xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

3hanedan - returnofkıng

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M4M1.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bravo üstad bizi en güzel şekilde yorumladın. Ben ReturnOfKinq lonca başkanı LordOffRings olarak sana katılıyorum. Bayrak oyun kuralları çerçevesinde kullanılıyor ve isteyen istedigi şekilde kullanabilir!!!​

Bu bir oyun salak salak şeyler söylemeyin :D bazıları burdaki karakterinizin sizi yansıtır falan filan ya abi geç bunları ben bu kadar parayı veriorsan amacım eğlenmek zaman geçirmek saçmalıkla uğraşmam bile, SAVROZ ve tayfası caresiz bir sekilde cirpinirken savas meydanında o 2 adam zevkten 4 köşe bi o yana bi bu yana dönüp göğüslerinden çıkardıkları kara şeyleri 3hanelere soktu vee oyunun zevkine vardılar:m08: eğlendiler ve güldülerr amaç bu zatennn tek amaç buu zaten gerisini düşünürsen oyndan haz alamazsın:eek: Koçum biz Tokat'tan gelioruz Tokat tarihi boyunca hiç bir zaman düşman uğramamış birşey yhani melez die bir durum yok hep Türk'ün elindeyi Orta Asya'dan geldik biz buraya yerleştikk ve kimse gelip bize karışmaya cesaret edemedi yhnaiii şunu diorum hakiki saf kan bir Türk arıorsan Tokat'ta git Almus'un gençleriyle tanış :ka19:

Hangi Safkan TÜRK Haketmediği bir zaferden keyif duymuş ? Tarihine Dön bi araştır bakalım.. Sizin gibi TÜRK modelleride yeni çıktı sanırım..Boş boş edebiyatlar yapıp milleti ikna edeceğinizi sanabilirsiniz.Ancak 3-5 Kiiyi ikna edersin bunlardan biri Lord biri Sean Biri Arisor Biride kendin.. MAL MEYDAN DA KOÇUM ETİKETE GEREK YOK..{[HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPAR]}...

Hangi Safkan TÜRK Haketmediği bir zaferden keyif duymuş ? Tarihine Dön bi araştır bakalım.. Sizin gibi TÜRK modelleride yeni çıktı sanırım..Boş boş edebiyatlar yapıp milleti ikna edeceğinizi sanabilirsiniz.Ancak 3-5 Kiiyi ikna edersin bunlardan biri Lord biri Sean Biri Arisor Biride kendin.. MAL MEYDAN DA KOÇUM ETİKETE GEREK YOK..{[HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPAR]}...

Olm bak tekrar diorum bu bi oyun amaç eğlenmek kendini o kadar kaptırmayın senin nezlinde herkeze diorum gerçek değerler vatan millet bayrak gibi kutsal konular 1. böyle bir ortamda konuşulmaz 2.si sana bırakılmaz .. Ayrıca benim savaştan önce Mehmet kardeşimle bi arkadaşlığım yoktu ben tamamiyle savaşı objektif olarak yorumladım o kadar hakaretlerinize rağmen yinede üslubumu korumayı başardım ancak şuan sen terbiyesizliğin sınırına ulaşmış durumdasın !
Konu Tokat' sa belki bilirsin bu şehrin adının nasıl verildiğini neden Tokat denildiğinide iyi bilirsin belki, belkide bilmezsin ama bilmende yarar var diorum çünkü bende Tokat' lıyım bunu da iyi bilirsin :ka19: (şlappp)

Danişmend Melik Ahmet Gazi ordusuyla, kaleyi 1074 yılında alarak Bizans ordusuna çok ağır bir tokat vurdu. Böylece Bizans'a vurulan bu tokat şehrin ismi olarak yerleşti.Sen iyisi bi Tokat ' a gel ısrarlıyım Almus'un gençleriyle tanışman senin için iyi olabilir belkide olmaz bilmiorum sen gel bi bakarız :m08:

Venüsün en eskilerindenim 3haneden bu güne kadar kendi bileğiyle savaş almamıştır.
Ya user sayısı fazla oranda savaşa girmiştir, yada savaşa girdiğinde bayrak basarlar.
benim bildiğim içinde ne mucevherler varsa alırsın ortaya koyarsın. kendini övmiyecen hiçbir zaman seni millet övecek halk övecek!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri