m08: eğlendiler ve güldülerr amaç bu zatennn tek amaç buu zaten gerisini düşünürsen oyndan haz alamazsın
Koçum biz Tokat'tan gelioruz Tokat tarihi boyunca hiç bir zaman düşman uğramamış birşey yhani melez die bir durum yok hep Türk'ün elindeyi Orta Asya'dan geldik biz buraya yerleştikk ve kimse gelip bize karışmaya cesaret edemedi yhnaiii şunu diorum hakiki saf kan bir Türk arıorsan Tokat'ta git Almus'un gençleriyle tanış :ka19:Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)